Programació La 2

Divendres, 17 febrer de 2017
06.00
TVE es música
Programa que inclou especials musicals en què participen grans noms de la música, espanyola i internacional, de diferents èpoques i estils.
Altres
Durada: 30'
06.30
That's English
Programa amb el qual es pretén aprendre anglès.
Altres
Durada: 30'
07.00
El verdadero club de la lucha
Els animals lluiten per moltes raons, però gairebé mai ho fan sense una bona raó. Alguns motius són defensar el seu territori, aconseguir menjar o atreure una parella, i cada espècie té les seves pròpies armes i normes de combat.
Documentals
Durada: 55'
07.55
España a ras de cielo
Vivimos del mar
De la mà de Francis Lorenzo, aquest programa mostra els racons de la geografia espanyola a vista d'ocell i amb imatges espectaculars.
Documentals
Durada: 65'
09.00
Página 2
Enrique Vila-Matas
Espai de llibres presentat per Óscar López per al públic en general. En el programa s'entrevisten els grans escriptors del moment.
Altres
Durada: 30'
09.30
Aquí hay trabajo
Programa divulgatiu que analitza temes relacionats amb el món laboral i empresarial.
Altres
Durada: 25'
09.55
UNED
Programa de la Universitat Nacional d'Educació a Distància.
Altres
Durada: 85'
11.20
Climas extremos
Atacama, el desierto más seco del mundo
Mario Picazo recorre el món buscant llocs de temps dur i extrem.
Documentals
Durada: 60'
12.20
Mañanas de cine: El bulevar del ron
El capità Cornelius, al qual els guardacostes nord-americans han enfonsat el seu mercant, amb què es dedicava al contraban de rom, arriba a una posada mexicana, on, posant en joc la seva vida, aconsegueix bons beneficis amb el joc anomenat el cec. Amb aquests diners adquireix un nou vaixell i amb ell torna a Jamaica, per posar-se a les ordres de Sanderson, capitost del trànsit d'alcohol, en la ruta que és coneguda com el bulevard del rom.
Pel·lícules
Durada: 105'
14.05
El hombre y la tierra: fauna ibérica
Inclou Olimpiada zoológica i El jabalí
Documentals
Durada: 50'
14.55
Jamie en Gran Bretaña
Sudoeste de Inglaterra
S'acompanya el Jamie en el seu viatge gastronòmic per Gran Bretanya.
Documentals
Durada: 50'
15.45
Saber y ganar
Concurs diari en què els tres participants han de demostrar els seus coneixements i la seva agilitat mental a l'hora de contestar un autèntic bombardeig de preguntes.
Altres
Durada: 50'
16.35
Grandes documentales
Inclou Capadocia y Anatolia Suroriental i Sabores de Corea del Sur. La civilización desconocida
Documentals
Durada: 105'
18.20
Jara y sedal
LXXIX Campeonato de España de Galgos en Osuna 2017
Espai que mostra totes les modalitats de caça i pesca que es desenvolupen a Espanya, i que informa l'espectador de tots els campionats, nacionals i internacionals, que fan d'aquests esports.
Altres
Durada: 30'
18.50
El escarabajo verde
El último viaje del Oso Ondo
Programa divulgatiu sobre ecologia i medi ambient. Els seus continguts volen arribar a un públic ampli i no especialitzat.
Altres
Durada: 35'
19.25
Paraísos cercanos
Washington, un sueño de libertad
Sèrie documental que suggereix destinacions adaptades a les possibilitats del viatger.
Documentals
Durada: 55'
20.20
Tips
Per acostar l'espectador a l'últim en tecnologia, moda, benestar, música i cuina, entre d'altres, el programa parla amb col·laboradors i experts en diferents disciplines.
Altres
Durada: 45'
21.05
Historia de nuestro cine: Beltenebros
Ambientat a la fosca postguerra espanyola, relata les aventures de Darman, un anglès que viatja a Madrid amb la missió de matar un talp infiltrat en l'organització del clandestí Partit Comunista.
Pel·lícules
Durada: 190'
00.15
Documaster
Inclou El demonio i Rojo: Aquesta segona part arrenca amb el cèrcol de Moscou, al novembre de 1941, per part de l'exèrcit alemany, que ja ocupa mitja Rússia. Vermell és el color de la revolució, però també el de la sang vessada en nom seu.
Documentals
Durada: 110'
02.05
Atención obras
El programa té aquesta setmana com a convidats Javier Bardem i Carles Sans, coproductors de Bigas x Bigas, documental sobre el cineasta que s'estrena aquest divendres a les sales. També es repassen altres temes de l'agenda cultural.
Altres
Durada: 55'
03.00
Las estaciones salvajes
L'ecosistema subtropical més gran dels Estats Units és al sud de Florida, un paisatge de pantans, aiguamolls, prats i boscos inundats, on centenars d'espècies animals i vegetals s'han adaptat a dues estacions extremes: estius humits i hiverns secs. Són els Everglades.
Documentals
Durada: 90'
04.30
TVE es música
Programa que inclou especials musicals en què participen grans noms de la música, espanyola i internacional, de diferents èpoques i estils.
Altres
Durada: 90'