Programació La 2

Diumenge, 14 gener de 2018
06.00
Inglés online TVE
Curs d'anglès per a hispanoparlants.
Altres
Durada: 90'
07.30
UNED
Programa de la Universitat Nacional d'Educació a Distància.
Altres
Durada: 30'
08.00
Los conciertos de La 2
ORTVE B-6. Temporada 2017-2018 (I). Ofereix concerts simfònics, recitals, música coral i música de cambra, així com tota la temporada de concerts i activitats de l'ORTVE.
Altres
Durada: 45'
08.45
En lengua de signos
Programa que resumeix l'actualitat del món per a les persones sordes, en llengua de signes.
Informatius
Durada: 30'
09.15
Shalom
Colores y sabores
Programa que intenta reflectir el pensament i la identitat del poble jueu, alhora que contribueix a una difusió més gran de les diferents cultures.
Altres
Durada: 15'
09.30
Medina en TVE
Fundación del Mediterráneo
Espai setmanal de la comunitat islàmica, que s'ocupa dels temes d'actualitat del col·lectiu islàmic a Espanya i de la recuperació de l'Islam històric hispà.
Altres
Durada: 15'
09.45
Buenas noticias TV
La fe de Neimar y Cilayne
Programa que pretén compartir el missatge que Jesucrist va anunciar de manera actual i rellevant, utilitzant correctament el llenguatge audiovisual, a través de les vides de cristians que experimenten la presència i el poder de Déu. Gent corrent que está portant la llum de l'Evangeli, transformant el seu entorn i creant un món millor.
Altres
Durada: 15'
10.00
Últimas preguntas
De la frontera al corazón
El programa tracta de respondre a aquestes grans qüestions que totes les persones ens plantegem, des de la perspectiva de l'humanisme cristià, però sempre en diàleg amb els fidels d'altres religions i amb els qui, encara no compartint una creença religiosa, busquen la renovació de la humanitat.
Altres
Durada: 25'
10.25
Testimonio
Al servicio de la diócesis
Espai catòlic en el qual una persona dóna testimoniatge públic de la seva fe.
Altres
Durada: 5'
10.30
El día del Señor
Parroquia Ntra. Sra. de la Soledad
Espai en el qual cada diumenge s'emet en directe una cerimònia religiosa.
Altres
Durada: 60'
11.30
Pueblo de Dios
Kirigueti, el sueño de un misionero
Programa que dona a conèixer els camps en què l'Església està compromesa.
Altres
Durada: 30'
12.00
Clásicos y reverentes
60 músics competeixen per tenir el privilegi de tocar amb l'Orquesta y Coro de TVE.
Altres
Durada: 60'
13.00
Zoom tendencias
Reportatges d'actualitat sobre moda, tendències, escapades i viatges.
Altres
Durada: 30'
13.30
Hunan, el otro mundo de Avatar
A prop del Parc Natural de Zhangjiajie, a la província xinesa de Hunan, de bosc frondós de pedra, en el qual James Cameron es va inspirar per al paisatge de la seva pel·lícula Avatar, viu l'ètnia mil·lenària dels Miao, que conserva amb cura les seves tradicions, com la de la Festa de la Dansa de les Flors.
Documentals
Durada: 50'
14.20
Grandes restaurantes, grandes ciudades
Praga
Totes les setmanes el programa s'acosta a destinacions com Praga, Roma, Manila, Istanbul, Amsterdam, Tel Aviv, Berlín o Madrid a la recerca dels plats més representatius de cada destinació.
Documentals
Durada: 25'
14.45
La aventura transiberiana de Joanna Lumley
Joanna Lumley, actriu i presentadora de televisió, comença la seva aventura de gairebé 10.000 quilòmetres a Hong Kong, que va veure per última vegada als quatre anys, i continua a través de la immensa Xina.
Documentals
Durada: 50'
15.35
Saber y ganar fin de semana
Versió de cap de setmana del popular concurs de la cadena que, per als dissabtes i els diumenges, té sis participants que competeixen dividits en dos equips identificats per colors i tracten de guanyar el màxim de punts.
Altres
Durada: 40'
16.15
Grandes documentales
Inclou Cazadores creativos: El coliseo, Cazadores creativos: Las trincheras i Cazadores creativos: Campo abierto: El Serengueti se convierte en campo de batalla cuando ñus y cebras lo cruzan buscando pastos frescos, y leones y guepardos esperan su llegada. Estos, condicionados por el paisaje y los accidentes geográficos, despliegan toda su creatividad con estrategias de caza que les permita sobrevivir.
Documentals
Durada: 150'
18.45
El señor de los bosques
Un viatge pels boscos d'Espanya que mostra el món dels bolets.
Documentals
Durada: 30'
19.15
Diario de un nómada. Operación Plaza Roja
Polesia, un kalashnikov y la frontera rusa
El programa viatja d'Ucraïna a la frontera russa creuant la boscosa zona de la Polèsia. De camí, visita un camp d'extermini i dispara amb un kalàixnikov.
Documentals
Durada: 30'
19.45
El documental de La 2
Inclou Animales de altura: Los amos del cielo
Documentals
Durada: 50'
20.35
Órbita Laika: se mueve
Pedro Duque-Espacio
L'astronauta espanyol Pedro Duque visita al plató per conèixer un banc de motors coet amb Santi García i la física després dels forats de cuc amb Gloria García-Cuadrado. També gaudeix d'un experiment explosiu amb Dani Jiménez.
Altres
Durada: 55'
21.30
Planeta Tierra
Montañas
Només uns pocs animals són capaços de sobreviure en les altituds extremes de les grans muntanyes. Estan entre els més fugissers del món, i aquest documental ofereix indicis únics i íntims de les vides del lleopard de les neus, l'os grizzli i l'àguila daurada.
Documentals
Durada: 60'
22.30
Versión española: Presentimientos
La relació de la Julia i el Félix, una parella jove de classe mitjana, passa per un moment delicat. Se'ls ocorre la idea d'anar-se'n uns dies de vacances a la platja per salvar la seva relació. Quan arriben al seu destí, comencen a discutir, i la Julia agafa el cotxe i se'n va. Després de sentir l'estrèpit violent d'un accident, s'atura i surt per veure què ha passat. Quan torna al cotxe descobreix que li han robat la bossa. I, a sobre, no troba el camí de la urbanització. Comença així el deambular angoixant de la Julia i el Félix buscant-se mútuament en un paratge desconegut.
Pel·lícules
Durada: 140'
00.50
Vera
El pequeño Lázaro
Vera Stanhope, generalment maldestre i desinteressada en tot el que es refereix als nens, troba una ànima bessona en el fill d'una dona assassinada. S'adona que la clau per al cas es troba a la memòria del nen.
Sèries
Durada: 90'
02.20
Los últimos días de Ana Frank
Aquesta és la història del que va succeir després del que explica l'extraordinari diari d'Anna Frank, de com l'Ana va quedar absorbida per l'horror del sistema dels camps de concentració nazis. A través de testimonis i supervivents i fotografies històriques, l'horror i la brutalitat es revelen.
Documentals
Durada: 90'
03.50
El imperio del olfato
L'olfacte està estretament lligat a molts aspectes de la vida de les persones. El plaer dels aromes està intrínsecament relacionat amb l'instint de supervivència que, al seu torn, depèn d'aquest gaudi que comporta aspirar les fragàncies.
Documentals
Durada: 55'
04.45
Planeta arena
Sahara, reconquistando las tierras perdidas
Un recorregut pels cinc deserts més grans del món que mostra l'efecte de l'acció de l'home sobre ells.
Documentals
Durada: 75'