Programació La 1

Dijous, 27 juny de 2019
06.00
Noticias 24 horas
Programa que informa de l'actualitat en blocs de notícies de mitja hora de durada que tracten temàtica nacional i internacional, societat, cultura, economia, esports i informació meteorològica.
Informatius
Durada: 30'
06.30
Telediario matinal
Programa que repassa totes les notícies d'interès general, nacionals, internacionals i esportives. Inclou El tiempo.
Informatius
Durada: 120'
08.30
Los desayunos de TVE
Programa diari d'actualitat, política, entrevistes i debat.
Informatius
Durada: 90'
10.00
La mañana
Magazín que inclou seccions de cor, d'actualitat i de salut.
Altres
Durada: 205'
13.25
Hacer de comer
Crema de zanahoria y solomillo Wellington
Dani García cuina avui una crema de pastanaga molt saludable a la qual afegeix un toc cítric. Per al plat principal, rep la visita de la Isabel, que ve a ensenyar-li la seva recepta del filet Wellington.
Altres
Durada: 35'
14.00
Informativo territorial
Espai dedicat a la informació autonòmica.
Informatius
Durada: 30'
14.30
Corazón
Magazín rosa que combina informació sobre famosos, consells de bellesa, moda i notícies d'estrenes teatrals i cinematogràfiques. Ofereix reportatges diàriament sobre estilistes, modistes i firmes de moda de l'alta costura.
Altres
Durada: 30'
15.00
Telediario 1
Ofereix informació nacional, internacional i esportiva.
Informatius
Durada: 60'
16.00
Informativo territorial
Espai dedicat a la informació autonòmica.
Informatius
Durada: 15'
16.15
El tiempo
Informació meteorològica dels propers dies a tot l'estat. Aquest espai està avalat per l'Institut Nacional de Meteorologia.
Altres
Durada: 10'
16.25
Servir y proteger
Arriba l'hora del desnonament i els ànims estan molt caldejats a la plaça. La Paty forma part del grup d'activistes que intenten impedir el desallotjament, mentre que el Toni, com a policia, ha d'actuar contra els activistes.
Sèries
Durada: 55'
17.20
Acacias 38
La Cinta assegura al seu pare que li fa molta il·lusió anar-se'n de gira amb el Rafael. No obstant això, confessa a l'Arantxa que encara està enamorada de l'Emilio. Aquest pren la decisió de deixar marxar la Cinta i llença el quadern on va escriure el que sentia per ella. Més tard, la Rosina visita el Liberto a la presó i li mostra el seu suport. Aquest mateix dia és posat en llibertat. La Genoveva, mentrestant, facilita una trobada íntima entre l'Alfredo i l'Eladio. A més, després que surti la notícia de la culpabilitat del Bryce als diaris pel cas del Banc Americà, l'Alfredo s'encara amb el Ramón, ja que és qui va filtrar la notícia.
Sèries
Durada: 60'
18.20
Derecho a soñar
La Julia encara se sent aclaparada per les conseqüències de la declaració del Jorge i demana ajuda a l'Héctor amb vista a un canvi de feina. L'Héctor, per la seva banda, se sent insegur per l'ombra del Jorge sobre la seva relació. L'Alba, mentrestant, no dona cap oportunitat de reconciliació a l'Ángel, tot i que aquest ha tornat els diners al Francisco. Aquest, més tard, pretén que la Victoria comuniqui al Torres que l'Ángel podria ser un element incontrolable. El José, paral·lelament, vol que la Sofía li permeti de veure els seus fills i li assegura que ha canviat. A més, l'Olivia ha de fer una reforma al seu negoci o li trauran la llicència. Finalment, l'advocat de la revista que va publicar les fotos de la Berta rebutja la proposta d'arranjament de la Carlota de forma humiliant.
Sèries
Durada: 55'
19.15
España directo
Magazín informatiu en el qual es tracten temes de denúncia, interès humà, social, successos, festes, cultura, curiositats, gastronomia i es posa una gran atenció al món rural.
Altres
Durada: 75'
20.30
Aquí la Tierra
Magazín divulgatiu sobre el clima i el planeta.
Altres
Durada: 30'
21.00
Telediario 2
Ofereix informació nacional, internacional i esportiva.Inclou El tiempo.
Informatius
Durada: 65'
22.05
TVEmos
Espai que recull les imatges més sorprenents, curioses i divertides de l'actualitat. El programa mostra notícies que no es veuen als informatius, les millors imatges d'altres programes i sèries, i els vídeos més destacats de les xarxes socials.
Altres
Durada: 40'
22.45
Pel·lícula: Blitz
Les coses s'han complicat per a Tom Brant, detectiu de la policia de Londres. Després d'haver apallissat uns joves que havien gosat buscar-li les pessigolles, el Brant és enviat al psicòleg i obligat a seguir un curs de bona conducta. Però no és l'únic que necessita ajuda moral. Li passa el mateix a la seva companya, la Falls, que acaba de suspendre l'examen per ser sergent, i al seu cap, que s'ha quedat vidu de manera sobtada. Per acabar-ho d'adobar, un psicòpata ha començat a matar diversos membres de la policia londinenca sense previ avís i sense seguir un criteri lògic.
Pel·lícules
Durada: 90'
00.15
Pel·lícula: Ghost Rider. El motorista fantasma
Anys enrere, Johnny Blaze va fer un tracte amb el diable per protegir els seus éssers més estimats. Aquest pacte va fer que el Johnny es convertís en un motorista fantasma amb l'objectiu de capturar els dimonis deshonestos.
Pel·lícules
Durada: 100'
01.55
La noche en 24 horas
Programa de debat i d'actualitat.
Informatius
Durada: 115'
03.50
Noticias 24 horas
Programa que informa de l'actualitat en blocs de notícies de mitja hora de durada que tracten temàtica nacional i internacional, societat, cultura, economia, esports i informació meteorològica.
Informatius
Durada: 130'