Programació La 1

Dissabte, 17 novembre de 2018
06.00
Noticias 24 horas
Programa que informa de l'actualitat en blocs de notícies de mitja hora de durada que tracten temàtica nacional i internacional, societat, cultura, economia, esports i informació meteorològica.
Informatius
Durada: 245'
10.05
Comando actualidad
Inclou Los reyes de la carne, Navidades carnívoras i Fuera de lo común: A Espanya hi ha tres mil pobles abandonats i la meitat busquen comprador. Monestirs, esglésies, palaus, castells, illes o llogarets abandonats són un nínxol de mercat dins l'oferta immobiliària espanyola.
Altres
Durada: 200'
13.25
Audiencia abierta
Espai setmanal dedicat a informar sobre les activitats oficials de la monarquia.
Informatius
Durada: 35'
14.00
Flash moda
Al programa d'avui s'entrevista l'actor José Coronado, es viatja a la ciutat de Rotterdam per proposar una ruta de disseny, i el model brasiler Isabeli Fontana comparteix el seu compromís amb els més desfavorits.
Altres
Durada: 30'
14.30
Corazón
Magazín rosa que combina informació sobre famosos, consells de bellesa, moda i notícies d'estrenes teatrals i cinematogràfiques. Ofereix reportatges diàriament sobre estilistes, modistes i firmes de moda de l'alta costura. Es va començar a emetre l'estiu del 1997.
Altres
Durada: 30'
15.00
Telediario 1
Ofereix informació nacional, internacional i esportiva.Inclou El tiempo.
Informatius
Durada: 60'
16.00
Sesión de tarde: Enamorada de mi jefe
L'Anna treballa en una casa de subhastes d'Estocolm i sempre ha estat enamorada de l'Sven, el seu cap, que només veu en ella una competent i eficaç assistent. Quan l'Sven li comenta que vol començar a sortir amb alguna noia, l'Anna s'ofereix a presentar-li la seva amiga Sophie, que es mostra molt contenta.
Pel·lícules
Durada: 90'
17.30
Sesión de tarde: Susurros de primavera
La Katja, una divorciada que té una filla de divuit anys, treballa d'assistent social i ajuda a la Claudia i el Martin, que esperen la seva segona filla. No obstant això, aviat descobreix un secret que turmenta el Martin.
Pel·lícules
Durada: 90'
19.00
Cine de barrio: Amor a la española
Els habitants de Torremolinos es dediquen a l'esport de la caça d'estrangeres. Les seves platges, els seus hotels, els seus carrers apareixen plens de milers de noies boniques que parlen els idiomes més diversos.
Pel·lícules
Durada: 120'
21.00
Telediario 2
Ofereix informació nacional, internacional i esportiva.Inclou El tiempo.
Informatius
Durada: 30'
21.30
Informe semanal
Inclou Falsos autónomos, Mujeres sin fronteras i Arde California: L'onada d'incendis més letals de la seva història ha deixat desenes de morts i més de 10.000 habitatges i negocis destruïts a Califòrnia. L'escassa humitat i els forts vents van afavorir la propagació del foc. Les flames van avançar imparables sobre la terra i la vegetació resseques després de 200 dies sense ploure. La corresponsal als Estats Units, Almudena Ariza, visita la zona zero: la localitat de Paradise, convertida per les flames en un infern.
Altres
Durada: 35'
22.05
14 de abril. La República
Vivir sin ti
Les revoltes anarquistes de gener de 1933 afecten la finca de l'Alejandra, on el Jesús i el seu pare estan a punt de veure's superats en el seu nou paper de terratinents. L'Alejandra es troba investigant per al Ministeri la conveniència de l'expropiació d'una finca militar. En el viatge, descobreix que les reformes de la República encara no han arribat a molts racons d'Espanya. Paral·lelament, el conflicte entre l'Agustín i el seu fill s'accentua, agreujat pel suport del pare als elements més genuïnament monàrquics del partit. Mesos després, l'Encarna surt de l'hospital amb la intenció de tornar a Astúries. Però abans ha de resoldre un assumpte pendent. Per la seva banda, l'Hugo descobreix que, tot i haver perdut la cama, no s'ha tret de sobre el dolor. Acudeix a l'Amparo i es veu obligat a enfrontar-se als seus pitjors dimonis.
Sèries
Durada: 80'
23.25
Pel·lícula: Un paseo por el bosque
Després de passar dues dècades a Anglaterra, Bill Bryson torna als Estats Units per emprendre la gran aventura de la seva vida. Es tracta d'escalar el sender dels Apalatxes i els seus més de 3.500 quilòmetres de longitud, encara que per això hagi d'allunyar-se de la família i de la Catherine, l'esposa. En aquest viatge té l'ajuda del seu vell amic Stephen Katz, que, després de tota una vida confiant en el seu enginy per escapolir-se dels seus deutes, és l'únic boig disposat a acompanyar-lo en el seu espectacular viatge.
Pel·lícules
Durada: 95'
01.00
Pel·lícula: Se nos fue de las manos
Quan es queda sense cangur per al cap de setmana, Marc Schaudel deixa el seu fill Rémi amb el seu empleat Franck, que està a punt de fer 30 anys i a qui els amics estan preparant una festa.
Pel·lícules
Durada: 80'
02.20
Pel·lícula: Al este del Oeste
En un poblat situat a l'est de l'Oest, molt a prop de la frontera mexicana, hi ha dues bandes de delinqüents que han pres el poble com a camp de les seves baralles i excessos.
Pel·lícules
Durada: 85'
03.45
Noticias 24 horas
Programa que informa de l'actualitat en blocs de notícies de mitja hora de durada que tracten temàtica nacional i internacional, societat, cultura, economia, esports i informació meteorològica.
Informatius
Durada: 135'