Programació 8tv

Dissabte, 25 març de 2017
07.00
RAC1
Emissió en directe de la programació de RAC1.
Altres
Durada: 170'
09.50
Televenda
Espai de venda de productes diversos.
Altres
Durada: 190'
13.00
Arucitys Weekend
Resum dels millors moments del programa.
Altres
Durada: 80'
14.20
Pel·lícula: El hijo perdido
La Chris va perdre l'exmarit i el fill de 4 anys en un accident de vaixell. Però 14 anys més tard, la dona descobreix que segueixen vius.
Pel·lícules
Durada: 90'
15.50
Agatha Christie: Poirot
Tercera muchacha
Una jove confessa a Hèrcules Poirot que creu haver comès un homicidi, tot i que no n'està segura. A més, li diu que tal vegada no podrà ajudar-la, perquè és massa vell.
Sèries
Durada: 100'
17.30
Monk
El Sr. Monk vuelve al colegio
Sèrie que narra la història d'un detectiu d'homicidis amb una trajectòria brillant fins que la seva dona mor en un atemptat. Com a conseqüència, pateix una crisi nerviosa i queda catatònic. Després d'anys de tractament decideix reincorporar-se a la seva professió, però com a detectiu privat.
Sèries
Durada: 180'
20.30
8 al dia
Versió reduïda del magazín que ofereix un recull de les notícies que han marcat l'actualitat.
Altres
Durada: 30'
21.00
Life
No en vano
Un experiment social realitzat per diversos estudiants universitaris en una presó conclou dramàticament quan un d'ells mor en circumstàncies estranyes. Llavors el Crews i la Reese comencen una carrera contra rellotge per atrapar el culpable dels fets.
Sèries
Durada: 45'
21.45
¡Llama a la comadrona!
Una jove infermera de bona família anomenada Jenny Lee ha de deixar enrere una educació exquisida, viatges a París i la seva plàcida vida al camp anglès quan arriba a treballar a un dels barris més pobres de la ciutat de Londres.
Sèries
Durada: 175'
00.40
Agatha Christie: Poirot
Cita con la muerte
Monsieur Poirot és a la Terra Santa i el conviden a descobrir si va haver-hi alguna cosa estranya en la mort de la senyora Boynton, una dona nord-americana que viatjava a Petra amb la seva família i que tenia esclavitzats els seus fills. A més de la família Boynton, a l'expedició hi viatjava un amic de la família, un metge francès, una metgessa anglesa, una institutriu i un membre del Parlament britànic.
Sèries
Durada: 155'
03.15
Arucitys
Espai diari que s'apropa a l'actualitat social, televisiva i del cor amb dosis d'humor i un ampli ventall de col·laboradors i convidats.
Altres
Durada: 195'