Programació La 2

Diumenge, 13 agost de 2017
06.00
That's English
Programa amb el qual es pretén aprendre anglès.
Altres
Durada: 90'
07.30
Otros pueblos
Animalia: el cráter mágico, Tanzania
Sèrie documental en què el periodista i antropòleg Luis Pancorbo ofereix una visió de les diferents ètnies del planeta.
Documentals
Durada: 30'
08.00
Los conciertos de La 2
CNDM: Heras-Casado/Balthasar Neumann (II). Ofereix concerts simfònics, recitals, música coral i música de cambra, així com tota la temporada de concerts i activitats de l'ORTVE.
Altres
Durada: 45'
08.45
Capacitados
Helena Herrero, presidenta de HP España
Documental en el qual aprenen a desenvolupar-se amb alguna discapacitat física tres personatges importants: el president de Coca Cola Iberia, la presidenta de Microsoft Ibèrica i el cuiner Ferran Adrià.
Documentals
Durada: 30'
09.15
Medina en TVE
Culturas integradas
Espai setmanal de la comunitat islàmica, que s'ocupa dels temes d'actualitat del col·lectiu islàmic a Espanya i de la recuperació de l'Islam històric hispà.
Altres
Durada: 15'
09.30
Buenas noticias TV
Hábitos saludables en el hogar
Programa que pretén compartir el missatge que Jesucrist va anunciar de manera actual i rellevant, utilitzant correctament el llenguatge audiovisual, a través de les vides de cristians que experimenten la presència i el poder de Déu. Gent corrent que está portant la llum de l'Evangeli, transformant el seu entorn i creant un món millor.
Altres
Durada: 15'
09.45
Shalom
Para entender el Holocausto
Programa que intenta reflectir el pensament i la identitat del poble jueu, alhora que contribueix a una difusió més gran de les diferents cultures.
Altres
Durada: 15'
10.00
Últimas preguntas
Espiritualidad a pie de calle
El programa tracta de respondre a aquestes grans qüestions que totes les persones ens plantegem, des de la perspectiva de l'humanisme cristià, però sempre en diàleg amb els fidels d'altres religions i amb els qui, encara no compartint una creença religiosa, busquen la renovació de la humanitat.
Altres
Durada: 25'
10.25
Testimonio
Un cura de pueblo
Espai catòlic en el qual una persona dóna testimoniatge públic de la seva fe.
Altres
Durada: 5'
10.30
El día del Señor
Espai en el qual cada diumenge s'emet en directe una cerimònia religiosa.
Altres
Durada: 60'
11.30
Pueblo de Dios
Kiruigueti: el gas de la casa común
Programa que dona a conèixer els camps en què l'Església està compromesa.
Altres
Durada: 30'
12.00
Grandes viajes ferroviarios continentales
De la Selva Negra a Hanover
Michael Portillo, polític i periodista, redescobreix Europa en tren amb la Guia Bradshaw de 1913, utilitzada pels turistes britànics de l'època. Sèrie documental de sis capítols, segueix els passos d'aquells que van buscar aventura, romanticisme i llocs exòtics en els seus viatges per ferrocarril.
Documentals
Durada: 60'
13.00
Capitán Q
Quico Taronjí navega per la costa espanyola a la recerca de grans històries. L'aventura comença a Cadaqués i acaba vuit setmanes després a Santander.
Altres
Durada: 55'
13.55
80 cm
Cantabria
Juan José Ballesta fa un llarg viatge per la geografia i el paisatge espanyol, aprèn a reconèixer la natura, la vegetació i els animals, i porta a terme activitats relacionades amb la vida rural.
Documentals
Durada: 30'
14.25
Patrimonio de la Humanidad
Centro histórico de Olinda, Brasil
Sèrie documental que dóna a conèixer llocs que formen part del Patrimoni de la Humanitat.
Documentals
Durada: 25'
14.50
Costa España
Sanlúcar de Barrameda
Mario Picazo recorre els pobles costaners amb més encant d'Espanya.
Altres
Durada: 45'
15.35
Saber y ganar fin de semana
Versió de cap de setmana del popular concurs de la cadena que, per als dissabtes i els diumenges, té sis participants que competeixen dividits en dos equips identificats per colors i tracten de guanyar el màxim de punts.
Altres
Durada: 45'
16.20
Grandes documentales
Inclou Cocodrilos: unos tiernos asesinos, La fortaleza del búfalo i Superardilla
Documentals
Durada: 150'
18.50
Diario de un nómada
Al llarg de 13 capítols, es mostra el viatge en motocicleta de l'escriptor Miquel Silvestre per tota Sud-amèrica, de l'Estret de Magallanes al Canal de Panamà. En total, 10 països, 100 dies i 20.000 quilòmetres per explicar als espectadors el descobriment del Nou Món.
Documentals
Durada: 35'
19.25
Mi Francia con Manu
El xef francès Manu Feildel torna a la seva terra natal després de 22 anys a l'estranger, i rememora, visitant amics i familiars, les seves primeres experiències gastronòmiques, alhora que mostra l'elaboració dels plats més genuïns i populars de la cuina francesa .
Altres
Durada: 50'
20.15
Punjab: la tierra de los cinco ríos
En persa, Panjab significa la terra dels cinc rius. Aquest estat, situat al nord-oest de l'Índia, és el graner del país i un dels més rics i desconeguts de l'eterna Índia. El Panjab és la terra dels maharajàs i el lloc de naixement de la religió sikh.
Documentals
Durada: 80'
21.35
Templarios
Ourique
Emissió dels capítols Para que no olvides i Ourique.
Sèries
Durada: 85'
23.00
Versión española: Miel de naranjas
Andalusia, anys 50. L'Enrique i la Carmen, que s'acaben de conèixer, s'enamoren profundament. La Carmen aconsegueix que el xicot es quedi a prestar el servei militar en un jutjat de la ciutat. L'Enrique, en vista de les injustícies que presencia cada dia, s'adona que ha d'actuar.
Pel·lícules
Durada: 95'
00.35
Pel·lícula: La regenta (I)
Ambientada en la imaginària ciutat del nord de Vetusta i fidel reflex de l'Espanya del segle XIX, explica la història de la bella Ana Ozores. L'Ana és una dona avorrida del seu matrimoni burgès amb l'exregent, molt més gran que ella, i que es debat entre l'amor espiritual i místic que sent pel seu confessor, el magistral Fermín de Pas, i la passió carnal que li provoca el cacic i donjoan Álvaro Mesía.
Pel·lícules
Durada: 100'
02.15
El Chef del Mar
Inclou Pasajes y País Vasco, Costa de la luz, Sanlúcar/Denia i Camelle/Cedeira: Ángel León viatja fins a Camelle i Cedeira, a la Corunya, per recollir algues, les verdures del mar. Les algues tenen una gran varietat de mides i colors i són conegudes des de la prehistòria per les seves qualitats nutritives.
Documentals
Durada: 195'
05.30
TVE es música
Programa que inclou especials musicals en què participen grans noms de la música, espanyola i internacional, de diferents èpoques i estils.
Altres
Durada: 30'