Programació La 2

Dimecres, 13 setembre de 2017
06.00
TVE es música
Programa que inclou especials musicals en què participen grans noms de la música, espanyola i internacional, de diferents èpoques i estils.
Altres
Durada: 30'
06.30
That's English
Programa amb el qual es pretén aprendre anglès.
Altres
Durada: 30'
07.00
La familia de lobos árticos y yo
Gordon Buchanan compleix el seu somni d'unir-se a una bandada de llops àrtics per revelar la veritable naturalesa d'aquest animal i mostrar què hi ha de realitat i què hi ha de ficció en el que es diu sobre ells.
Documentals
Durada: 50'
07.50
Con los pies en el suelo. Aves no voladoras
Volar dona accés a nous mètodes de caça i a nous aliments. També permet construir nius en llocs inaccessibles i, el que és més important, alçant el vol es pot escapar dels enemics. I, tot i així, hi ha aus que prefereixen viatjar a peu. Al voltant de 40 espècies han renunciat a volar.
Documentals
Durada: 65'
08.55
Agrosfera 30
Resum de mitja hora del programa Agrosfera.
Altres
Durada: 35'
09.30
Aquí hay trabajo
Programa divulgatiu que analitza temes relacionats amb el món laboral i empresarial.
Altres
Durada: 25'
09.55
La aventura del saber
Espai educatiu destinat a la formació i la divulgació mitjançant entrevistes i sèries documentals.
Altres
Durada: 65'
11.00
Cinco hermanos
Relaciones de estado
La mort de William Walker comporta una sèrie de successos perjudicials per a la seva família. El patriarca no només robava diners de l'empresa familiar, sinó que amagava un fill secret i una amant.
Sèries
Durada: 45'
11.45
Documenta2
Inclou París-Berlín: destinos cruzados: Cara a cara
Documentals
Durada: 55'
12.40
Mañanas de cine: Tierra brutal
L'Steve torna de la guerra a la recerca de pau i tranquil·litat. No obstant això, un grup de malfactors amenaça la regió, de manera que l'home ha de tornar a les armes i defensar el que és seu.
Pel·lícules
Durada: 85'
14.05
Trotamundos
Ucrania
Una sèrie plena d'informació i consells, amb uns guies que porten l'espectador a gaudir del menjar, les platges, els camins i els festivals de cada lloc que visiten.
Documentals
Durada: 55'
15.00
Odisea volcánica
Los fuegos de don Goyo
La Terra emmagatzema ingents quantitats d'energia. Ocasionalment, s'allibera a través d'esdeveniments volcànics increïbles. Són els punts calents.
Documentals
Durada: 50'
15.50
Saber y ganar
Concurs diari en què els tres participants han de demostrar els seus coneixements i la seva agilitat mental a l'hora de contestar un autèntic bombardeig de preguntes.
Altres
Durada: 40'
16.30
Grandes documentales
Inclou Megeti, el lobo perdido de África i La familia de lobos árticos y yo
Documentals
Durada: 105'
18.15
Documenta2
Inclou En el ojo del huracán: Vientos de cambio: Els canvis que està experimentant el planeta podrien afectar la freqüència i la virulència dels huracans. L'escalfament de la Terra proporciona més energia als huracans, fet que suposa un major perill per a les poblacions costaneres.
Documentals
Durada: 55'
19.10
Las recetas de Julie
Touraine
Programa gastronòmic protagonitzat per la presentadora i crítica gastronòmica Julie Andrieu.
Altres
Durada: 55'
20.05
Grandes diseños
El Tom i la Danielle construeixen una casa de fusta, corbada per dins i per fora, i integrada amb una vella cabana. Amb la natura com a inspiració, pretenen que el conjunt encaixi amb l'entorn del bosc i tenir la casa acabada en dotze mesos.
Documentals
Durada: 50'
20.55
Deportes en el campo de batalla
Durant la Primera Guerra Mundial, els esports ajudaven a suportar tanta violència i mort i es van convertir en un dels llegats més inesperats de la contesa. La pràctica de l'esport va ser reconeguda com quelcom indispensable per aixecar la moral de les tropes.
Documentals
Durada: 60'
21.55
Historia de nuestro cine: Furia española
El Sebastián, gran aficionat al futbol, decideix entrar a formar part d'una penya futbolística del Barça. Allà coneix la filla del seu amic Amadeo, una jove que no para fins que el Sebastián accedeixi a casar-se amb ella celebrant les noces el mateix dia en què el Reial Madrid i el Barça es disputen la Lliga.
Pel·lícules
Durada: 85'
23.20
La 2 noticias
Repàs a tota la informació d'actualitat des d'una òptica diferent.
Informatius
Durada: 30'
23.50
Los pequeños asesinatos de Agatha Christie
Pensión Vanilos
La germana de la Marlène regenta una pensió per a estudiants on estan passant coses molt estranyes. Una de les residents apareix assassinada i el Laurence descobreix que la pensió pot ser el centre d'un negoci de tràfic de drogues.
Sèries
Durada: 90'
01.20
Metrópolis
Bienal de Venecia 2017 (II)
Segon programa dedicat a la Biennal de Venècia 2017, en què es recorren alguns dels pavellons nacionals i exposicions col·laterals.
Altres
Durada: 35'
01.55
Los gozos y las sombras
La senyora Mariana va al moll quan hi ha un temporal terrible. Per aquest motiu, agafa una pulmonia que la porta a la mort. El Carlos, juntament amb fra Eugenio, l'acompanyen fins al final, escoltant les seves últimes recomanacions.
Sèries
Durada: 55'
02.50
Festival de Jazz de San Javier
TajMo: The Taj Mahal & Keb' Mo' Band.
Altres
Durada: 105'
04.35
TVE es música
Programa que inclou especials musicals en què participen grans noms de la música, espanyola i internacional, de diferents èpoques i estils.
Altres
Durada: 85'