Programació 8tv

Dissabte, 20 juliol de 2019
06.00
8 de 8
Cobla La Principal de la Bisbal: Dilecte mestre. Programa musical de 16 episodis que recupera una de les tradicions musicals catalanes més antigues i arrelades: la sardana.
Altres
Durada: 31'
06.31
Catalunya Blues
Bernat Font Trio. Programa musical de 10 episodis que repassa els músics de blues més representatius de Catalunya.
Altres
Durada: 30'
07.01
RAC1
Emissió en directe de la programació de RAC1.
Altres
Durada: 168'
09.49
Televenda
Espai de venda de productes diversos.
Altres
Durada: 191'
13.00
Rumbo al inglés
Nivel Principiante (Bajo)
Programa amb el qual es pretén aprendre anglès. El curs té un total de sis nivells, des del més bàsic, fins al més avançat.
Altres
Durada: 34'
13.34
Rumbo al inglés
Nivel Principiante (Bajo)
Programa amb el qual es pretén aprendre anglès. El curs té un total de sis nivells, des del més bàsic, fins al més avançat.
Altres
Durada: 26'
14.00
Barcelonautes
L'espai recull la vitalitat que es respira al Barcelonès i rodalia i l'acosta a l'espectador a peu de carrer. I és també un magazín que descobreix als habitants de la comarca totes les opcions que tenen al seu abast.
Altres
Durada: 31'
14.31
Boom & Reds
Boom és un ogre amigable a qui li encanta tocar la flauta. Els Reds són unes criatures diminutes que viuen en comunitat en un arbre qualsevol d'un món fantàstic.
Infantils
Durada: 28'
14.59
Glumpers
Els Glumpers són una colla d'amics que viuen junts i les seves diferents i acusades personalitats xoquen constantment, i converteixen casa seva en un reactor nuclear on la interacció pot provocar conseqüències desastroses a cada episodi.
Infantils
Durada: 17'
15.16
Les aventures de l'Emily i l'Alexander
Emily i Alexander són dos ratolins que fan un viatge fascinador arreu del món: el palau de Buckingham a Londres, l'Himàlaia o un massís muntanyós d'Àsia. Resolen tota classe de misteris i fan molts amics.
Infantils
Durada: 45'
16.01
Els misteris d'Alfred Hedgeod
Tres animals antropomòrfics resolen diferents misteris a cada episodi.
Infantils
Durada: 41'
16.42
Mago: La impresionante vida y obra de Orson Welles
Aquest documental ofereix imatges de gairebé tots els treballs realitzats pel llegendari director d'Els magnífics Amberson. Inclou algunes de les seves pel·lícules inacabades, com Al otro lado del viento, amb John Huston. Inclou nombroses entrevistes a personalitats rellevants com Martin Scorsese, Steven Spielberg, Richard Linklater i el seu amic de tota la vida, l'historiador de cinema i director Peter Bogdanovich.
Documentals
Durada: 104'
18.26
Pel·lícula: Caso reservado: punto de rescate
Una dona i la seva filla apareixen mortes a casa seva. La policia troba una nota de suïcidi, però el marit no creu que hagin posat fi a les seves vides voluntàriament.
Pel·lícules
Durada: 109'
20.15
Pel·lícula: Caso reservado: la mitad de dos vidas
Ruth Blacksmith és una professora de música casada que coneix el també músic Aidan Harper, de qui s'enamora d'una manera tan passional que deixa molt aviat el seu marit. Però l'Aidan guarda secrets foscos i la Ruth, que tem que el seu nou amant tingui un passat violent, ho explica a la detectiu Charlie Zail.
Pel·lícules
Durada: 105'
22.00
Kubala, Moreno i Manchón
Amb data de caducitat
La Gisela, una enginyera agrònoma, viu el malson de ser injustament acusada de vendre a la competència la fórmula del iogurt estrella de la seva empresa. És per això que encarrega als detectius que trobin el veritable culpable.
Sèries
Durada: 63'
23.03
Kubala, Moreno i Manchón
Ni un pam de net
Sembla que tot el que envolta l'Imma s'enfonsi. El seu pare necessita un trasplantament urgent i, a més, rep una notícia que li causa neguit. La necessitat de conèixer els seus orígens la porta a contactar amb els detectius.
Sèries
Durada: 64'
00.07
Pel·lícula: La orden del águila negra
Un espia i el seu ajudant s'infiltren entre un grup de nazis sud-americans que han aconseguit mantenir viu Hitler fins al moment de poder utilitzar l'arma definitiva.
Pel·lícules
Durada: 93'
01.40
Televenda
Espai de venda de productes diversos.
Altres
Durada: 260'