Programació La 1

Dissabte, 16 novembre de 2019
06.00
Noticias 24 horas
Programa que informa de l'actualitat en blocs de notícies de mitja hora de durada que tracten temàtica nacional i internacional, societat, cultura, economia, esports i informació meteorològica.
Informatius
Durada: 195'
09.15
+Cotas
Es coneix La Madriguera, una protectora que recull i adopta tot tipus de rosegadors. Més tard, es visita Grefa, un hospital de recuperació d'animals salvatges ubicat a la Comunitat de Madrid. A més, s'explica què fer si es troba un animal silvestre.
Altres
Durada: 70'
10.25
MasterChef Celebrity
Al programa d'avui, el jurat ret un homenatge a la sarsuela. Els aspirants han de reconèixer peces d'aquest gènere associades a un plat que han de cuinar. Els humoristes José Mota i Florentino Fernández controlen el desenvolupament de la prova, ja que el jurat tasta els plats a cegues. Al celler Abadia Retuerta de Valladolid, 35 enòlegs degusten un menú cuinat pels concursants i dissenyat pel xef Marc Segarra, que té una estrella Michelin. Bolets, pa candial i lletó són alguns dels productes locals, avalats pel segell Tierra de Sabor, que han d'utilitzar. En la prova d'eliminació, els famosos s'enfronten als temuts duels. Per parelles han de reproduir plats de pasta fresca del xef italià Andrea Tumbarello.
Altres
Durada: 185'
13.30
Audiencia abierta
Espai setmanal dedicat a informar sobre les activitats oficials de la monarquia.
Informatius
Durada: 30'
14.00
Flash moda
Flash moda porta el glamour del món de les passarel·les als caps de setmana. En aquest programa s'expliquen les tendències, les claus de la temporada, i s'obre la porta dels tallers de dissenyadors consagrats i dels joves valors.
Altres
Durada: 30'
14.30
Corazón
Magazín rosa que combina informació sobre famosos, consells de bellesa, moda i notícies d'estrenes teatrals i cinematogràfiques. Ofereix reportatges diàriament sobre estilistes, modistes i firmes de moda de l'alta costura. Es va començar a emetre l'estiu del 1997.
Altres
Durada: 30'
15.00
Telediario 1
Ofereix informació nacional, internacional i esportiva.
Informatius
Durada: 60'
16.00
Sesión de tarde: Ella Schön: Cosas del amor
Després de la mort del seu espòs, Ella Schön hereta no només una casa a Fischland, sinó també la Christina i els seus fills, la seva altra família. Ella té la síndorme d'Asperger i, per tant, té dificultats en la interacció social. La dona vol vendre la casa, però hauria de fer-los fora.
Pel·lícules
Durada: 90'
17.30
Sesión de tarde: Dulce pasión
La Hilla, pastissera, i el Jonas, recepcionista, comencen a treballar a l'Hotel Sternberg al mateix temps. Quan es produeixen una sèrie de robatoris a l'hotel, la Hilla és la sospitosa. El seu cap, paral·lelament, s'apropia de les creacions delicioses de la jove, mentre la propietària s'enfronta a la fallida de l'hotel.
Pel·lícules
Durada: 90'
19.00
Cine de barrio: Dormir y ligar: todo es empezar
A Aranda de Lerma, un petit poble castellà, hi viu el Saturnino, que és el manetes del lloc. Un dia és designat per la comissió de festes de l'Ajuntament per desplaçar-se a Madrid, per tal de contractar un vedell per ser torejat a les festes locals. Durant la seva estada a Madrid, el Saturnino s'allotja al mateix hotel on se celebra l'elecció de Miss Espanya, i, per una sèrie de circumstàncies, es veu implicat en el resultat final.
Pel·lícules
Durada: 120'
21.00
Telediario 2
Ofereix informació nacional, internacional i esportiva.Inclou El tiempo.
Informatius
Durada: 30'
21.30
Informe semanal
Inclou Deberes sin hacer, Bolivia sin Evo i El convenio de la igualdad: La lluita de les jugadores pel reconeixement dels seus drets laborals amenaça la nova temporada de futbol femení. Després d'omplir els estadis de San Mamés i el Wanda Metropolitano i d'atreure audiències milionàries durant la retransmissió del Mundial, les esportistes demanen igualtat de drets i que es reconegui la seva professionalitat.
Altres
Durada: 40'
22.10
Pel·lícula: La madre del novio
La Charlotte coneix el Kevin, l'home dels seus somnis. No obstant això, la jove no sap que la futura sogra, la Viola, és un ésser diabòlic que creu que no hi ha cap dona prou bona per al seu fill.
Pel·lícules
Durada: 95'
23.45
Vaya Crack
Cada setmana, sis concursants han d'afrontar diferents proves fins a arribar a una última fase on dos finalistes competeixen pel triomf en el Duel Final. L'objectiu és trobar la persona que reuneixi l'habilitat, la rapidesa i la intel·ligència necessàries per superar tot tipus de reptes relacionats amb diferents capacitats físiques i intel·lectuals.
Altres
Durada: 120'
01.45
Pel·lícula: Hablemos de amor
L'Ariel, una locutora jove i famosa experta en relacions, dona consells al seu programa de ràdio. El seu xicot, cansat de ser el xicot perfecte de la noia perfecta, decideix deixar-la just abans d'un contracte important. Llavors tots donen per fet que el Nathan, el millor amic de l'Ariel, és el seu xicot perfecte.
Pel·lícules
Durada: 85'
03.10
Noticias 24 horas
Programa que informa de l'actualitat en blocs de notícies de mitja hora de durada que tracten temàtica nacional i internacional, societat, cultura, economia, esports i informació meteorològica.
Informatius
Durada: 170'