Programació La 2

Diumenge, 21 abril de 2019
06.05
El Greco, alma y luz universales
La sèrie se centra en l'anàlisi i interpretació de la figura i obra d'El Greco, juntament amb la seva influència en l'art contemporani.
Documentals
Durada: 80'
07.25
África responde
Davant el terrible problema de la sida, l'Àfrica respon. L'organització AMREF treballa amb voluntaris coordinant el suport a les comunitats i col·labora amb els serveis de salut locals perquè els malalts puguin accedir al tractament necessari.
Documentals
Durada: 35'
08.00
Los conciertos de La 2
Ofereix concerts simfònics, recitals, música coral i música de cambra, així com tota la temporada de concerts i activitats de l'ORTVE.
Altres
Durada: 45'
08.45
50 años de...
Fe
Sèrie documental que repassa l'evolució de la societat espanyola a l'últim mig segle mitjançant 15 capítols de mitja hora, realitzats per 15 reconeguts directors cinematogràfics.
Documentals
Durada: 30'
09.15
Buenas noticias TV
¡Resucitó!
Programa que pretén compartir el missatge que Jesucrist va anunciar de manera actual i rellevant, utilitzant correctament el llenguatge audiovisual, a través de les vides de cristians que experimenten la presència i el poder de Déu. Gent corrent que está portant la llum de l'Evangeli, transformant el seu entorn i creant un món millor.
Altres
Durada: 15'
09.30
Shalom
Pesaj: de la esclavitud a la libertad
Programa que intenta reflectir el pensament i la identitat del poble jueu, alhora que contribueix a una difusió més gran de les diferents cultures.
Altres
Durada: 15'
09.45
Medina en TVE
¿Se acabó el terrorismo del Daesh?
Espai setmanal de la comunitat islàmica, que s'ocupa dels temes d'actualitat del col·lectiu islàmic a Espanya i de la recuperació de l'Islam històric hispà.
Altres
Durada: 15'
10.00
El día del Señor
Domingo de Resurrección
Espai en el qual cada diumenge s'emet en directe una cerimònia religiosa.
Altres
Durada: 135'
12.15
Pueblo de Dios
Pobres de lujo
Programa que dona a conèixer els camps en què l'Església està compromesa.
Altres
Durada: 30'
12.45
El Papa Luna
Es recull part del robatori del suposat crani del Papa Luna al palau dels comtes d'Arguillo de Sabiñán, l'abril del 2000. A més, s'aprofundeix en la figura de l'aragonès més controvertit i rellevant dels segles XIV I XV.
Documentals
Durada: 75'
14.00
Zoom tendencias
Programa que recull les tendències actuals sobre viatges, gastronomia i aspectes lúdics.
Altres
Durada: 40'
14.40
Las recetas de Julie
Las playas del norte
Programa gastronòmic protagonitzat per la presentadora i crítica gastronòmica Julie Andrieu.
Altres
Durada: 55'
15.35
Saber y ganar fin de semana
Versió de cap de setmana del popular concurs de la cadena que, per als dissabtes i els diumenges, té sis participants que competeixen dividits en dos equips identificats per colors i tracten de guanyar el màxim de punts.
Altres
Durada: 45'
16.20
Grandes documentales
Inclou El reino salvaje: La peña de los leopardos, El reino salvaje: La manada palida, El río, campo de batalla i Parques nacionales norteamericanos: Las montañas Great Smoky: Més de cent mil espècies d'animals i plantes habiten les muntanyes de Great Smoky. Els arbres cobreixen el 95% del parc, amb més de quinze mil espècies de plantes. I més de tres mil quilòmetres de rierols les recorren.
Documentals
Durada: 200'
19.40
Un país mágico
San Sebastián
Es descobreix avui per què la ciutat de Sant Sebastià era el lloc escollit pels reis per descansar. O com la platja de la Concha s'ha convertit en el cor de la ciutat per als donostiarres i els visitants.
Altres
Durada: 60'
20.40
El documental de La 2
Inclou Maravillas del universo: Polvo cósmico: Les estrelles neixen en una nebulosa i cremaran durant milers de milions d'anys. En morir desapareixeran amb una gran explosió a l'univers. Tot, en el cosmos, és un cicle de vida i mort.
Documentals
Durada: 50'
21.30
Imprescindibles
Chema Madoz, regar lo escondido
Documental biogràfic sobre el fotògraf espanyol Chema Madoz.
Altres
Durada: 60'
22.30
Versión española: Las ovejas no pierden el tren
La Luisa i l'Alberto s'han vist abocats a anar-se'n a viure al camp, però la idíl·lica vida rural de seguida comença a mostrar la seva cara menys amable. Encara que la parella no travessa el seu millor moment, la Luisa està vol tenir un segon fill tant sí com no.
Pel·lícules
Durada: 135'
00.45
Robles, duelo al sol
Un documental amb un protagonista de luxe. John Dos Passos, net del gran escriptor, icona de la generació perduda nord-americana juntament amb Ernst Hemingway. Un jove que ha estat rodant en diferents punts d'Espanya, recorrent els escenaris on el seu avi va viure la Guerra Civil.
Documentals
Durada: 85'
02.10
El mar de China: la guerra de los archipiélagos
El mar del sud de la Xina s'ha convertit en un dels escenaris estratègics en què Beijing mou activament els seus peons, i provoca greus tensions amb els seus països veïns: Vietnam, Filipines i, fins i tot, Japó. També se situa com a rival d'una altra gran potència a la regió, Estats Units, present al Pacífic des de la victòria sobre el Japó imperial el 1945.
Documentals
Durada: 55'
03.05
Teresa de Jesús
Sèrie documental que analitza la personalitat, obra i figura mística de Santa Teresa, basant-se en testimonis de professionals tant del camp de la medicina psiquiàtrica i la investigació científica com de la literària i filosòfica.
Documentals
Durada: 115'
05.00
Las recetas de Julie
La ruta turquesa
La Julie es troba al sud-est del país, a Dentelles de Montmirail, serralada coneguda pels escaladors, a Labocloux. És una zona de fruites i vinyes.
Altres
Durada: 55'
05.55
Vuelta a casa
La gasela de Cuvier és una espècie que està en greu risc d'extinció. D'aquí la necessitat de posar en marxa un projecte de reintroducció de gaseles de Cuvier al Parc Natural de Jebel Serj, a Tunísia, que lidera Eulalia Moreno, investigadora del CSIC.
Documentals
Durada: 35'