Programació La 1

Dilluns, 28 setembre de 2020
06.00
Noticias 24 horas
Programa que informa de l'actualitat en blocs de notícies de mitja hora de durada que tracten temàtica nacional i internacional, societat, cultura, economia, esports i informació meteorològica.
Informatius
Durada: 30'
06.30
Telediario matinal
Programa que repassa totes les notícies d'interès general, nacionals, internacionals i esportives. Inclou El tiempo.
Informatius
Durada: 90'
08.00
La hora de La 1
Espai que aborda l'actualitat amb continguts molt variats, que van des de les entrevistes i debats polítics a la crònica social passant per blocs d'economia i consum, societat, successos i cultura.
Altres
Durada: 120'
10.00
La hora de la actualidad
Programa d'actualitat social que compta amb veus autoritzades que tracten temes que fomentin el pensament crític i el servei públic per ajudar els ciutadans en el seu dia a dia.
Altres
Durada: 180'
13.00
Cocina al punto con Peña y Tamara
Javier Peña recorre tot Espanya per mostrar als espectadors la qualitat i varietat del producte gastronòmic nacional, els seus llocs de producció i els agricultors i professionals encarregats de la seva elaboració. Més tard, realitza una recepta adequada per a aquests productes i la temporada d'estiu mentre que Tamara Falcó segueix les indicacions del xef per fer el mateix plat i demostrar que qualsevol, sense necessitat de ser professional, pot cuinar. A més, el programa compta amb la visita de famoses personalitats que realitzen el tast i valoració de tots dos plats.
Altres
Durada: 55'
13.55
Informativo territorial
Espai dedicat a la informació autonòmica.
Informatius
Durada: 15'
14.10
Como Sapiens
La gastronomia és molt més que cuina: viatges, història, salut, cultura, curiositats, emocions, els productes i els seus productors, tradició culinària, la cuina espectacular dels cuiners amb estrella Michelin i els secrets de les receptes anònimes de les àvies. L'actor Miguel Ángel Muñoz, guanyador de la primera edició de MasterChef Celebrity, es posa al capdavant d'aquest projecte en el qual està acompanyat per cares conegudes i grans cuiners que expliquen la seva forma de gaudir del menjar, els seus secrets, els seus trucs, els seus productes favorits i les seves passions gastronòmiques ocultes. (Nou en emissió.)
Altres
Durada: 50'
15.00
Telediario 1
Ofereix informació nacional, internacional i esportiva.
Informatius
Durada: 55'
15.55
Informativo territorial
Espai dedicat a la informació autonòmica.
Informatius
Durada: 20'
16.15
El tiempo
Informació meteorològica dels propers dies a tot l'estat. Aquest espai està avalat per l'Institut Nacional de Meteorologia.
Altres
Durada: 15'
16.30
Mercado central
L'Ágata contracta el Lucas com a nou empleat a la parada de fruita i quan el Jesús no veu bé la seva decisió, l'Elías la defensa. No obstant això, l'Elías després descobreix que l'Ágata s'ha gastat deu mil euros en el senyal d'una casa en un barri de luxe. Paral·lelament, la Rosa s'assabenta que el Delicatessen es ven i tem que el Nacho estigui realitzant moviments des de la presó. l'Adela, al seu torn, manifesta emocions contradictòries davant del Fernando. Finalment, el Samuel prepara una festa sorpresa d'aniversari al David però resulta ser un fiasco per culpa del caràcter del noi.
Sèries
Durada: 45'
17.15
Servir y proteger
La Miralles aconsegueix que el falsificador els digui les identitats falses que pot estar fent servir el Vlado.
Sèries
Durada: 60'
18.15
Acacias 38
La Lolita desperta al llit de l'hospital i a més amb molta gana. El Ramón i Cajal corrobora la recuperació de la dona i l'Antoñito no pot ser més feliç, però ella marca distàncies: una cosa és que l'hagi perdonat i una altra que hagi oblidat el que va passar. Paral·lelament, el Bellita no suporta Jaume Huertas, l'escriptor a l'ombra de les seves memòries, i el Jose, acatant els desitjos de la seva esposa, va comunicar a l'editorial que no hi haurà llibre. L'Aurelio, per la seva banda, mira amb reticència la bona relació entre la Genoveva i la seva germana, sap que la senyora no perd passada i tem que pugui perjudicar-los.
Sèries
Durada: 55'
19.10
El cazador
Espai de preguntes i respostes que enfronta concursants anònims amb els rostres més icònics que han participat en els millors concursos de televisió d'Espanya. Quatre participants fan front al caçador amb l'objectiu d'aconseguir endur-se els diners de la banca abans que aquest els atrapi.
Altres
Durada: 50'
20.00
España directo
Magazín informatiu en el qual es tracten temes de denúncia, interès humà, social, successos, festes, cultura, curiositats, gastronomia i es posa una gran atenció al món rural.
Altres
Durada: 30'
20.30
Aquí la Tierra
Magazín divulgatiu sobre el clima i el planeta.
Altres
Durada: 30'
21.00
Telediario 2
Ofereix informació nacional, internacional i esportiva.Inclou El tiempo.
Informatius
Durada: 70'
22.10
HIT
La consulta
El primer que ha de fer l'Hugo per curar el col·legi Anne Frank és identificar la malaltia: un grup de nou alumnes als quals considera responsables de tots els mals de centre. Per poder treballar amb ells i poder aplicar el seu mètode, l'Hugo necessita primer convèncer els pares dels nois i noies perquè li signin l'autorització i acceptin sotmetre els seus fills a aquesta dinàmica tan excepcional. El problema és que l'Hugo té un gran maneig de la paraula, però també de la provocació. Després d'una primera reunió, els pares de tres dels nois, en concret els de la Lena, el Gus i el Darío, refusen donar el seu consentiment. Sense ells, el mètode HIT no serveix de res: la infecció no remetrà i s'estendrà.
Sèries
Durada: 105'
23.55
¿Quién educa a quién?
El segon debat del programa gira al voltant del moment en que l'estret vincle entre pares i fills es converteix en un enfrontament obert de fills contra pares. Entre els participants, el creador de la sèrie HIT, Joaquín Oristrell i el seu protagonista Daniel Grau. Per explicar els motius de la difícil relació dels adolescents amb qualsevol figura d'autoritat, especialment els pares, el programa compta al plató amb la Dakota, jove d'adolescència turbulenta i mediàtica, i la seva mare, la Nadia, entre d'altres convidats.
Altres
Durada: 55'
00.50
Pel·lícula: Verano en el viñedo
El Frankie i la Nate estan d'acord a separar el seu amor del negoci vinícola que comparteixen. Però insisteixen tant en impressionar-se mútuament amb les seves comeses, ella amb l'elaboració de vi i ell amb el cultiu de les vinyes, que posen en perill la seva relació. La prova és la presentació del seu nou vi.
Pel·lícules
Durada: 85'
02.15
La noche en 24 horas
Programa de debat i d'actualitat.
Informatius
Durada: 110'
04.05
Noticias 24 horas
Programa que informa de l'actualitat en blocs de notícies de mitja hora de durada que tracten temàtica nacional i internacional, societat, cultura, economia, esports i informació meteorològica.
Informatius
Durada: 115'