Programació La 1

Dimecres, 28 agost de 2019
06.00
Noticias 24 horas
Programa que informa de l'actualitat en blocs de notícies de mitja hora de durada que tracten temàtica nacional i internacional, societat, cultura, economia, esports i informació meteorològica.
Informatius
Durada: 240'
10.00
La mañana
Magazín que inclou seccions de cor, d'actualitat i de salut.
Altres
Durada: 145'
12.25
A partir de hoy
Magazín d'actualitat i entreteniment.
Altres
Durada: 60'
13.25
Hacer de comer
Arroz meloso con bogavante y polos de melón y sandía
La Maribel, exaspirant de MasterChef, és la convidada del programa d'avui, en el qual participa durant la primera recepta.
Altres
Durada: 35'
14.00
Informativo territorial
Espai dedicat a la informació autonòmica.
Informatius
Durada: 30'
14.30
Corazón
Magazín rosa que combina informació sobre famosos, consells de bellesa, moda i notícies d'estrenes teatrals i cinematogràfiques. Ofereix reportatges diàriament sobre estilistes, modistes i firmes de moda de l'alta costura.
Altres
Durada: 30'
15.00
Telediario 1
Ofereix informació nacional, internacional i esportiva.Inclou Reportajes de Informe semanal.
Informatius
Durada: 60'
16.00
Informativo territorial
Espai dedicat a la informació autonòmica.
Informatius
Durada: 5'
16.05
El tiempo
Informació meteorològica dels propers dies a tot l'estat. Aquest espai està avalat per l'Institut Nacional de Meteorologia.
Altres
Durada: 5'
16.10
Vuelta Ciclista a España
Cinquena etapa, de 170,7 km. Una etapa que començarà a marcar les diferències. El gran grup transitarà per un terreny sinuós que desgastarà el grup abans de l'últim port. La pujada final no és excessivament dura, però sí que marcarà algunes diferències de temps. Un port inèdit que promet sorprendre.
Esports
Durada: 85'
17.35
Servir y proteger
El Font proposa investigar Motor Soler i pressiona la Silvia perquè actuï contra l'Álvaro. Paral·lelament, el Luis proposa al Quintero d'aliar-se contra el Mercader. La Paty, mentrestant, reconeix a la María que ha tingut una aventura sentimental amb un italià.
Sèries
Durada: 55'
18.30
Acacias 38
El Ramón reparteix els dividends de les assegurances La Tizona entre els veïns mentre la Lolita i la Carmen tornen a les seves discrepàncies. La manteguera la insta a seguir una altra tradició rocambolesca de Cabrahigo. Mentrestant, la Bellita està commoguda per la situació de la Felicia i fa les paus amb la hostalera. Més tard, l'Emilio confessa a la Cinta que està disposat a fer tots els possibles per aturar aquesta boda, i compta amb el suport del José. El Mauro, paral·lelament, comparteix amb el Felipe les seves sospites sobre el fet que la Genoveva estigui implicada en la desaparició de la Marcia. L'advocat fingeix davant de la vídua Bryce per intentar treure-li informació. Per la seva banda, l'excomissari rep una informació sobre la possible localització de la Marcia. El Felipe i el Mauro van al rescat de la brasilera en un antic magatzem.
Sèries
Durada: 60'
19.30
España directo
Magazín informatiu en el qual es tracten temes de denúncia, interès humà, social, successos, festes, cultura, curiositats, gastronomia i es posa una gran atenció al món rural.
Altres
Durada: 60'
20.30
Aquí la Tierra
Magazín divulgatiu sobre el clima i el planeta.
Altres
Durada: 30'
21.00
Telediario 2
Ofereix informació nacional, internacional i esportiva.Inclou El tiempo y Reportajes de Informe semanal.
Informatius
Durada: 65'
22.05
Viaje al centro de la tele: Grandes éxitos
Reyes de la disco (I)
Primera part d'un viatge musical pels grups, solistes i cançons que van omplir les pistes de ball a Espanya i a tot el món, amb intèrprets com Cher, Viola Wills i Glòria Stefan, i grups com Village People, Roxete, Abba i Depeche Mode, entre molts altres.
Altres
Durada: 40'
22.45
Lazos de sangre
La saga de Pepa Flores
De Marisol a Pepa Flores. De nena prodigi al seu retir a la seva Màlaga natal, on ella sempre ha volgut estar. En aquest capítol, la seva filla petita, Celia Flores, i la seva germana, Vicky Flores, narren la vida d'aquesta gran artista. Un homenatge realitzat també a través de les seves pel·lícules i de l'arxiu de TVE a un dels personatges més estimats i que, encara que estigui lluny dels focus, continua sent un dels més recordats pel públic.
Documentals
Durada: 60'
23.45
Lazos de sangre: el debate
En aquest espai s'analitzen els temes tractats al programa Lazos de sangre.
Altres
Durada: 100'
01.25
Españoles en el mundo
Inclou Oxford i Florianópolis, Brasil: El programa vola fins a Florianópolis, al sud del Brasil, on cinc espanyols mostren aquesta destinació turística de platges verges i paradís del surf situada a l'estat de Santa Catarina.
Altres
Durada: 105'
03.10
Noticias 24 horas
Programa que informa de l'actualitat en blocs de notícies de mitja hora de durada que tracten temàtica nacional i internacional, societat, cultura, economia, esports i informació meteorològica.
Informatius
Durada: 170'