Programació La 2

Dissabte, 25 març de 2017
06.00
That's English
Programa amb el qual es pretén aprendre anglès.
Altres
Durada: 90'
07.30
UNED
Programa de la Universitat Nacional d'Educació a Distància.
Altres
Durada: 30'
08.00
Los conciertos de La 2
Ofereix concerts simfònics, recitals, música coral i música de cambra, així com tota la temporada de concerts i activitats de l'ORTVE.
Altres
Durada: 90'
09.30
Agrosfera
Programa informatiu agropecuari i de turisme rural.
Altres
Durada: 50'
10.20
España en comunidad
Programa que ofereix reportatges en profunditat i informació d'actualitat sobre les diferents comunitats autònomes espanyoles.
Altres
Durada: 25'
10.45
Cuadernos de paso
Cuaderno del fuego
Sèrie documental que recorre els punts més atractius de la geografia espanyola.
Documentals
Durada: 55'
11.40
Para todos La 2
Programa que tracta qüestions socials a través d'entrevistes, enquestes i debats.
Altres
Durada: 35'
12.15
Diario de un nómada
Surrealismo en Albania
Al llarg de 13 capítols, es mostra el viatge en motocicleta de l'escriptor Miquel Silvestre per tota Sud-amèrica, de l'Estret de Magallanes al Canal de Panamà. En total, 10 països, 100 dies i 20.000 quilòmetres per explicar als espectadors el descobriment del Nou Món.
Documentals
Durada: 30'
12.45
El Chef del Mar
Cambados
Sèrie de 13 capítols que descobreix tots els secrets de la cuina elaborada amb productes marins. A cada programa, Ángel León navega per diferents punts de la costa espanyola per pescar el millor de cada zona i cuinar-ho acompanyat per alguns dels xefs més destacats, com Juan Mari Arzak, Ferran Adrià, Quique Dacosta, Andoni Luis Aduriz o Pepe Solla.
Documentals
Durada: 50'
13.35
Lotería viajera
La Loteria Nacional viatja per Espanya.
Documentals
Durada: 15'
13.50
Tendido cero
Programa taurí que repassa l'actualitat de les fires i els esdeveniments que tenen lloc a les places de tot el món.
Informatius
Durada: 75'
15.05
Red natura 2000
Red Natura 2000 fa 21 anys que salvaguarda el medi natural d'Europa, i Espanya és el país que més territori aporta a la xarxa. A través de Mara Torres, col·laboradora altruista de Seo/BirdLife, i altres persones que viuen i treballen per a la xarxa, es coneix aquesta tasca que permet conservar l'autèntica riquesa d'Espanya.
Documentals
Durada: 30'
15.35
Saber y ganar fin de semana
Versió de cap de setmana del popular concurs de la cadena que, per als dissabtes i els diumenges, té sis participants que competeixen dividits en dos equips identificats per colors i tracten de guanyar el màxim de punts.
Altres
Durada: 45'
16.20
Planeta blanco
El Planeta Blanc, a l'Àrtic, bressol de vida i origen de recursos per a la seva fauna autòctona, així com per a les espècies que arriben cada any buscant-hi refugi i l'aliment necessari per a la reproducció, està desapareixent.
Documentals
Durada: 75'
17.35
Descubriendo el comportamiento animal
Inclou Alas sobre el Pirineo, ¡Chicos, a comer! i Secretos de familia: La defensa davant dels depredadors és tan important entre els gaigs siberians que han desenvolupat un elaborat llenguatge per avisar el seu grup familiar del perill.
Documentals
Durada: 20'
17.55
Planeta selva
Selvas en las nubes.Costa Rica
El capítol recorre la selva tropical ennuvolada de Costa Rica, un lloc en què els habitants s'han acostumat a la manca de visibilitat i les temperatures baixes.
Documentals
Durada: 30'
18.25
Odisea volcánica
Los fuegos de Don Goyo
El vulcanòleg Thomas Pfeiffer viatja fins a Mèxic per estudiar diversos volcans actius: el volcà Colima i el volcà Tequila.
Documentals
Durada: 45'
19.10
Documenta2
Inclou Espiando al ejército de Hitler i Solos contra Hitler
Documentals
Durada: 105'
20.55
En las cocinas de Mónaco
El xef Christian García ofereix en un recorregut espectacular per les dependències en què treballa, on es serveixen els menjars habitualment i els grans banquets. També presenta la història de la cuina del Palau del Príncep Albert de Mònaco.
Documentals
Durada: 60'
21.55
El cine de La 2: Metro Manila
A la recerca d'un futur millor, Óscar Ramírez i la seva família deixen els camps d'arròs del nord de Filipines i viatgen a l'asfixiant i perillosa ciutat de Manila. Després d'una arribada accidentada, l'Óscar es considera afortunat quan li ofereixen una feina estable en una companyia de camions blindats, i aviat fa amistat amb el seu company Ong.
Pel·lícules
Durada: 115'
23.50
La noche temática
Inclou Descodificando el ISIS i La financiación del Daesh
Documentals
Durada: 120'
01.50
La sala Guggenheim
Expresionismo abstracto
El museu Guggenheim de Bilbao, en col·laboració amb la Royal Academy of the Arts de Londres, presenta l'exposició més important dedicada a l'expressionisme abstractre que mai s'ha fet a Europa.
Altres
Durada: 90'
03.20
Días de cine
L'equip viatja al Festival de Màlaga, que celebra la seva 20a edició. A més, l'espai fa una ullada a les estrenes més destacades de la cartellera, com El bar, el nou treball d'Álex de la Iglesia, que ha inaugurat el certamen malagueny.
Altres
Durada: 60'
04.20
TVE es música
Programa que inclou especials musicals en què participen grans noms de la música, espanyola i internacional, de diferents èpoques i estils.
Altres
Durada: 70'
05.30
That's English
Programa amb el qual es pretén aprendre anglès.
Altres
Durada: 30'