Programació La 2

Dilluns, 1 maig de 2017
06.00
TVE es música
Programa que inclou especials musicals en què participen grans noms de la música, espanyola i internacional, de diferents èpoques i estils.
Altres
Durada: 30'
06.30
That's English
Programa amb el qual es pretén aprendre anglès.
Altres
Durada: 30'
07.00
El Chef del Mar
Sèrie de 13 capítols que descobreix tots els secrets de la cuina elaborada amb productes marins. A cada programa, Ángel León navega per diferents punts de la costa espanyola per pescar el millor de cada zona i cuinar-ho acompanyat per alguns dels xefs més destacats, com Juan Mari Arzak, Ferran Adrià, Quique Dacosta, Andoni Luis Aduriz o Pepe Solla.
Documentals
Durada: 50'
07.50
La caza
Sin lugar donde esconderse
Un viatge per diferents racons del món on la caça és la protagonista.
Documentals
Durada: 70'
09.00
El escarabajo verde
Cigüeñas urbanas
Programa divulgatiu sobre ecologia i medi ambient. Els seus continguts volen arribar a un públic ampli i no especialitzat.
Altres
Durada: 30'
09.30
Pel·lícula: Guadalquivir
Més que un riu, el Guadalquivir és la via que uneix tres dels espais naturals més importants d'Espanya: Cazorla, Sierra Morena i Doñana. Aquest treball mostra la vida al pas del corrent, els paisatges d'aquests tres grans espais a les diferents èpoques de l'any.
Pel·lícules
Durada: 90'
11.00
Los conciertos de La 2
Concierto para Europa 2017. Ofereix concerts simfònics, recitals, música coral i música de cambra, així com tota la temporada de concerts i activitats de l'ORTVE.
Altres
Durada: 120'
13.00
Documenta2
Inclou En busca del pueblo de Hitler: Conformidad
Documentals
Durada: 50'
13.50
Destino: España
Cataluña
Programa de reportatges que busquen oferir la visió que tenen d'Espanya els estrangers que viuen al país.
Altres
Durada: 55'
14.45
Trenes extremos
Las vías de la independencia india
Hi circulen diàriament més de nou mil trens, que transporten al voltant de 18 milions de viatgers. La xarxa ferroviària de l'Índia és la quarta més important del món.
Documentals
Durada: 60'
15.45
Saber y ganar
Concurs diari en què els tres participants han de demostrar els seus coneixements i la seva agilitat mental a l'hora de contestar un autèntic bombardeig de preguntes.
Altres
Durada: 35'
16.20
Grandes documentales
Inclou La fortaleza del búfalo i Los secretos de los abejorros
Documentals
Durada: 105'
18.05
Documenta2
Inclou Los setenta: La televisión se hace realidad: Como una reacción a los edulcorados shows televisivos de los sesenta, la televisión de los años setenta se vuelve más radical, experimental y rompedora.
Documentals
Durada: 45'
18.50
Paraísos cercanos
Bulgaria
Sèrie documental que suggereix destinacions adaptades a les possibilitats del viatger.
Documentals
Durada: 115'
20.45
Imprescindibles
Las manos de Alicia
Retrat humà i artístic d'Alicia de Larrocha. Va ser pianista amb un talent extraordinari des de la seva infantesa i, lluny de convertir-se en una nena prodigi d'èxit explosiu i efímer, va ser una intèrpret amb una carrera internacional prolífica.
Documentals
Durada: 70'
21.55
Historia de nuestro cine: El frente de los suspiro
Un jutge jove descobreix els documents d'un cas que es va tancar com a suïcidi, però sospita que es tracta d'un homicidi i es dedica en cos i ànima a aclarir els fets.
Pel·lícules
Durada: 95'
23.30
Crónicas
Gernika, del horror al lienzo
Encara que va passar fa vuitanta anys encara se segueixen descobrint nous documents sobre el bombardeig de Gernika. Al programa també es realitza un seguiment de l'atzarosa vida del Guernica, el quadre de Pablo Picasso.
Altres
Durada: 50'
00.20
La 2 noticias
Repàs a tota la informació d'actualitat des d'una òptica diferent.
Informatius
Durada: 25'
00.45
Millennium
Madre de alquiler
La gestació subrogada o ventre de lloguer és una pràctica prohibida a Espanya. No obstant això, s'estima que cada any s'inscriuen 1000 nens nascuts a l'estranger mitjançant aquesta tècnica.
Altres
Durada: 60'
01.45
Versión española: Yo, Don Giovanni
Viena, 1781. Acusat de maçó i llibertí, la Inquisició condemna l'escriptor i clergue Lorenzo Da Ponte a l'exili. Segons les recomanacions del seu mentor, Casanova, Da Ponte arriba a Viena i treballa amb Mozart, a qui proposa fer un Don Giovanni segons la filosofia de vida de Casanova.
Pel·lícules
Durada: 125'
03.50
Conciertos de Radio 3
Carla. Programa que recull l'actuació en directe d'artistes del panorama musical espanyol i llatí.
Altres
Durada: 30'
04.20
TVE es música
Programa que inclou especials musicals en què participen grans noms de la música, espanyola i internacional, de diferents èpoques i estils.
Altres
Durada: 100'