Programació La 2

Dimarts, 15 agost de 2017
06.00
TVE es música
Programa que inclou especials musicals en què participen grans noms de la música, espanyola i internacional, de diferents èpoques i estils.
Altres
Durada: 30'
06.30
That's English
Programa amb el qual es pretén aprendre anglès.
Altres
Durada: 30'
07.00
Delfines. Un espía en la manada
Els dofins són els animals més intel·ligents de l'oceà. La seva vida submarina és un misteri per als humans, però unes criatures espies van explorar el seu món ocult, descobrint habilitats increïbles i societats estranyes, mostrant les seves relacions íntimes i els seus conflictes.
Documentals
Durada: 55'
07.55
Juegos mortales
A segundos del desastre
Per a alguns animals, simplement desplaçar-se d'un lloc a un altre pot ser realment perillós. Per això han de fer ús de les seves habilitats i del seu instint per guiar el seu camí.
Documentals
Durada: 65'
09.00
La Pelu-quería
El Pepe acaba de prejubilar-se al banc en què treballava. Està desitjant invertir els diners en un apartament a la costa i una embarcació, però el seu somni se'n va en orris quan la seva dona, la Nati, agafa aquests diners per comprar un local i muntar la seva pròpia perruqueria.
Altres
Durada: 30'
09.30
Mi familia en la mochila
Ruta Koyasan-Kyoto
L'Antoni, la Sonia i els seus fills, la Candela i el Mateo, demostren com es pot, amb poc pressupost i moltes ganes, iniciar una aventura en família.
Documentals
Durada: 30'
10.00
Army Wives
Sèrie que explica la vida d'un grup de dones que viu amb els seus marits en una base militar. Mentre els seus familiars serveixen el seu país, elles s'enfronten a les pressions i a les tradicions que imposa la vida a l'exèrcit.
Sèries
Durada: 60'
11.00
El día del Señor
Espai en el qual cada diumenge s'emet en directe una cerimònia religiosa.
Altres
Durada: 65'
12.05
Mañanas de cine: Winnetou en el valle de la muerte
Mabel Kingsley arriba a una ciutat de l'Oest amb la intenció de netejar el nom del seu pare, recentment desaparegut. L'home havia estat acusat d'haver robat un carregament d'or.
Pel·lícules
Durada: 90'
13.35
Patrimonio de la Humanidad
Centro histórico de Olinda, Brasil
Sèrie documental que dóna a conèixer llocs que formen part del Patrimoni de la Humanitat.
Documentals
Durada: 25'
14.00
Trotamundos
Honduras y El Salvador
Una sèrie plena d'informació i consells, amb uns guies que porten l'espectador a gaudir del menjar, les platges, els camins i els festivals de cada lloc que visiten.
Documentals
Durada: 55'
14.55
Grandes viajes ferroviarios continentales
De la Selva Negra a Hanover
Michael Portillo, polític i periodista, redescobreix Europa en tren amb la Guia Bradshaw de 1913, utilitzada pels turistes britànics de l'època. Sèrie documental de sis capítols, segueix els passos d'aquells que van buscar aventura, romanticisme i llocs exòtics en els seus viatges per ferrocarril.
Documentals
Durada: 55'
15.50
Saber y ganar
Concurs diari en què els tres participants han de demostrar els seus coneixements i la seva agilitat mental a l'hora de contestar un autèntic bombardeig de preguntes.
Altres
Durada: 40'
16.30
Grandes documentales
Inclou La Europa más salvaje: Los Alpes i Delfines. Un espía en la manada
Documentals
Durada: 110'
18.20
Documenta2
Inclou La fórmula definitiva: ¿De qué está hecho el universo?
Documentals
Durada: 55'
19.15
Trotamundos
Volcanes, el anillo de fuego
Ruta per alguns dels volcans més espectaculars del món i recomanacions per a l'ascens i la contemplació de les seves espectaculars erupcions. Des d'Europa, a través de l'oceà Atlàntic i el Carib, fins a l'Anell de Foc del Pacífic, amb la concentració més alta de volcans del món.
Documentals
Durada: 45'
20.00
El Chef del Mar
Doñana
L'Ángel visita avui el Parc Natural de Doñana, la reserva ecològica més gran del sud d'Europa. Allà, a Puebla del Río, Sevilla, hi ha la finca Veta la Palma, un racó privilegiat que és tot un exemple d'ecosistema sostenible en ple riu Guadalquivir.
Documentals
Durada: 50'
20.50
Atari
Anàlisi sobre l'auge i caiguda de l'empresa de videojocs Atari. S'avoca a desentranyar el misteri dels cartutxos del videojoc E.T., considerat per a molts com el pitjor de la història, enterrats 30 anys enrere en el desert de Nou Mèxic després del seu fracàs estrepitós.
Documentals
Durada: 65'
21.55
Historia de nuestro cine: Las muchachas de azul
En uns grans magatzems, treballen com a venedores moltes joves, totes vestides amb l'uniforme blau i totes amb l'esperança de poder casar-se un dia. Amb aquesta il·lusió de futur, viuen i treballen cada dia.
Pel·lícules
Durada: 85'
23.20
Documentos TV
Inclou Locos por la comida
Documentals
Durada: 60'
00.20
La 2 noticias
Repàs a tota la informació d'actualitat des d'una òptica diferent.
Informatius
Durada: 20'
00.40
Lorca
El llanto, 1929-1935
Ja famós, Lorca viatja a Nova York per oblidar Dalí i Buñuel. La crisi del 29 i el que Lorca veu en aquesta ciutat l'impressiona molt. El seu viatge a Cuba, abans de tornar a Granada, li retorna una mica d'alegria i comença el seu projecte de teatre amb La Barraca.
Altres
Durada: 50'
01.30
Festival Enclave de Agua
Orgone
Actuació d'Orgone dins del festival Enclave de Agua 2017.
Altres
Durada: 90'
03.00
Trotamundos
Los Balcanes
Viatge per Sèrbia, Kosovo, Bòsnia i Hercegovina i Montenegro, països que van formar part de l'antiga Iugoslàvia.
Documentals
Durada: 55'
03.55
Documenta2
Inclou La era del dron
Documentals
Durada: 55'
04.50
TVE es música
Programa que inclou especials musicals en què participen grans noms de la música, espanyola i internacional, de diferents èpoques i estils.
Altres
Durada: 70'