Programació La 2

Dilluns, 14 agost de 2017
06.00
TVE es música
Programa que inclou especials musicals en què participen grans noms de la música, espanyola i internacional, de diferents èpoques i estils.
Altres
Durada: 30'
06.30
That's English
Programa amb el qual es pretén aprendre anglès.
Altres
Durada: 30'
07.00
Diario de un nómada
Torremolinos (II)
Al llarg de 13 capítols, es mostra el viatge en motocicleta de l'escriptor Miquel Silvestre per tota Sud-amèrica, de l'Estret de Magallanes al Canal de Panamà. En total, 10 països, 100 dies i 20.000 quilòmetres per explicar als espectadors el descobriment del Nou Món.
Documentals
Durada: 30'
07.30
Patrimonio de la Humanidad
Centro histórico de Olinda, Brasil
Sèrie documental que dóna a conèixer llocs que formen part del Patrimoni de la Humanitat.
Documentals
Durada: 25'
07.55
Juegos mortales
Grandes escapadas
Per a alguns animals, simplement desplaçar-se d'un lloc a un altre pot ser realment perillós. Per això han de fer ús de les seves habilitats i del seu instint per guiar el seu camí.
Documentals
Durada: 60'
08.55
La Pelu-quería
El Pepe acaba de prejubilar-se al banc en què treballava. Està desitjant invertir els diners en un apartament a la costa i una embarcació, però el seu somni se'n va en orris quan la seva dona, la Nati, agafa aquests diners per comprar un local i muntar la seva pròpia perruqueria.
Altres
Durada: 30'
09.25
Mi familia en la mochila
Ruta Busan, Fukouka, Hiroshima, Wakayama, Koyasan
L'Antoni, la Sonia i els seus fills, la Candela i el Mateo, demostren com es pot, amb poc pressupost i moltes ganes, iniciar una aventura en família.
Documentals
Durada: 30'
09.55
Army Wives
Emissió dels capítols 5.9 i 5.10.
Sèries
Durada: 80'
11.15
Cómo hemos cambiado
Programa que fa un repàs temàtic a aspectes de la societat espanyola i a la seva evolució en el temps.
Documentals
Durada: 30'
11.45
Documenta2
Inclou Esa es la historia
Documentals
Durada: 60'
12.45
Mañanas de cine: Y le llamaban Robin Hood
Robin dels Boscos s'aixeca contra la tirania representada pel cacic local. En la seva lluita disposa de l'ajuda d'un oriental expert en arts marcials, a més dels seus companys tradicionals de correries.
Pel·lícules
Durada: 90'
14.15
Trotamundos
Senegal y Cabo Verde
Una sèrie plena d'informació i consells, amb uns guies que porten l'espectador a gaudir del menjar, les platges, els camins i els festivals de cada lloc que visiten.
Documentals
Durada: 50'
15.05
Panoramas futuros con James Wood
Sèrie documental que examina la convergència que existeix entre l'home i la màquina i redefineix el que significa ser humà.
Documentals
Durada: 45'
15.50
Saber y ganar
Concurs diari en què els tres participants han de demostrar els seus coneixements i la seva agilitat mental a l'hora de contestar un autèntic bombardeig de preguntes.
Altres
Durada: 40'
16.30
Grandes documentales
Inclou La Europa más salvaje: Ríos, lagos y océanos i Delfines. Un espía en la manada
Documentals
Durada: 110'
18.20
Documenta2
Inclou La era del dron
Documentals
Durada: 55'
19.15
Trotamundos
Los Balcanes
Viatge per Sèrbia, Kosovo, Bòsnia i Hercegovina i Montenegro, països que van formar part de l'antiga Iugoslàvia.
Documentals
Durada: 55'
20.10
El Chef del Mar
Puerto de Santa María/Puerto Real
Avui el xef del mar viatja a Puerto de Santa María i Puerto Real, a la província de Cadis. Allà assisteix al procés de recollida de plàncton marí, les microalgues de les quals es nodreixen gran quantitat d'éssers de la mar, al seu tractament per fer-lo comestible.
Documentals
Durada: 50'
21.00
El circo del Omo
Després de 10 anys, Jean Queyrat torna a la Vall de l'Omo, una regió remota del sud d'Etiòpia, per descobrir un fet sorprenent. El turisme ha generat perversió i mascarada entre les tribus amb necessitat de recursos.
Documentals
Durada: 60'
22.00
Historia de nuestro cine: Alhucemas
Un capità d'infanteria novell i una mica maldestre arriba a convertir-se en un oficial militar segons el model de l'època.
Pel·lícules
Durada: 80'
23.20
Crónicas
Gallegos por esclavos
Entre els molts projectes de colonització blanca i de substitució de mà d'obra esclava que es posarien en marxa, n'hi ha un que destaca especialment per la seva magnitud i el seu final. Es tracta de la Compañía Patriótico Mercantil d'Urbano Feijóo y Sotomayor.
Altres
Durada: 40'
00.00
La 2 noticias
Repàs a tota la informació d'actualitat des d'una òptica diferent.
Informatius
Durada: 20'
00.20
Lorca
El amor oscuro, 1925-1928
Lorca no troba qui vulgui estrenar el seu Mariana Pineda. Rafael Alberti li suggereix que marxi de vacances, i passa uns dies a Cadaqués al costat de Salvador Dalí, que s'ofereix a dissenyar els decorats de Mariana Pineda, i és Margarida Xirgu qui la representa.
Altres
Durada: 60'
01.20
Festival de Jazz de Vitoria
Rubén Blades con Roberto Delgado. Actuació de Rubén Blades amb Roberto Delgado dins del 41è Festival de Jazz de Vitòria.
Altres
Durada: 85'
02.45
Trotamundos
La II Guerra Mundial en Europa
Viatge als escenaris clau en el desenvolupament de la Segona Guerra Mundial a Europa, i des dels quals s'expliquen els fets que van canviar el món.
Documentals
Durada: 55'
03.40
Mi Francia con Manu
El xef francès Manu Feildel torna a la seva terra natal després de 22 anys a l'estranger, i rememora, visitant amics i familiars, les seves primeres experiències gastronòmiques, alhora que mostra l'elaboració dels plats més genuïns i populars de la cuina francesa .
Altres
Durada: 45'
04.25
Punjab: la tierra de los cinco ríos
En persa, Panjab significa la terra dels cinc rius. Aquest estat, situat al nord-oest de l'Índia, és el graner del país i un dels més rics i desconeguts de l'eterna Índia. El Panjab és la terra dels maharajàs i el lloc de naixement de la religió sikh.
Documentals
Durada: 55'
05.20
TVE es música
Programa que inclou especials musicals en què participen grans noms de la música, espanyola i internacional, de diferents èpoques i estils.
Altres
Durada: 40'