Programació La 1

Dimarts, 22 octubre de 2019
06.00
Noticias 24 horas
Programa que informa de l'actualitat en blocs de notícies de mitja hora de durada que tracten temàtica nacional i internacional, societat, cultura, economia, esports i informació meteorològica.
Informatius
Durada: 30'
06.30
Telediario matinal
Programa que repassa totes les notícies d'interès general, nacionals, internacionals i esportives. Inclou El tiempo.
Informatius
Durada: 115'
08.25
Los desayunos de TVE
Programa diari d'actualitat, política, entrevistes i debat.
Informatius
Durada: 95'
10.00
La mañana
Magazín que inclou seccions de cor, d'actualitat i de salut.
Altres
Durada: 145'
12.25
A partir de hoy
Magazín d'actualitat i entreteniment.
Altres
Durada: 60'
13.25
Hacer de comer
Albóndigas de berenjenas y tocino de cielo
El xef Dani García ensenya a preparar plats d'elaboració senzilla amb productes de qualitat i de temporada. No està sol a la cuina perquè uns ajudants molt especials l'acompanyen en l'elaboració dels plats.
Altres
Durada: 35'
14.00
Informativo territorial
Espai dedicat a la informació autonòmica.
Informatius
Durada: 30'
14.30
Corazón
Magazín rosa que combina informació sobre famosos, consells de bellesa, moda i notícies d'estrenes teatrals i cinematogràfiques. Ofereix reportatges diàriament sobre estilistes, modistes i firmes de moda de l'alta costura.
Altres
Durada: 30'
15.00
Telediario 1
Ofereix informació nacional, internacional i esportiva.
Informatius
Durada: 60'
16.00
Informativo territorial
Espai dedicat a la informació autonòmica.
Informatius
Durada: 15'
16.15
El tiempo
Informació meteorològica dels propers dies a tot l'estat. Aquest espai està avalat per l'Institut Nacional de Meteorologia.
Altres
Durada: 10'
16.25
Mercado central
El Nacho i l'Elías ordeixen un pla per apartar la Rosa de l'associació de comerciants. Paral·lelament, l'Elías insisteix a acostar-se a la Celia. Mentrestant, la Carla s'adona que el Samuel té una lesió a l'espatlla i ho explica a la Carmen. La Noa explica a la Rosa la veritat sobre la baralla que va acabar provocant la seva marxa. D'altra banda, la Cristina descobreix que el Doménico té un tatuatge una mica sospitós. Tot i no rebre cap tipus de paga, el Germán crida l'atenció de la seva família en portar roba cara nova. D'altra banda, la Valeria i el Jesús s'ho passen bé junts fins que el Jesús comença a tenir dubtes.
Sèries
Durada: 55'
17.20
Servir y proteger
L'oficial Lara Muñoz s'incorpora a la comissaria per ocupar-se de l'ODAC i gestionar la premsa i la comunicació. Al seu torn, la Gabriela, una antiga amant del Mateo, el visita a la clínica. D'altra banda, després d'allitar-se amb la Rocío, la Nacha no vol que aquesta es converteixi en la seva confident.
Sèries
Durada: 60'
18.20
Acacias 38
La Susana ha deixat les seves pors enrere i surt a ballar amb l'Armando a l'Ateneu. Tot i que es converteix en el nou tema preferit del barri, és feliç. La Carmen i el Ramón, mentrestant, regalen a la Lolita un bressol per al seu fill. La Bellita, per la seva banda, suplica a Alfonso Carchano que no s'estreni la pel·lícula, però el productor no fa marxa enrere. Més tard, els Domínguez reben una notícia que els enfonsa encara més. La Marcia, mentrestant, angoixada per la situació en què es troba amb el Santiago, acaba besant-lo i promet complir amb les seves obligacions com a esposa. Paral·lelament, la Genoveva intenta animar el Felipe i, sorprenentment, tenen una vetllada agradable.
Sèries
Durada: 55'
19.15
España directo
Magazín informatiu en el qual es tracten temes de denúncia, interès humà, social, successos, festes, cultura, curiositats, gastronomia i es posa una gran atenció al món rural.
Altres
Durada: 75'
20.30
Aquí la Tierra
Magazín divulgatiu sobre el clima i el planeta.
Altres
Durada: 30'
21.00
Telediario 2
Ofereix informació nacional, internacional i esportiva.Inclou El tiempo.
Informatius
Durada: 65'
22.05
TVEmos
Espai que recull les imatges més sorprenents, curioses i divertides de l'actualitat. El programa mostra notícies que no es veuen als informatius, les millors imatges d'altres programes i sèries, i els vídeos més destacats de les xarxes socials.
Altres
Durada: 40'
22.45
Pel·lícula: Malditos bastardos
Durant el primer any de l'ocupació alemanya de França, Shosanna Dreyfus presencia l'execució de la seva família a mans del coronel nazi Hans Landa. La Shosanna aconsegueix escapar i fuig a París, on es forja una nova identitat com a propietària i directora d'un cinema. En un altre lloc d'Europa, el tinent Aldo Raine organitza un grup de soldats jueus per efectuar brutals i ràpides accions contra objectius concrets. Coneguts per l'enemic com als Malparits, els homes del Raine s'uneixen a l'actriu alemanya Bridget von Hammersmark, una agent secreta que treballa per als aliats, per tal de dur a terme una missió per fer caure els líders del Tercer Reich. El destí vol que tots es trobin sota la marquesina d'un cinema, on la Shosanna espera per venjar-se.
Pel·lícules
Durada: 145'
01.10
Pel·lícula: Muerto en una semana (o le devolvemos
El William intenta suïcidar-se diverses vegades, però finalment decideix contractar un sicari perquè ho faci per ell, perquè ell ja està cansat de fallar. Llavors troba una raó per seguir vivint. El problema és que ara el contracte ja està signat i pagat.
Pel·lícules
Durada: 80'
02.30
La noche en 24 horas
Programa de debat i d'actualitat.
Informatius
Durada: 115'
04.25
Noticias 24 horas
Programa que informa de l'actualitat en blocs de notícies de mitja hora de durada que tracten temàtica nacional i internacional, societat, cultura, economia, esports i informació meteorològica.
Informatius
Durada: 95'