Programació La 2

Dissabte, 7 desembre de 2019
06.00
Inglés online TVE
Curs d'anglès per a hispanoparlants.
Altres
Durada: 85'
07.25
La 2 express
Espai que informa de l'actualitat.
Informatius
Durada: 5'
07.30
UNED
Programa de la Universitat Nacional d'Educació a Distància.
Altres
Durada: 30'
08.00
Los conciertos de La 2
ORTVE B-4. Ofereix concerts simfònics, recitals, música coral i música de cambra, així com tota la temporada de concerts i activitats de l'ORTVE.
Altres
Durada: 90'
09.30
Agrosfera
Programa informatiu agropecuari i de turisme rural.
Altres
Durada: 55'
10.25
España en comunidad
Programa que ofereix reportatges en profunditat i informació d'actualitat sobre les diferents comunitats autònomes espanyoles.
Altres
Durada: 25'
10.50
Para todos La 2
El programa d'avui compta amb un reportatge sobre la iniciativa Quiero un abuelo, que posa en contacte a persones grans que voldrien tenir nets, o que els tenen però viuen lluny, amb nens petits que no compten amb la figura de l'avi. A la secció Educació, es reflexiona sobre el progrés i situació actual de el sistema educatiu. A més, Antonella Broglia parla de pau i relacions internacionals en clau feminista amb Kristina Lunz, cofundadora del Centre de Política Exterior Feminista, i Jorge de los Santos analitza la societat del rendiment.
Altres
Durada: 30'
11.20
Fábrica de ideas de TVE
Programa que busca persones emprenedores i inquietes, amb un projecte interessant per dur a terme.
Altres
Durada: 30'
11.50
Activa2
Espai en el qual es proposen hàbits saludables per aconseguir una millor qualitat de vida. Així mateix, es mostren les últimes tendències esportives i es parla amb esportistes i famosos, que expliquen els mètodes que segueixen.
Altres
Durada: 30'
12.20
Espacios naturales: huellas trashumantes
Cabreros trashumantes extremeños
Els germans Luciano i Manuel Velázquez són, com ho van ser els seus pares i els seus avis, cabrers transhumants extremenys. A finals de juny tot està disposat per iniciar el viatge estacional des de les deveses de Parc natural de Monfragüe, a les pastures fresques de la Sierra de la Vera.
Documentals
Durada: 30'
12.50
La ciencia de la salud
¿Todavía fumas?
El tabaquisme és una autèntica epidèmia amb conseqüències irreversibles per a la salut. Avui es descobreixen les conseqüències d'una addicció que pot marcar per sempre.
Documentals
Durada: 50'
13.40
La 2 express
Espai que informa de l'actualitat.
Informatius
Durada: 10'
13.50
Tendido cero
Programa taurí que repassa l'actualitat de les fires i els esdeveniments que tenen lloc a les places de tot el món.
Informatius
Durada: 75'
15.05
Novatos en primera línea
Una nova generació de reclutes dels diferents serveis d'emergències de la Gran Bretanya s'enfronten als seus primers torns com a novells. En aquest episodi s'observa l'Amber, policia especial, el Sam, tècnic sanitari en emergències, i el Gary, voluntari de salvament marítim.
Documentals
Durada: 30'
15.35
Saber y ganar fin de semana
Versió de cap de setmana del popular concurs de la cadena que, per als dissabtes i els diumenges, té sis participants que competeixen dividits en dos equips identificats per colors i tracten de guanyar el màxim de punts.
Altres
Durada: 45'
16.20
Grandes documentales
Inclou Los animales y el amor
Documentals
Durada: 110'
18.10
¡Qué animal!
Inteligentes
Evelyn Segura, biòloga, viatja al País Basc i Cantàbria per descobrir les espècies més intel·ligents del món animal.
Documentals
Durada: 25'
18.35
Las rutas de...
Ceuta, entre dos mares
Una nova ruta porta el Gonzalo fins a Ceuta. Als peus d'aquesta petita ciutat s'uneixen les aigües de la Mediterrània amb les de l'Oceà Atlàntic, aigües que ara mateix estan creuant les tonyines, la joia gastronòmica de Ceuta.
Documentals
Durada: 60'
19.35
El misterio de las calaveras romanas
S'analitza el descobriment d'un cementiri de 300 anys d'antiguitat per part d'arqueòlegs del projecte Crossrail.
Documentals
Durada: 45'
20.20
La 2 express
Espai que informa de l'actualitat.
Informatius
Durada: 10'
20.30
Pel·lícula: Guadalquivir
Més que un riu, el Guadalquivir és la via que uneix tres dels espais naturals més importants d'Espanya: Cazorla, Sierra Morena i Doñana. Aquest treball mostra la vida al pas del corrent, els paisatges d'aquests tres grans espais a les diferents èpoques de l'any.
Pel·lícules
Durada: 90'
22.00
El cine de La 2: Macbeth
Adaptació de l'obra homònima de William Shakespeare, en la qual un valerós i carismàtic guerrer de l'Escòcia medieval intenta reconstruir la relació amb la seva estimada esposa, alhora que tots dos són víctimes de les forces de l'ambició i el desig.
Pel·lícules
Durada: 110'
23.50
La noche temática
Inclou La edad de las consecuencias i Tormentas de polvo
Documentals
Durada: 120'
01.50
La lucrativa ruta del hachís
El programa aprofundeix en el negoci del cànnabis i es fixa en el Marroc, el primer exportador d'haixix del món, que produeix un milió de quilograms a l'any que majoritàriament van destinats als més de 200 coffee shops d'Amsterdam. En els últims temps, inversors occidentals han començat a subministrar llavors genèticament modificades a agricultors marroquins, donada la creixent demanda de l'haixix a Europa. No obstant això, una quarta part dels agricultors que treballen aquestes terres s'enfronta a càrrecs, perquè conrear haixix al Marroc és il·legal. Al programa s'esclareix el despropòsit jurídic que envolta el negoci del cànnabis, des de l'origen al Marroc, on els agricultors poden cultivar l'herba encara que tinguin prohibit exportar-la i fins arribar als Països Baixos, on la normativa els permet vendre haixix però no importar-lo.
Altres
Durada: 55'
02.45
La gran escapada italiana de Gino
Avui: Florencia, Venecia, Parma y Módena, Liguria, Siena, Bolonia
Documentals
Durada: 130'
04.55
La 2 express
Espai que informa de l'actualitat.
Informatius
Durada: 5'
05.00
Inglés online TVE
Curs d'anglès per a hispanoparlants.
Altres
Durada: 60'