Programació La 2

Dimecres, 14 març de 2018
06.00
Conciertos de Radio 3
Programa que recull l'actuació en directe d'artistes del panorama musical espanyol i llatí.
Altres
Durada: 30'
06.30
That's English
Programa d'aprenentatge de l'anglès.
Altres
Durada: 30'
07.00
Activa2
Espai en el qual es proposen hàbits saludables per aconseguir una millor qualitat de vida. Així mateix, es mostren les últimes tendències esportives i es parla amb esportistes i famosos, que expliquen els mètodes que segueixen.
Altres
Durada: 30'
07.30
Inglés online TVE
Curs d'anglès per a hispanoparlants.
Altres
Durada: 30'
08.00
La madre de todos los bisontes
Entre Polònia i Bielorússia se situa el bosc de Bialowieza, Patrimoni de la Humanitat, lloc on viu un animal ancestral, el bisó europeu, espècie rescatada de desaparèixer a mitjans del segle XX, i que ara vaga lliure en bandades. Una d'elles és la protagonista d'aquest documental.
Documentals
Durada: 60'
09.00
Agrosfera 30
Resum de mitja hora del programa Agrosfera.
Altres
Durada: 30'
09.30
Aquí hay trabajo
Programa divulgatiu que analitza temes relacionats amb el món laboral i empresarial.
Altres
Durada: 25'
09.55
La aventura del saber
Espai educatiu destinat a la formació i la divulgació mitjançant entrevistes i sèries documentals.
Altres
Durada: 60'
10.55
Las tribus y yo
El pueblo león del Kalahari
Gordon Buchanan s'uneix a un grup de boiximans al desert de Kalahari, a Botswana, per aprendre a sobreviure a peu entre lleons salvatges.
Documentals
Durada: 50'
11.45
Documenta2
Inclou Las princesas americanas del millón de dólares: Damas influyentes: Estas mujeres fueron grandes personalidades. Nancy Astor se convirtió en la primera mujer que entró en el Parlamento Británico. Nancy Lancaster trajo el confort del diseño americano a las casas de campo inglesas. Y el sentido del estilo de Pauline Rothschild la hizo famosa en todo el mundo.
Documentals
Durada: 50'
12.35
Mañanas de cine: Una mujer llamada Apache
El Tommy és un jove i innocent oficial de cavalleria de l'exèrcit americà que participa en una expedició cruel contra un grup petit d'indis. Tots són exterminats, tots menys una jove índia anomenada Apache.
Pel·lícules
Durada: 75'
13.50
Mercados, en el vientre de la ciudad
Helsinki
En ple centre de Hèlsinki hi ha el mercat més antic del país, el Vanha Kauppahalli.
Documentals
Durada: 55'
14.45
Cielos abiertos
Sultanato de Omán
Situat a la península Aràbiga entre el Iemen, els Emirats Àrabs Units i l'Aràbia Saudita i davant de l'estret d'Ormuz, el sultanat d'Oman és un país singular entre els seus veïns del golf Pèrsic, que s'ha obert recentment a la resta del món per descobrir els seus tresors ocults.
Documentals
Durada: 55'
15.40
Saber y ganar
Concurs diari en què els tres participants han de demostrar els seus coneixements i la seva agilitat mental a l'hora de contestar un autèntic bombardeig de preguntes.
Altres
Durada: 50'
16.30
Grandes documentales
Inclou Territorios del monzón: El diluvio i La isla de Rhinau, en la jungla del viejo Rin
Documentals
Durada: 105'
18.15
El hombre y la tierra: fauna ibérica
Inclou El lobo i Rapaces nocturnas (I): L'equip científic del programa captura rapinyaires nocturns als quals fixa emissors d'ones que permetin assegurar els seus desplaçaments després de posar-les novament en llibertat.
Documentals
Durada: 55'
19.10
Sicilia al descubierto
L'Andrew i el Giorgio viatgen al sud de l'illa per descobrir el llegat dels colonitzadors espanyols que van governar l'illa durant més de 400 anys.
Documentals
Durada: 60'
20.10
La tribu
El futuro
El nebot d'Ayke Muko, el Berkee, s'enfronta a una elecció difícil entre tornar a estudiar o ajudar la família cuidant el bestiar.
Documentals
Durada: 50'
21.00
Atención obras
El programa rep un dels actors més taquillers del panorama nacional, Mario Casas, que parla dels últims rodatges en què ha participat. A més, s'analitza la trajectòria del fotògraf Gabriel Cualladó i l'última estrena teatral de Pablo Remón.
Altres
Durada: 60'
22.00
Historia de nuestro cine: La mano negra
El Manolo, un home sense feina, que viu amb els seus pares, es retroba amb un vell amic, el Mariano, escriptor d'una novel·la policíaca de gran èxit als Estats Units. Però el Manolo sospita que pot tractar-se d'una història autobiogràfica, i comença a investigar.
Pel·lícules
Durada: 95'
23.35
¡Cómo nos reímos!
Josema & Flo.com
Programa especial dedicat a dos dels millors còmics d'aquest país, Josema i Flo. A més de recordar els millors moments del programa d'humor ¿Y ahora qué?, l'espai rescata altres treballs de tots dos per separat a la cadena.
Altres
Durada: 60'
00.35
La 2 noticias
Repàs a tota la informació d'actualitat des d'una òptica diferent.
Informatius
Durada: 25'
01.00
Metrópolis
Yolanda Domínguez
Monogràfic dedicat a Yolanda Domínguez, artista visual, experta en comunicació i gènere i activista. La seva forma de treballar consisteix a crear accions que relacionen les persones entre si i que alhora generen comunitats que es manifesten respecte a un conflicte.
Altres
Durada: 30'
01.30
Conciertos de Radio 3
Birkins. Programa que recull l'actuació en directe d'artistes del panorama musical espanyol i llatí.
Altres
Durada: 30'
02.00
El hombre y la tierra: fauna ibérica
Los prisioneros del bosque (I, II)
L'immens bosc que cobria la península Ibèrica en èpoques encara històriques ha estat destruït fins a transformar Espanya en una nació estepària. A les últimes masses forestals, desconnectades les unes de les altres, perviuen animals que no poden abandonar aquests refugis selvàtics.
Documentals
Durada: 65'
03.05
La tribu
Aquí manda el hombre
El fill més jove d'Ayke Muko, el Magi, ha de saltar nu per sobre d'una fila de caps de bestiar per demostrar la seva vàlua i així donar inici a la seva maduresa.
Documentals
Durada: 50'
03.55
Territorios del monzón
Esperando la lluvia
Nord d'Austràlia, estació seca. Sis mesos sense ploure. Tots esperen els prodigis de les pluges del monsó, que desplaça, al llarg de l'any i des de l'Índia fins a Austràlia, el diluvi que permet el fet de renéixer. El problema és quan es retarda, o quan no deixa prou aigua.
Documentals
Durada: 55'
04.50
Conciertos de Radio 3
Programa que recull l'actuació en directe d'artistes del panorama musical espanyol i llatí.
Altres
Durada: 70'