Programació 8tv

Dijous, 18 juliol de 2019
06.00
8 de 8
Cobla La Principal de la Bisbal: Ferm amor. Programa musical de 16 episodis que recupera una de les tradicions musicals catalanes més antigues i arrelades: la sardana.
Altres
Durada: 31'
06.31
Catalunya Blues
Blas Picón & The Junk Express. Programa musical de 10 episodis que repassa els músics de blues més representatius de Catalunya.
Altres
Durada: 30'
07.01
El món a RAC1
Emissió en directe de l'àudio del programa El món a RAC1.
Altres
Durada: 168'
09.49
Televenda
Espai de venda de productes diversos.
Altres
Durada: 191'
13.00
La segona hora a 8tv
Retransmissió en directe de l'àudio del programa de RAC1 La segona hora.
Altres
Durada: 60'
14.00
Informatiu 8tv
Espai dedicat a la informació d'actualitat.
Informatius
Durada: 29'
14.29
Boom & Reds
Boom és un ogre amigable a qui li encanta tocar la flauta. Els Reds són unes criatures diminutes que viuen en comunitat en un arbre qualsevol d'un món fantàstic.
Infantils
Durada: 27'
14.56
Glumpers
Els Glumpers són una colla d'amics que viuen junts i les seves diferents i acusades personalitats xoquen constantment, i converteixen casa seva en un reactor nuclear on la interacció pot provocar conseqüències desastroses a cada episodi.
Infantils
Durada: 10'
15.06
Les aventures de l'Emily i l'Alexander
Emily i Alexander són dos ratolins que fan un viatge fascinador arreu del món: el palau de Buckingham a Londres, l'Himàlaia o un massís muntanyós d'Àsia. Resolen tota classe de misteris i fan molts amics.
Infantils
Durada: 75'
16.21
Els misteris d'Alfred Hedgeod
Tres animals antropomòrfics resolen diferents misteris a cada episodi.
Infantils
Durada: 29'
16.50
Ventdelplà
El Biel manté la seva actitud mal educada: es porta malament amb la mare, ignora el David i prova de fer xantatge emocional a la Nuri. Paral·lelament, els Monràs anuncien a la seva filla que els de la Guttmann deixen que vagi a passar el cap de setmana a casa. El Ramiro, per la seva banda, torna molt enfadat de la feina, ja que esperava un ascens i el que li han ofert és la jubilació anticipada.
Sèries
Durada: 61'
17.51
Ventdelplà
Martí se les manega per quedar-se a soles amb la Sara. El David creu que ha quedat amb la Isona i la Teresa també creu que els seus fills estan junts. Paral·lelament, la presència d'Antoni Lleó comença a aixecar sospites a Ventdelplà. El Julià està convençut que ell i l'alcalde es porten alguna cosa entre mans.
Sèries
Durada: 62'
18.53
Temps de silenci
Temps de llibertat
Es casa la infanta Cristina. L'oncle Joaquim se sent sol i la Núria, mentrestant, està molt gelosa i és possible que ja no estimi l'Andreu. Paral·lelament, l'Andreu rep una bona oferta professional.
Sèries
Durada: 69'
20.02
Temps de silenci
Resum
Últim episodi de la sèrie, en el qual es fa un resum i balanç de tot el que han viscut la família Dalmau, Comes i Hernández.
Sèries
Durada: 90'
21.32
Jet lag
Cria pares
La Carla rep una visita inesperada: la del seu pare. Després d'anys sense veure's, l'home li diu que li queda poc temps per estar amb ella. Totes creuen que s'està morint, però la realitat és molt menys trista. Paral·lelament, les noies tenen dos nous veïns.
Sèries
Durada: 30'
22.02
Dinamita
Sèrie protagonitzada pel Tricicle composta per diferents gags basats en situacions quotidianes.
Sèries
Durada: 26'
22.28
Pel·lícula: Fjällbacka: las huellas imborrables
Els pares d'Erica Falcks, una escriptora d'èxit, moren en un accident de cotxe. Mesos després, un home arriba a casa seva dient que es tracta del seu germanastre i que són fills de la mateixa mare. L'Erica no se'l creu i li diu que marxi. Però, quan l'home és assassinat dies després, l'Erica comença a revisar entre els objectes de la seva mare i descobreix alguns secrets foscos del seu passat.
Pel·lícules
Durada: 115'
00.23
Pel·lícula: Cataratas
Búfalo, Nova York. David Marx explica la seva història d'obsessió, traïció i assassinat, que el condueix fins a un destí incert a les cascades del Niàgara.
Pel·lícules
Durada: 86'
01.49
Televenda
Espai de venda de productes diversos.
Altres
Durada: 251'