Programació La 2

Dimarts, 21 maig de 2019
06.30
That's English
Programa d'aprenentatge de l'anglès.
Altres
Durada: 30'
07.00
Para todos La 2
Programa que tracta qüestions socials a través d'entrevistes, enquestes i debats.
Altres
Durada: 30'
07.30
Inglés online TVE
Curs d'anglès per a hispanoparlants.
Altres
Durada: 30'
08.00
Espacios electorales
Emissió dels vídeos de campanya dels diferents partits.
Altres
Durada: 40'
08.40
La caza
A contrarreloj
Un viatge per diferents racons del món on la caça és la protagonista.
Documentals
Durada: 50'
09.30
Aquí hay trabajo
Programa divulgatiu que analitza temes relacionats amb el món laboral i empresarial.
Altres
Durada: 25'
09.55
La aventura del saber
Espai educatiu destinat a la formació i la divulgació mitjançant entrevistes i sèries documentals.
Altres
Durada: 60'
10.55
Documenta2
Inclou Los reyes perdidos de Teotihuacán
Documentals
Durada: 55'
11.50
Panoramas futuros con James Woods
Revolución robot
Sèrie documental que examina la convergència que existeix entre l'home i la màquina i redefineix el que significa ser humà.
Documentals
Durada: 60'
12.50
Mañanas de cine: Fort Osage
El Cameron és contractat per portar una caravana a través de territori indi després que dos homes blancs sense escrúpols violin un tractat important amb els pells vermelles.
Pel·lícules
Durada: 70'
14.00
Grandes diseños
A prop de Belfast, a Irlanda del Nord, el jove arquitecte Micah Jones construeix una casa familiar de dues plantes, senzilla i rectangular. Inspirada en el disseny de les casetes de la zona, l'estructura de la planta baixa és de blocs de formigó i la superior de panells de fusta laminada.
Documentals
Durada: 50'
14.50
Barcos extremos
Los Grandes Lagos de Estados Unidos
En aquest capítol es navega pels grans llacs de l'Amèrica del Nord, que constitueixen la reserva d'aigua dolça més gran del planeta, amb un volum d'uns 244.000 quilòmetres quadrats.
Documentals
Durada: 55'
15.45
Saber y ganar
Concurs diari en què els tres participants han de demostrar els seus coneixements i la seva agilitat mental a l'hora de contestar un autèntic bombardeig de preguntes.
Altres
Durada: 45'
16.30
Grandes documentales
Inclou El caimán y el pantano maldito i Las estaciones salvajes: L'ecosistema subtropical més gran dels Estats Units es troba al sud de Florida. És un paisatge de pantans, aiguamolls, prats i boscos inundats, on centenars d'espècies animals i vegetals s'han adaptat a dues estacions extremes: estius humits i hiverns secs. Són els Everglades.
Documentals
Durada: 95'
18.05
Documenta2
Inclou Memorias de piedra: Brasil, los primeros colores de América: Al Parc Nacional de la Serra de Capivara, al Brasil, dos arqueòlegs investiguen un dels tresors prehistòrics de la humanitat. Ha calgut esperar que passés el segle XX perquè les pintures de Piauí hagin revelat els seus primers secrets.
Documentals
Durada: 55'
19.00
Las recetas de Julie
A orillas de Marne
La Julie és al sud-est de París, a la vora del Marne. Es tracta d'un entorn verd que ha inspirat pintors, escriptors i cantants. Els berenadors són símbols del lloc, que van donar lloc a les receptes familiars al so de l'acordió.
Altres
Durada: 60'
20.00
Página 2
Jorge Herralde
Avui s'entrevista l'escriptor Jorge Herralde, que presenta el llibre Un día en la vida de un editor, un repàs als 50 anys de l'editorial Anagrama. A més, el programa coneix tres assajos importants sobre crims verídics, analitza l'adaptació al cinema de La última lección i Guillermo Marco recita un dels seus poemes.
Altres
Durada: 30'
20.30
La 2 noticias
Repàs a tota la informació d'actualitat des d'una òptica diferent.
Informatius
Durada: 30'
21.00
Construcciones ecológicas
Una segunda vida
Reinventar l'oferta hotelera, fent-la més ecològica, és una idea que va guanyant força a tot el món. A Portugal, concretament a Santa Cruz, hi ha l'Hotel Areis da Seixo, envoltat de sorra i pins, i construït amb la filosofia del reciclatge.
Documentals
Durada: 25'
21.25
Ese programa del que usted me habla
Un repàs diari des de la perspectiva de la comèdia de l'actualitat política, cultural, social i esportiva.
Altres
Durada: 35'
22.00
Cachitos de hierro y cromo
Pop 90s español
Un repàs a la història de la música lleugera a través de l'arxiu de TVE.
Documentals
Durada: 60'
23.00
Cachitos de hierro y cromo
Spain is different
En aquest capítol es repassen les cançons dedicades a Espanya, els seus tòpics o els costums típicament espanyols. També els temes que han compost els estrangers referits a Espanya i els que fan referència al turisme, el sol i la platja, etcètera.
Documentals
Durada: 60'
00.00
Documentos TV
Inclou Brexit, el tiempo corre
Documentals
Durada: 65'
01.05
Apocalipsis: Stalin
El demonio
Documental que analitza qui va ser Stalin: l'home que va derrotar nazisme, el pare dels pobles o el criminal més gran del seu temps. El programa pinta el retrat d'un dels dèspotes més ferotges del segle XX, utilitzant pel·lícula d'arxiu de l'època.
Documentals
Durada: 50'
01.55
Conciertos de Radio 3
Antifan. Programa que recull l'actuació en directe d'artistes del panorama musical espanyol i llatí.
Altres
Durada: 30'
02.25
Ese programa del que usted me habla
Un repàs diari des de la perspectiva de la comèdia de l'actualitat política, cultural, social i esportiva.
Altres
Durada: 30'
02.55
Documenta2
Inclou Memorias de piedra: El arte en tiempos de los dinosaurios: Per als arqueòlegs, els canons de Utah posseeixen tresors fascinants, milers de signes i figures, sorprenentment ben conservats majoritàriament. En aquests paratges, l'art no s'amaga en grutes fosques, sinó que s'exposa a l'aire lliure.
Documentals
Durada: 55'
03.50
Grandes diseños
El Mark i la Penny, un matrimoni de gustos oposats, construeixen al nord de Londres dos edificis diferenciats per fora, però no per dins. Un conjunt híbrid que combini la tradició i la modernitat: una cabana del segle XIX reconstruïda i, al costat, una forma cúbica de maó i zinc negre.
Documentals
Durada: 50'
04.40
Rusia salvaje
El reino de los osos y los volcanes
Rússia és el país més gran de la Terra i durant l'hivern és un món despietat de neu i gel. En el seu extrem oriental hi ha la península de Kamtxatka, que, amb més de 160 volcans i 29 d'ells actius, és el regne dels volcans i els guèisers. A l'oest, els cims del Caucas aconsegueixen més de 5000.
Documentals
Durada: 55'
05.35
Los desplazados. Europa en 1945
Una història de les persones desallotjades i desplaçades a Europa després de la Segona Guerra Mundial, entre el 1945 i el 1949. Europa va ser sotmesa a un canvi radical. Després de la capitulació del Tercer Reich, els aliats van dividir el continent en l'espai d'uns pocs anys, des de Polònia a Ucraïna.
Documentals
Durada: 55'