Programació La 1

Dijous, 15 novembre de 2018
06.00
Noticias 24 horas
Programa que informa de l'actualitat en blocs de notícies de mitja hora de durada que tracten temàtica nacional i internacional, societat, cultura, economia, esports i informació meteorològica.
Informatius
Durada: 30'
06.30
Telediario matinal
Programa que repassa totes les notícies d'interès general, nacionals, internacionals i esportives. Inclou El tiempo.
Informatius
Durada: 120'
08.30
Los desayunos de TVE
Programa diari d'actualitat, política, entrevistes i debat.
Informatius
Durada: 90'
10.00
La mañana
Magazín que inclou seccions de cor, d'actualitat i de salut.
Altres
Durada: 150'
12.30
Más desayunos
Espai que analitza l'actualitat informativa amb contertulians i convidats.
Altres
Durada: 60'
13.30
Torres en la cocina
Crema coliflor, costilla ternera con champiñones
Avui els Torres mostren dues maneres d'aconseguir un plat ple de contrastos de textura, cremós i cruixent a la vegada amb una base de coliflor. De segon cuinen una costella de vedella amb xampinyons. A més, el carnisser Álex Castany dona consells sobre com adquirir la carn.
Altres
Durada: 30'
14.00
Informativo territorial
Espai dedicat a la informació autonòmica.
Informatius
Durada: 30'
14.30
Corazón
Magazín rosa que combina informació sobre famosos, consells de bellesa, moda i notícies d'estrenes teatrals i cinematogràfiques. Ofereix reportatges diàriament sobre estilistes, modistes i firmes de moda de l'alta costura.
Altres
Durada: 30'
15.00
Telediario 1
Ofereix informació nacional, internacional i esportiva.
Informatius
Durada: 60'
16.00
Informativo territorial
Espai dedicat a la informació autonòmica.
Informatius
Durada: 15'
16.15
El tiempo
Informació meteorològica dels propers dies a tot l'estat. Aquest espai està avalat per l'Institut Nacional de Meteorologia.
Altres
Durada: 10'
16.25
Servir y proteger
La Lola té dubtes sobre la seva relació amb el Bremón. Per la seva banda, el comissari té cada vegada més clar que no vol abandonar la comissaria de Distrito Sur. Paral·lelament, la María pateix quan veu que l'Elías sembla molt feliç amb la seva exdona. A més, Cholo Trejo vol lliurar-se del Gallardo.
Sèries
Durada: 55'
17.20
Acacias 38
El Vicente, l'home que va vendre el quadre al Samuel, confessa al Telmo que ell és el pintor responsable de les obres de Sánchez Medrano. El Telmo accedeix a no denunciar-lo a la policia per protegir-lo a ell i la seva germana malalta. Mentrestant, la Susana descobreix la netejadora de l'acadèmia pels carrers d'Acacias i rep un anònim a la seva sastreria demanant-li diners a canvi del seu silenci. Paral·lelament, la Carmen lliura la clau del servei de la casa del Samuel al seu marit. El Cesáreo, per la seva banda, descobreix en una ordre de recerca i captura el retrat de l'Adonis i es disposa a detenir-lo com més aviat millor. A més, la Celia demana al Telmo ajuda espiritual per als veïns acollits de l'Hoyo i el sacerdot proposa de traslladar tots els malalts a les dependències parroquials per evitar el contagi de malalties. La Lucía és testimoni del gest generós del capellà, però es nega a ajudar perquè no vol ser a prop seu.
Sèries
Durada: 55'
18.15
Centro médico
A través d'alguns actors, que fan el paper de metges i infermeres, es recreen històries basades en casos clínics reals, curiosos i atractius.
Altres
Durada: 70'
19.25
España directo
Magazín informatiu en el qual es tracten temes de denúncia, interès humà, social, successos, festes, cultura, curiositats, gastronomia i es posa una gran atenció al món rural.
Altres
Durada: 50'
20.15
UEFA Nations League
Lliga A, grup 4: jornada 5. Prèvia i partit (20.45 h). La selecció espanyola de Luis Enrique juga l'últim i decisiu capítol per entrar a la final four de la UEFA Nations League. Espanya, amb les novetats en la convocatòria de Jordi Alba, Fornals, Brais Méndez i Mario Hermoso, visita una Croàcia, subcampiona del món, a la qual va golejar 6-0 a l'anada. Comentaristes: Juan Carlos Rivero, Manolo Sanchís, Albert Chapi Ferrer i David Figueira. Des de l'estadi Maksimir de Zagreb.Inclou Telediario 2 (21.30 h).
Esports
Durada: 140'
22.35
Cuéntame cómo pasó
Náufragos en una piscina
Al barri, diversos nois de l'institut estan organitzant carreres il·legals. El Bruno hi és en una d'elles, que no acaba bé. El cotxe topa contra un altre que va en direcció contrària i que, per desgràcia, va conduït pel Carlos amb la Karina de copilot. Mentrestant, la Mercedes i l'Antonio comencen a sospitar que alguna cosa passa amb el Carlos. Paral·lelament, la Deborah, que es presenta a casa per sorpresa, els confirma que no es parla amb la Inés i que es va pegar amb el Toni fa uns dies. El que no els explica és que ella ha hagut de sortir corrents de casa perquè la investigació que està duent a terme el Toni sobre la màfia sembla haver arribat massa lluny i tots dos temen per la seva vida. Poc després, la notícia que el Carlos i la Karina han patit un accident mobilitza tota la família, que intentarà deixar de banda les seves diferències per unir-se en aquests moments tan delicats.
Sèries
Durada: 75'
23.50
Ochéntame otra vez
Inclou Hoy como ayer i Sangre de aventureros: Als anys 80, aquesta cadena va ser una finestra oberta al món en un moment en què viatjar encara era un privilegi que no estava a l'abast de tots.
Documentals
Durada: 105'
01.35
La noche en 24 horas
Programa de debat i d'actualitat.
Informatius
Durada: 115'
03.30
Noticias 24 horas
Programa que informa de l'actualitat en blocs de notícies de mitja hora de durada que tracten temàtica nacional i internacional, societat, cultura, economia, esports i informació meteorològica.
Informatius
Durada: 150'