Programació La 1

Dissabte, 23 novembre de 2019
06.00
Noticias 24 horas
Programa que informa de l'actualitat en blocs de notícies de mitja hora de durada que tracten temàtica nacional i internacional, societat, cultura, economia, esports i informació meteorològica.
Informatius
Durada: 275'
10.35
MasterChef Celebrity
Els concursants treballen per relleus amb els seus familiars per donar una segona vida als aliments. A més, fan servir dues de les tècniques d'avantguarda apreses al talent culinari. Posteriorment, al restaurant Coque de Madrid els famosos reprodueixen, per equips, un menú d'alta cuina dissenyat pel xef Mario Sandoval. Els millors d'aquesta prova es converteixen en finalistes del concurs. Finalment, a la prova d'eliminació, els aspirants han de fer servir estris nous i anar afegint ingredients a mesura que els descobreixin durant el cuinat. El xef Oriol Castro també participa en aquest repte.
Altres
Durada: 175'
13.30
Audiencia abierta
Espai setmanal dedicat a informar sobre les activitats oficials de la monarquia.
Informatius
Durada: 30'
14.00
Flash moda
Flash moda porta el glamour del món de les passarel·les als caps de setmana. En aquest programa s'expliquen les tendències, les claus de la temporada, i s'obre la porta dels tallers de dissenyadors consagrats i dels joves valors.
Altres
Durada: 30'
14.30
Corazón
Magazín rosa que combina informació sobre famosos, consells de bellesa, moda i notícies d'estrenes teatrals i cinematogràfiques. Ofereix reportatges diàriament sobre estilistes, modistes i firmes de moda de l'alta costura. Es va començar a emetre l'estiu del 1997.
Altres
Durada: 30'
15.00
Telediario 1
Ofereix informació nacional, internacional i esportiva.
Informatius
Durada: 60'
16.00
Sesión de tarde: Lena Lorenz: Un caso de amor
Els plans de rehabilitació de la granja van prenent forma. El Quirin, el fuster, serà l'encarregat de la reconstrucció del graner per a diferents usos. Amb el temps, la relació entre el Quirin i la Lena trontolla quan el Marcus, soci i amic del Quirin pateix un accident escalant.
Pel·lícules
Durada: 90'
17.30
Sesión de tarde: Bienvenidos al campo
La Rita i el Leo són parella des de fa 25 anys. Tots dos en tenen més de 60, i la Rita vol complir per fi el seu desig de viure al camp. Des de Berlín es traslladen al poble de Mecklenburg, però el Leo encara no està preparat per retirar-se, i vol establir-se com a consultor comercial.
Pel·lícules
Durada: 90'
19.00
Cine de barrio: Hay que educar a papá
Severiano Paredes és ara propietari d'una immobiliària, d'una urbanització i d'altres negocis gràcies a la venda d'unes terres en un lloc privilegiat de les proximitats de Madrid.
Pel·lícules
Durada: 120'
21.00
Telediario 2
Ofereix informació nacional, internacional i esportiva.Inclou El tiempo.
Informatius
Durada: 30'
21.30
Informe semanal
Inclou El fraude de los ERE, Yihadistas españolas i Agonía de un glaciar: La glacera del Mont Perdut es mor. A 2.700 metres d'altitud, ha perdut dos terços del gel que tenia fa 100 anys. L'escalfament global està acabant amb ell i amb altres glaceres pirinenques: el 1850 n'hi havia 52 censades, i avui només en queden 19. És el final d'un cicle geològic de més de dos milions d'anys. Un equip del programa acompanya un grup d'investigadors de l'Institut Pirinenc d'Ecologia que li pren el pols a la glacera.
Altres
Durada: 35'
22.05
Pel·lícula: Qué esperar cuando estás esperando
Quatre parelles estan a punt de ser pares. La Jules i l'Evan veuen que la paternitat i la fama no són compatibles, i la Wendy es desdiu dels consells que dona als seus llibres sobre nadons. Paral·lelament, la Holly està disposada a creuar el món per adoptar un nen, i la Rosie i el Marc sucumbeixen a la passió.
Pel·lícules
Durada: 100'
23.45
Pel·lícula: The boxer
Després de passar 14 anys a la presó, Danny Flynn torna a casa seva. Tot el que desitja és trobar la pau, reprendre la seva feina i aconseguir l'amor de la dona en qui ha pensat tot aquest temps.
Pel·lícules
Durada: 105'
01.30
Pel·lícula: Perdido en Florencia
Un turista americà arriba a Florència per passar un temps amb la seva cosina, l'Anna. El jove està devastat i submergit en una profunda depressió per una ruptura amorosa recent, però l'esport i sobretot conèixer la bella Stephanie fan de la seva estada a la ciutat italiana quelcom inoblidable.
Pel·lícules
Durada: 90'
03.00
Noticias 24 horas
Programa que informa de l'actualitat en blocs de notícies de mitja hora de durada que tracten temàtica nacional i internacional, societat, cultura, economia, esports i informació meteorològica.
Informatius
Durada: 180'