Programació Antena 3

Dimecres, 21 març de 2018
06.00
Minutos musicales
Música en directe interpretada per artistes de primer nivell. Un espai pensat i dissenyat per als amants de la música.
Altres
Durada: 15'
06.15
Las noticias de la mañana
Espai dedicat a la informació d'actualitat.Inclou Deportes y El tiempo.
Informatius
Durada: 135'
08.30
Espejo público
Avui s'entrevista Francisco Fernández Marugán, defensor del poble, que parla de la situació política i social actual d'Espanya. A més, el programa està pendent de la vista al Tribunal Suprem del cas Nóos, i rep la visita del pare i l'avi de Mari Luz Cortés ara que es compleixen 10 anys del seu assassinat.
Altres
Durada: 285'
13.15
Karlos Arguiñano en tu cocina
Anchoas fritas con ensalada y pudin
Karlos Arguiñano ofereix cada dia noves receptes i trucs culinaris per preparar plats suculents.
Altres
Durada: 25'
13.40
La ruleta de la suerte
Concurs en què els participants han d'endevinar, amb l'ús de consonants i compra de vocals, la paraula o frase que s'amaga rere un panell en blanc.
Altres
Durada: 80'
15.00
Antena 3 Noticias 1
Espai dedicat a la informació d'actualitat nacional i internacional.
Informatius
Durada: 45'
15.45
Deportes
Espai dedicat a la informació d'actualitat esportiva.
Esports
Durada: 15'
16.00
Karlos Arguiñano receta especial
Breu espai en què el cuiner basc Karlos Arguiñano elabora una recepta molt especial.
Altres
Durada: 3'
16.03
El tiempo
Espai dedicat a la informació meteorològica.
Altres
Durada: 27'
16.30
Amar es para siempre
Quan torna al setmanari, el Durán ha d'encarar una mala i inesperada notícia que sorprèn tothom. Per la seva banda, el Javier ajuda la Vicky a reconciliar-se amb el Víctor. La Raquel, mentrestant, és incapaç de dir al Durán que està embarassada. A més, en la seva estratègia d'acostarse a la Matilde, l'Ortega utilitza la Laura i desplega tots els seus encants per aconseguir desestabilitzar la seva dona.
Sèries
Durada: 60'
17.30
El secreto de Puente Viejo
El Nicolás diu al Melitón que afrontarà ell sol el seu destí. El Matías, per la seva banda, avisa els seus pares que el Melitón tenia una actidud molt estranya després de visitar el Nicolás. I el general es planteja ser ell qui faci justícia pel seu compte amb el Nicolás. La Irene, mentrestant, sap que el Carmelito està malament i no pot continuar allunyada del petit, encara que no sigui fill seu. El retrobament és tendre i emocionant per a tothom. A més, s'aproxima el moment del casament i els Mirañar donaran la benvinguda a la gent del circ.
Sèries
Durada: 75'
18.45
Ahora caigo
Programa en què els participants s'enfronten cara a cara en una lluita contra rellotge. Si no aconsegueixen la resposta correcta en el temps marcat, ho perden tot i la trampa sobre la qual estan posicionats s'obre i cauen al buit. El guanyador es queda amb els diners del derrotat.
Altres
Durada: 75'
20.00
¡Boom!
El concurs renova a partir d'avui la seva mecànica i incorpora una prova d'estratègia que afronta un dels membres de cada equip en solitari.
Altres
Durada: 60'
21.00
Antena 3 Noticias 2
Espai dedicat a la informació d'actualitat nacional i internacional.
Informatius
Durada: 30'
21.30
Deportes
Espai dedicat a la informació d'actualitat esportiva.
Esports
Durada: 10'
21.40
La previsión de las 9
Espai dedicat a la informació meteorològica.
Altres
Durada: 5'
21.45
El hormiguero 3.0
Talk show els continguts del qual giren al voltant de l'humor, les entrevistes i els experiments de divulgació científica.
Altres
Durada: 55'
22.40
Fariña
1984
L'Ochoa i Rodríguez Orejuela, dos capos del càrtel de Medellín, decideixen fer les maletes i marxar de Colòmbia una temporada després que Pablo Escobar ordeni assassinar el ministre de Justícia colombià. Per la seva banda, el Sito va a un partit del Club Juventud Cambados. Tot l'estadi l'aplaudeix perquè ha pagat la renovació del camp. A la caserna, una dona gran vol parlar amb el sergent Darío Castro. Hi ha moviments estranys a la seva cartilla. Mentrestant, l'Ochoa i Rodríguez Orejuela estan disposats a fer del Sito el narco més important d'Europa.
Sèries
Durada: 95'
00.15
Pel·lícula: Flores en el ático
Una dona s'adona que després de la mort del seu marit té una situació econòmica inviable, i decideix tornar a la mansió dels seus pares. El pare no sap que té quatre fills, motiu pel qual ella decideix tancar-los a l'àtic.
Pel·lícules
Durada: 90'
01.45
Pel·lícula: Presa del pánico
Una dona que pateix agorafòbia i fa tres anys que no surt de casa contracta un detectiu perquè trobi el cadàver del seu marit, ja que ha vist com ha estat assassinat i ha desaparegut sense deixar cap rastre.
Pel·lícules
Durada: 60'
02.45
Comprando en casa
Espai que permet comprar des de casa productes exclusius d'electrònica, televisió i vídeo, informàtica, bellesa i salut, llar, esports, cuina i bany.
Altres
Durada: 30'
03.15
Minutos musicales
Música en directe interpretada per artistes de primer nivell. Un espai pensat i dissenyat per als amants de la música.
Altres
Durada: 165'