Programació La 1

Dissabte, 26 setembre de 2020
06.00
Noticias 24 horas
Programa que informa de l'actualitat en blocs de notícies de mitja hora de durada que tracten temàtica nacional i internacional, societat, cultura, economia, esports i informació meteorològica.
Informatius
Durada: 205'
09.25
Bloqueados por el muro
Espai en què dos equips de quatre participants juguen sobre un mur en el qual han de sortejar uns blocs que intenten empènyer cap al buit de manera impredictible. Si cauen, perden. Mentrestant, han de superar una ronda de preguntes per obtenir el major nombre de punts que els permeti aconseguir un espai més gran sobre el qual sostenir-se per la trepidant ronda final i, així, evitar saltar al buit. El duel continua fins que un equip es queda sense jugadors. A la prova final, en la qual es combinen preguntes, estratègia, sort i bons reflexos, l'equip guanyador intenta obtenir cada dia un gran premi en efectiu.
Altres
Durada: 50'
10.15
MasterChef Celebrity
En la primera prova, els concursants aprenen la tradicional tècnica gastronòmica de l'embotit, per després treballar per parelles en un plat amb l'embotit, prèviament elaborat, com a protagonista. A més, compten amb la visita de Carlos Latre. Més tard, en la prova d'exteriors, a l'Autocine Madrid Race preparen dos menús take away al més pur estil nord-americà dels anys 70, amb la visita i els consells de Michael, aspirant de MasterChef 8. Finalment, els davantals negres han de superar un repte majúscul per seguir una setmana més a les cuines del programa: arreglar elaboracions inacabades i plenes de defectes sota l'atenta mirada del xef Francis Paniego, amb 2 estrelles Michelin.
Altres
Durada: 195'
13.30
Audiencia abierta
Espai setmanal dedicat a informar sobre les activitats oficials de la monarquia.
Informatius
Durada: 30'
14.00
Flash moda
Flash moda porta el glamour del món de les passarel·les als caps de setmana. En aquest programa s'expliquen les tendències, les claus de la temporada, i s'obre la porta dels tallers de dissenyadors consagrats i dels joves valors.
Altres
Durada: 30'
14.30
Corazón
Magazín rosa que combina informació sobre famosos, consells de bellesa, moda i notícies d'estrenes teatrals i cinematogràfiques. Ofereix reportatges diàriament sobre estilistes, modistes i firmes de moda de l'alta costura.
Altres
Durada: 30'
15.00
Telediario 1
Ofereix informació nacional, internacional i esportiva.Inclou El tiempo.
Informatius
Durada: 60'
16.00
Sesión de tarde: Reencuentro en Miconos
La Susanne i la Jana, mare i filla, se'n van a Míkonos a passar les vacances d'estiu. No obstant això, un cop allà, la Jana descobreix que la seva mare li ha preparat un retrobament sorpresa amb el seu pare biològic, a qui no veu des de fa anys.
Pel·lícules
Durada: 90'
17.30
Sesión de tarde: La mafia de las madres
La Conny té 37 anys i ha estat fins ara una dona que ha donat la seva vida pels altres, especialment pel seu marit, el Lawrence.
Pel·lícules
Durada: 90'
19.00
Cine de barrio: Las señoritas de mala compañía
Mostra les desavinences entre la senyora Sole, una madame que regenta un bordell, i la senyora Íñiga, qui lidera les dames de reputació irreprotxable. No obstant això, la situació canvia per complet quan a la senyora Sole i a les seves noies els toca la loteria.
Pel·lícules
Durada: 120'
21.00
Telediario 2
Ofereix informació nacional, internacional i esportiva.Inclou El tiempo.
Informatius
Durada: 30'
21.30
Informe semanal
Inclou Horizontes bancarios i Por el amor al cine: El Festival de Cinema de Sant Sebastià s'ha celebrat malgrat la pandèmia, a mig gas i amb molta menys presència d'estrelles i públic. És una cita clau per a la castigada indústria de cinema i mantenir el festival tot i el coronavirus ha estat un desafiament per al seu director, José Luis Rebordinos. Actors, actrius i directors s'han bolcat en l'intent. Amb les declaracions d'Elena Anaya, una de les protagonistes de Rifkin's Festival, la pel·lícula de Woody Allen participada per RTVE que ha inaugurat aquesta edició; i Viggo Mortensen, premi Donostia per la seva carrera, que ha presentat al certamen Falling, la seva primera pel·lícula com a director.
Altres
Durada: 35'
22.05
La Pr1mera Pregunta
Espai que analitza els temes d'actualitat de la setmana amb experts i amb els seus protagonistes. A més, el programa realitza debats sobre les qüestions que més preocupen als ciutadans. Finalment es repassa, de manera amena, la crònica política i social. (Nou en emissió.)
Altres
Durada: 165'
00.50
Pel·lícula: Invencible
Vince Papale, un mestre de 30 anys, aconsegueix entrar als Philadelphia Eagles. Des de dins, el jove arriba no només a formar part de l'equip, sinó també a refer-se, després d'una mala ratxa que ja fa 11 anys que dura.
Pel·lícules
Durada: 95'
02.25
Noticias 24 horas
Programa que informa de l'actualitat en blocs de notícies de mitja hora de durada que tracten temàtica nacional i internacional, societat, cultura, economia, esports i informació meteorològica.
Informatius
Durada: 215'