Programació La 1

Dilluns, 17 juny de 2019
06.00
Noticias 24 horas
Programa que informa de l'actualitat en blocs de notícies de mitja hora de durada que tracten temàtica nacional i internacional, societat, cultura, economia, esports i informació meteorològica.
Informatius
Durada: 30'
06.30
Telediario matinal
Programa que repassa totes les notícies d'interès general, nacionals, internacionals i esportives. Inclou El tiempo.
Informatius
Durada: 120'
08.30
Los desayunos de TVE
Programa diari d'actualitat, política, entrevistes i debat.
Informatius
Durada: 90'
10.00
La mañana
Magazín que inclou seccions de cor, d'actualitat i de salut.
Altres
Durada: 205'
13.25
Hacer de comer
Pechugas de pollo rellenas y bizcocho de plátano
El programa rep la visita del xef càntabre Jesús Sánchez, que cuina amb el Dani un pit de pollastre farcit de formatge i bolets. Després, Dani García prepara un pa de pessic de plàtan.
Altres
Durada: 35'
14.00
Informativo territorial
Espai dedicat a la informació autonòmica.
Informatius
Durada: 30'
14.30
Corazón
Magazín rosa que combina informació sobre famosos, consells de bellesa, moda i notícies d'estrenes teatrals i cinematogràfiques. Ofereix reportatges diàriament sobre estilistes, modistes i firmes de moda de l'alta costura.
Altres
Durada: 30'
15.00
Telediario 1
Ofereix informació nacional, internacional i esportiva.
Informatius
Durada: 60'
16.00
Informativo territorial
Espai dedicat a la informació autonòmica.
Informatius
Durada: 15'
16.15
El tiempo
Informació meteorològica dels propers dies a tot l'estat. Aquest espai està avalat per l'Institut Nacional de Meteorologia.
Altres
Durada: 10'
16.25
Servir y proteger
La Miralles destina el Toni a la UIT i el policia fica la pota amb Ángela Betanzos. Per la seva banda, el Tacho proposa al Toni que se sumi a una quedada per fer grafits. El Ricky, mentrestant, pateix un contratemps que posa la família en perill.
Sèries
Durada: 55'
17.20
Acacias 38
Les senyores esperen que les seves cartes de protesta siguin publicades al diari. Malgrat no aconseguir-ho, la premsa es fa ressò de la situació. L'Emilio, per la seva banda, planta la Cinta després de veure que el Rafael la festejava cantant. La Cinta torna a casa enfadada per la plantada, però el Rafael arriba amb una gran notícia: se'n van de gira per Espanya. Tot seguit, la Cinta fa un petó al jove guitarrista. Mentrestant, la Camino es torna a quedar adormida al restaurant. El Cesáreo, aquest cop, sent com la jove parla clarament durant un malson en el qual nomena un tal Valdeza. Paral·lelament, la Genoveva cita el Liberto a casa seva. Estan a punt de fer l'amor. Alhora, l'Úrsula envia la Casilda al principal perquè descobreixi la infidelitat del Liberto. La venjança contra la Rosina està a punt de completar-se. A més, el Ramón i la Carmen celebren una festa de petició de ma molt bonica amb els amics. Qua s'acaba, s'assabenten que el Banc Americà ha fet fallida.
Sèries
Durada: 60'
18.20
Derecho a soñar
Cupido ha arribat al bufet. La Sofía torna a tenir esperances en l'amor amb Carlos Segarra, la Carlota es posa vermella cada vegada que veu Antonio Reyes i en la Julia ha nascut de nou la passió amb Héctor Moliner. Mentrestant, el Jorge, que encara sent alguna cosa per la Julia, es penedeix d'haver-la deixat escapar. El Francisco, per la seva banda, ha començat a fer de pare controlador de l'Alba. Aquest control és perquè sospita que al costat d'algú com Ángel Belinchón pot estar en perill. Paral·lelament, el cas judicial que portaven la Carlota i la Berta, gairebé una comèdia d'embolics, se salda amb un acord de conformitat entre les parts. Pel que fa al Daniel, les seves nits de dormir al bufet s'acaben perquè el Charly li aconsegueix una habitació a casa dels seus oncles. Mentrestant, l'Olivia pateix una decepció quan li rebutgen la sol·licitud d'adopció d'un gos.
Sèries
Durada: 55'
19.15
España directo
Magazín informatiu en el qual es tracten temes de denúncia, interès humà, social, successos, festes, cultura, curiositats, gastronomia i es posa una gran atenció al món rural.
Altres
Durada: 75'
20.30
Aquí la Tierra
Magazín divulgatiu sobre el clima i el planeta.
Altres
Durada: 30'
21.00
Telediario 2
Ofereix informació nacional, internacional i esportiva.Inclou El tiempo.
Informatius
Durada: 65'
22.05
TVEmos
Espai que recull les imatges més sorprenents, curioses i divertides de l'actualitat. El programa mostra notícies que no es veuen als informatius, les millors imatges d'altres programes i sèries, i els vídeos més destacats de les xarxes socials.
Altres
Durada: 40'
22.45
La otra mirada
Mujeres olvidadas
Des que la Teresa ha tornat de la presó, ni alumnes ni professors entenen les reaccions i el mal humor que demostra. La directora la intenta animar, però ella també necessita suport per la situació que viu amb el Martín. Llavors la Roberta intenta un acostament amb la Teresa i li demana ajuda, però s'emporta una decepció quan la mestra la deixa tirada per la Inés, que vol trobar la seva mare. La Roberta es refugia en el Tomás, i les alumnes, inclosa la Flavia, s'assabenten de la seva relació. Per la seva banda, la Margarita s'interessa per l'Elías i descobreix que pateix esquizofrènia. La Flavia, paral·lelament, es troba cada vegada pitjor i el Pascual li fa una prova d'embaràs. I la María Jesús està desanimada pels entrenaments de tir amb arc, però la Carmen no deixa que s'ensorri. A més, buscant una portada impactant per a la revista de l'acadèmia, les noies proposen que es canviï el nom del carrer de l'acadèmia pel d'una dona. La idea és ben rebuda i l'alcalde accepta la proposta de la Manuela.
Sèries
Durada: 70'
23.55
Retratos con alma
Aquest lliurament se centra en la mirada de l'home. La manca de dones fortes en què mirar-se podria semblar un problema del passat, però avui en dia encara es mira malament la dona que s'atreveix a destacar. Per parlar del tema, Isabel Gemio entrevista en profunditat Cristina Pedroche. (A continuació, reposició d'un programa.)
Altres
Durada: 95'
01.30
Pel·lícula: Clara Campoamor, la mujer olvidada
L'any 1931, a Espanya es proclama la Segona República. En aquest context, les dones són elegibles però no poden votar. Clara Campoamor i Victoria Kent són les primeres dones diputades que trepitgen les Corts i es plantegen molt fermament lluitar pels drets de la dona.
Pel·lícules
Durada: 95'
03.05
La noche en 24 horas
Programa de debat i d'actualitat.
Informatius
Durada: 115'
05.00
Noticias 24 horas
Programa que informa de l'actualitat en blocs de notícies de mitja hora de durada que tracten temàtica nacional i internacional, societat, cultura, economia, esports i informació meteorològica.
Informatius
Durada: 60'