Programació La 2

Dilluns, 17 juny de 2019
06.30
That's English
Programa d'aprenentatge de l'anglès.
Altres
Durada: 30'
07.00
Página 2
Clara Sánchez
El programa compta amb l'escriptora Clara Sánchez, que presenta la seva nova novel·la, ambientada a l'Àfrica, El amante silencioso. A més, l'espai mostra l'activitat literària de Sevilla, i Ada Salas recita un dels seus poemes.
Altres
Durada: 30'
07.30
Inglés online TVE
Curs d'anglès per a hispanoparlants.
Altres
Durada: 30'
08.00
La marcha de los elefantes
El perillós periple de 200 km d'una família d'elefants a la recerca de pastures, des de casa seva al Parc Nacional de Chobe fins al delta de l'Okavango, a Botswana.
Documentals
Durada: 60'
09.00
El escarabajo verde
Memoria viva
El programa participa en la jornada científica Gelodía, una jornada guiada per geòlegs que s'organitza de manera simultània en totes les províncies d'Espanya.
Altres
Durada: 30'
09.30
Aquí hay trabajo
Programa divulgatiu que analitza temes relacionats amb el món laboral i empresarial.
Altres
Durada: 25'
09.55
La aventura del saber
Espai educatiu destinat a la formació i la divulgació mitjançant entrevistes i sèries documentals.
Altres
Durada: 60'
10.55
Documenta2
Inclou Hitler, el yonqui
Documentals
Durada: 45'
11.40
Pel·lícula: Los guardianes del presidente (III)
Al llarg de la història de la Casa Blanca, moments especialment crítics revelen la importància del cap de gabinet. Com a assessor i confident més proper al president, té l'obligació d'explicar-li sempre la veritat i executar les seves ordres, estar sempre alerta i preparat per al pitjor.
Pel·lícules
Durada: 55'
12.35
Mañanas de cine: Rifles apaches
Un jove oficial de cavalleria és elegit per dur a terme una tasca perillosa, capturar una banda d'apatxes que terroritzen el territori.
Pel·lícules
Durada: 90'
14.05
La vida secreta del zoo
Chester Zoo és la llar de més de 20.000 animals de més de 500 espècies, dona feina a 700 persones i acull 1,4 milions de visitants cada any. Aquest espai mostra la intensa vida del zoo quan no hi ha ningú al davant.
Documentals
Durada: 50'
14.55
El regreso de la peste negra
El 1349 una violenta plaga va assolar Anglaterra. Va ser l'any de la pesta negra. La catàstrofe més letal de tota la història de la humanitat. La pesta té el que necessita avui dia i podria tornar una altra vegada.
Documentals
Durada: 50'
15.45
Saber y ganar
Concurs diari en què els tres participants han de demostrar els seus coneixements i la seva agilitat mental a l'hora de contestar un autèntic bombardeig de preguntes.
Altres
Durada: 45'
16.30
Grandes documentales
Inclou El mar arábigo: El legado de una tortuga i Las grandes migraciones: El instinto de reproducción: La necessitat de transmetre el llegat genètic és una poderosa motivació per a les espècies migratòries. Posseïdes per la necessitat de procrear, viatgen a camps de batalla brutals, lluiten a mort, enfosqueixen el cel i arrasen el sòl de la selva.
Documentals
Durada: 100'
18.10
Documenta2
Inclou La dieta perfecta para usted
Documentals
Durada: 55'
19.05
Cocina verde
El programa visita un cuiner amb tres estrelles Michelin. Els seus secrets són la qualitat, la varietat i la cocció del peix que cuina.
Documentals
Durada: 55'
20.00
El cazador de cerebros
Neuroespiados
Les tecnologies digitals faciliten la vida dels humans. Però també viuen en una bombolla d'informació i no són conscients de totes les dades que comparteixen. El programa analitza si el big data és un perill o un aliat per millorar la societat.
Altres
Durada: 30'
20.30
La 2 noticias
Repàs a tota la informació d'actualitat des d'una òptica diferent.
Informatius
Durada: 40'
21.10
Grandes diseños
A la tempestuosa i escarpada costa d'Irlanda del Nord, el Michael, un arquitecte jove, construeix amb les seves pròpies mans una casa familiar sobre una antiga ferreria, amb materials de baix impacte, pedres reutilitzades i bales de palla, i afegeix un edifici en ferradura amb una teulada ondulada.
Documentals
Durada: 50'
22.00
Pel·lícula: El benefactor
El Franny és un filantrop ric i excèntric. En un intent de reviure el seu passat, acaba interferint en la vida d'una parella acabada de casar: l'Olivia, la filla d'un amic mort, i el Lucas, el seu marit.
Pel·lícules
Durada: 85'
23.25
Ese programa del que usted me habla
Un repàs diari des de la perspectiva de la comèdia de l'actualitat política, cultural, social i esportiva.
Altres
Durada: 70'
00.35
Benidorm y el hombre que embotelló el sol
Documental que narra l'evolució historicoturística de Benidorm.
Documentals
Durada: 55'
01.30
Metrópolis
CdC 2019
El club de creatius compleix 20 anys. Les càmeres del programa van a aquest punt de trobada entre els professionals més destacats de la indústria creativa internacional.
Altres
Durada: 30'
02.00
Conciertos de Radio 3
Bauer. Des de Màlaga arriba Bauer, un grup revitalitzat en l'últim any gràcies al seu nou disc, Otra vuelta al sol. Pop de guitarres molt treballat i certament inspirat.
Altres
Durada: 30'
02.30
Mundiya Kepanga, hermanos de los árboles
Redescobriment de la selva des d'un nou punt de vista, el d'un cap papú nascut a Papua Nova Guinea, Mundiya Kepanga, el nen del bosc. Aquest narrador tradicional revela l'abast de la desforestació que s'ha accelerat dràsticament al seu país en els últims anys.
Documentals
Durada: 55'
03.25
Grandes diseños
En un bosc històric de Worcestershire, al centre d'Anglaterra, l'Angelo rehabilita i transforma amb les mans una cova en un habitatge amb algun luxe modern, com tenir aigua i electricitat. L'objectiu de l'Angelo és viure d'una forma tranquil·la i millorar la seva salut, afectada per una esclerosi.
Documentals
Durada: 50'
04.15
Cielos abiertos
Camboya
El regne de Cambodja està situat entre Tailàndia, Laos i el Vietnam, històricament lligats a la regió d'Angkor. Avui els cambodjans es mostren orgullosos d'haver deixat enrere els tràgics 20 anys de guerra i de règim dels khmers vermells i intenten recuperar les antigues tradicions.
Documentals
Durada: 55'
05.10
Héroes invisibles
República Dominicana
Aquesta sèrie de vuit documentals té com a protagonistes espanyols que han abandonat les seves còmodes vides per intentar millorar les condicions dels més desafavorits a l'estranger.
Documentals
Durada: 45'
05.55
En busca de esplendores secretos
Los alquimistas
A l'Europa medieval fins al segle XVIII, tota una regió de savis, metges i filòsofs va estudiar l'alquímia, una disciplina només per a iniciats. Les seves representacions i el seu llenguatge xifrat han donat peu a les elucubracions més estrambòtiques.
Documentals
Durada: 35'