Programació La 2

Dijous, 16 novembre de 2017
06.00
TVE es música
Programa que inclou especials musicals en què participen grans noms de la música, espanyola i internacional, de diferents èpoques i estils.
Altres
Durada: 30'
06.30
That's English
Programa d'aprenentatge de l'anglès.
Altres
Durada: 30'
07.00
Secretos de la Australia salvaje
La laguna
Amb gairebé 7.700 milions de quilòmetres quadrats, el continent australià conté una biodiversitat important. Aquesta sèrie documental en recorre els paisatges a la recerca dels animals més representatius per coneixe'n totes les característiques.
Documentals
Durada: 50'
07.50
El pequeño dormilón despierta: el lirón enano
A diferència dels seus congèneres de latituds càlides del sud d'Europa, la rata dormidora rogenca que habita en regions fredes necessita hivernar per sobreviure. Dorm set mesos a l'any i durant els cinc mesos restants ha de desplegar una activitat incessant per aparellar-se, reproduir-se i alimentar-se.
Documentals
Durada: 65'
08.55
Pueblo de Dios
Mayores de pueblos pequeños
Programa que dona a conèixer els camps en què l'Església està compromesa.
Altres
Durada: 35'
09.30
Aquí hay trabajo
Programa divulgatiu que analitza temes relacionats amb el món laboral i empresarial.
Altres
Durada: 25'
09.55
La aventura del saber
Espai educatiu destinat a la formació i la divulgació mitjançant entrevistes i sèries documentals.
Altres
Durada: 60'
10.55
Cinco hermanos
Asuntos pendientes
La mort de William Walker comporta una sèrie de successos perjudicials per a la seva família. El patriarca no només robava diners de l'empresa familiar, sinó que amagava un fill secret i una amant.
Sèries
Durada: 40'
11.35
Documenta2
Inclou La tumba de Shakespeare
Documentals
Durada: 50'
12.25
Mañanas de cine: El hombre, el orgullo y la vengan
Després d'enamorar-se de la Carmen, el José, un oficial jove, es converteix primer en lladre i després en bandit.
Pel·lícules
Durada: 95'
14.00
Las recetas de Julie
La region Messin
Programa gastronòmic protagonitzat per la presentadora i crítica gastronòmica Julie Andrieu.
Altres
Durada: 55'
14.55
Cocina real
Un viatge per Europa que dona a conèixer diferents personalitats i la seva forma de cuinar per als convidats.
Documentals
Durada: 55'
15.50
Saber y ganar
Concurs diari en què els tres participants han de demostrar els seus coneixements i la seva agilitat mental a l'hora de contestar un autèntic bombardeig de preguntes.
Altres
Durada: 40'
16.30
Grandes documentales
Inclou Yellowstone salvaje: Verano grizzly i La gran sequía: Empieza la sequía: El valle de Luangwa, en Zambia, es una gran extensión natural de África. La vida aquí experimenta dos estaciones muy diferentes: la húmeda y la seca, y esta es muy dura. Los animales tienen que arreglárselas con pozas de agua que van desapareciendo y con un calor abrasador.
Documentals
Durada: 100'
18.10
Documenta2
Inclou Los últimos secretos de Hitler
Documentals
Durada: 55'
19.05
Las recetas de Julie
La región de Nantes
El programa és a Nantes, la terra de Jules Verne i de Leonardo da Vinci. El Loire és al centre de la vida a Nantes. Hi ha contrastos de carn i formatge de cabra.
Altres
Durada: 55'
20.00
Grandes diseños
La Lucie i el Nat construeixen al comtat de Suffolk, a Anglaterra, una casa familiar, respectuosa amb el medi ambient, eficient i bonica. La Lucie, després de la mort del Nat, decideix seguir sola amb les obres, tot i que ha de modificar el disseny en veure reduït el pressupost.
Documentals
Durada: 50'
20.50
Días de cine
L'espai repassa un dijous més la cartellera cinematogràfica espanyola, marcada per dues grans estrenes. Una és la cinta de superherois Liga de la Justicia, amb Ben Affleck, i l'altra és l'espanyola El autor, protagonitzada per Javier Gutiérrez. A més, el programa mira al Festival de Cinema Iberoamericà de Huelva, que celebra la 43a edició.
Altres
Durada: 60'
21.50
Historia de nuestro cine: Adiós pequeña
Lucas Iturriaga és detingut per portar un paquet de cocaïna. Beatriz Arteche, la seva advocada, està disposada a arribar fins al final per ajudar el seu client. Amb la col·laboració del seu exmarit, que és periodista, la dona descobreix que la droga mai va arribar a comissaria.
Pel·lícules
Durada: 95'
23.25
El documental de La 2
Inclou Huellas terrestres vistas desde el cielo: El enigma de los geoglifos: Els geoglifos són dibuixos als turons o al mateix sòl fets per la mà de l'home. Ningú en coneix el nom dels autors, per la qual cosa tots estan envoltats de misteris i llegendes.
Documentals
Durada: 50'
00.15
La 2 noticias
Repàs a tota la informació d'actualitat des d'una òptica diferent.
Informatius
Durada: 25'
00.40
Los violinistas de Kalimpong
Gandhi Ashram School és una escola per als nens i nenes de les famílies més pobres de Kalimpong, una petita ciutat de l'Índia als peus de l'Himàlaia. El seu objectiu és demostrar a les famílies que els seus fills poden arribar a un futur millor gràcies a l'alfabetització i especialment amb l'aprenentatge de la música. L'any 2000, el director d'aquest documental va arribar a l'escola on va conèixer la Kushmita, la solista de l'orquestra, quan tenia 7 anys. Ara la Kushmita toca el violí en dues orquestres a la ciutat alemanya de Munic. A través de la protagonista i de dues nenes, la Srijana i la Shushila, es reconstrueix aquesta història plena de música i de saviesa.
Documentals
Durada: 60'
01.40
Conciertos de Radio 3
Ogun Afrobeat. Programa que recull l'actuació en directe d'artistes del panorama musical espanyol i llatí.
Altres
Durada: 30'
02.10
Las recetas de Julie
La región de Lyon
La Julie és a Lió, a la vora del Roine i el Saona. Capital de la Gàl·lia, i capital mundial de la gastronomia francesa.
Altres
Durada: 55'
03.05
Documenta2
Inclou La historia desconocida de la Gran Armada Española: Fin de la partida: El 7 d'agost del 1588, l'armada espanyola es troba fondejada a Calais, en espera dels soldats promesos pel duc de Parma. Però el 8 d'agost del 1588, a la Batalla de Gavelinas, el Drake i els vaixells anglesos, més veloços i amb canons millors, vencerien.
Documentals
Durada: 55'
04.00
Yellowstone salvaje
La frontera helada
El ferotge hivern de Yellowstone fa que els seus habitants estiguin en una lluita constant per la supervivència contra les fortes nevades, les temperatures polars i els ferotges depredadors.
Documentals
Durada: 50'
04.50
TVE es música
Programa que inclou especials musicals en què participen grans noms de la música, espanyola i internacional, de diferents èpoques i estils.
Altres
Durada: 70'