Programació La 2

Dilluns, 27 febrer de 2017
06.00
TVE es música
Programa que inclou especials musicals en què participen grans noms de la música, espanyola i internacional, de diferents èpoques i estils.
Altres
Durada: 30'
06.30
That's English
Programa amb el qual es pretén aprendre anglès.
Altres
Durada: 30'
07.00
El Chef del Mar
Camelle/Cedeira
Sèrie de 13 capítols que descobreix tots els secrets de la cuina elaborada amb productes marins. A cada programa, Ángel León navega per diferents punts de la costa espanyola per pescar el millor de cada zona i cuinar-ho acompanyat per alguns dels xefs més destacats, com Juan Mari Arzak, Ferran Adrià, Quique Dacosta, Andoni Luis Aduriz o Pepe Solla.
Documentals
Durada: 50'
07.50
Hawái salvaje
Això és el Hawaii salvatge, un paisatge indòmit creat pel foc en el qual les espècies han evolucionat al seu aire, inventant formes enginyoses per adaptar-se.
Documentals
Durada: 70'
09.00
El escarabajo verde
Tocados por la Tramuntana
Programa divulgatiu sobre ecologia i medi ambient. Els seus continguts volen arribar a un públic ampli i no especialitzat.
Altres
Durada: 30'
09.30
Aquí hay trabajo
Programa divulgatiu que analitza temes relacionats amb el món laboral i empresarial.
Altres
Durada: 25'
09.55
La aventura del saber
Espai educatiu destinat a la formació i la divulgació mitjançant entrevistes i sèries documentals.
Altres
Durada: 60'
10.55
Zoom tendencias
Reportatges d'actualitat sobre moda, tendències, escapades i viatges.
Altres
Durada: 20'
11.15
Documenta2
La Gioconda, la verdadera historia
Programa que ofereix els documentals més premiats del panorama nacional i també mostra treballs estrangers.
Documentals
Durada: 50'
12.05
Mañanas de cine: La guerrillera de Villa
El Pablo convenç la seva nòvia, la Reyes, perquè ajudi els revolucionaris de Pancho Villa. Ella accedeix i durant les seves actuacions pel nord de Mèxic coneix el Ricardo, de qui s'enamora bojament.
Pel·lícules
Durada: 95'
13.40
El hombre y la tierra: fauna ibérica
Inclou Cabrera, paraíso insular II i El Parque Nacional de Doñana I: Els aiguamolls del Guadalquivir comencen el seu cicle biològic amb les primeres pluges de tardor. Aquí troben refugi al llarg de l'any espècies migradores europees i africanes.
Documentals
Durada: 65'
14.45
Un mundo aparte
Más allá de los desiertos
Malgrat els increïbles avenços en les tecnologies de la comunicació, la Terra continua albergant multitud de fascinants comunitats pràcticament desconegudes. Aquesta sèrie documental descobreix els secrets més ben guardats de les cultures més recòndites del planeta.
Documentals
Durada: 60'
15.45
Saber y ganar
Concurs diari en què els tres participants han de demostrar els seus coneixements i la seva agilitat mental a l'hora de contestar un autèntic bombardeig de preguntes.
Altres
Durada: 35'
16.20
Grandes documentales
Inclou Suiza salvaje i El salvaje norte: El bosque: En Escandinavia, la tierra más septentrional de Europa, los cambios de las estaciones condicionan los ciclos vitales de los animales.
Documentals
Durada: 105'
18.05
Documenta2
Inclou Día 1: Isabel I va ascendir al tron anglès el 1558, i va rebutjar a Felip II, emperador d'Espanya, com a pretendent. Trenta anys més tard, Felip intenta enderrocar Isabel retornant el catolicisme a aquestes terres.
Documentals
Durada: 55'
19.00
Paraísos cercanos
La Polinesia francesa, una tierra entre islas
Sèrie documental que suggereix destinacions adaptades a les possibilitats del viatger.
Documentals
Durada: 60'
20.00
Tips
Per acostar l'espectador a l'últim en tecnologia, moda, benestar, música i cuina, entre d'altres, el programa parla amb col·laboradors i experts en diferents disciplines.
Altres
Durada: 60'
21.00
Imprescindibles
El mundo de Ángeles Santos
Sèrie documental que té com a eix central la vida i l'obra de les personalitats i dels artistes espanyols més destacats de la història.
Documentals
Durada: 60'
22.00
Carnaval de Las Palmas de Gran Canaria
Gala Drag Queen de Las Palmas de Gran Canaria
Espectacle únic en el qual es poden veure disfresses i coreografies espectaculars. La Gala Drag és el carnaval en la seva essència més pura i l'acte que el diferencia de la resta de carnavals del món.
Altres
Durada: 190'
01.10
Millennium
Dolor profundo
El dolor és un dels problemes sociosanitaris més importants, ja que afecta el 20% de la població i és la primera causa de baixa laboral prolongada. Es parla del que suposa viure amb dolor.
Altres
Durada: 60'
02.10
Conciertos de Radio 3
La Málaga. Programa que recull l'actuació en directe d'artistes del panorama musical espanyol i llatí.
Altres
Durada: 30'
02.40
Apocalipsis: Stalin
El amo del mundo
1944, la Unió Soviètica fa fora els nazis. Aquests es retiren deixant rere seu un rastre de destrucció. Durant l'estiu, anglesos i nord-americans desembarquen a Normandia. Leningrad és alliberada.
Documentals
Durada: 55'
03.35
TVE es música
Programa que inclou especials musicals en què participen grans noms de la música, espanyola i internacional, de diferents èpoques i estils.
Altres
Durada: 145'