Programació 8tv

Divendres, 18 octubre de 2019
06.00
8 de 8
Cobla Sant Jordi: Essència d'aplec. Programa musical de 16 episodis que recupera una de les tradicions musicals catalanes més antigues i arrelades: la sardana.
Altres
Durada: 29'
06.29
Catalunya Blues
Bernat Font Trio. Programa musical de 10 episodis que repassa els músics de blues més representatius de Catalunya.
Altres
Durada: 30'
06.59
El món a RAC1
Emissió en directe de l'àudio del programa El món a RAC1.
Altres
Durada: 170'
09.49
Televenda
Espai de venda de productes diversos.
Altres
Durada: 191'
13.00
Informatiu 8tv
Espai dedicat a la informació d'actualitat.
Informatius
Durada: 27'
13.27
Hora B
L'espai vol donar a conèixer de primera mà i abans que ningú el que ha passat al Barça al llarg del dia i quina és la reacció del club davant de qualsevol fet destacat de la seva actualitat.
Esports
Durada: 69'
14.36
Zap 8/Interferencias
Selecció dels moments més divertits de la televisió i de YouTube.
Altres
Durada: 40'
15.16
Pel·lícula: El tesoro de Pancho Villa
Tres mercenaris roben un carregament d'or federal als Estats Units i es dirigeixen al sud de Mèxic per trobar-se amb Pancho Villa.
Pel·lícules
Durada: 110'
17.06
Pel·lícula: Territorio apache
Un vaquer rescata una dona segrestada pels apatxes i la porta a Papago Wells, on troben un grup de persones que també han estat víctimes dels atacs dels indis.
Pel·lícules
Durada: 85'
18.31
Ventdelplà
El David tranquil·litza la Teresa dient-li que ja li han col·locat l'alarma. Paral·lelament, la Berta ho està passant malament per l'actitud de la Dora, i el David aconsegueix una cita per al Martí amb la directora comercial del projecte del centre.
Sèries
Durada: 66'
19.37
Ventdelplà
Els ecologistes s'organitzen, però la Nicole no vol implicar-se en la feina de Cal Brinco, cosa que provoca que el Manel es molesti. Paral·lelament, continua el bon rotllo entre el Paco i la Ruth, i la Clara explica a l'Enric que va tenir alguna cosa amb el Julià.
Sèries
Durada: 70'
20.47
Jet lag
Quin pal em fotrà hisenda
L'Esther rep una carta d'Hisenda en la qual l'avisen que han trobat irregularitats en la seva última declaració. El que no s'espera és que la inspectora que l'atendrà és una antiga companya de classe de qui ella sempre es reia.
Sèries
Durada: 26'
21.13
Plats bruts
Tinc pànic
Ràdio Bofarull necessita una empenta si vol seguir emetent. El Ramon, amb l'únic objectiu de captar audiència, escriu un guió radiofònic sobre una fuita nuclear a Ascó. Paral·lelament, l'Emma es presenta a les proves d'accés per formar part dels Mossos d'Esquadra.
Sèries
Durada: 24'
21.37
Plats bruts
Tinc temps
El David descobreix que per triomfar com a actor ha d'estar molt preparat, de manera que s'apunta a una infinitat de cursets. Mentrestant, el Lopes decideix comprar-se un flam.
Sèries
Durada: 32'
22.09
Pel·lícula: Cena de amigos
Una nit d'estiu diversos amics es reuneixen per sopar. Cada un d'ells intenta emmascarar els seus problemes personals i passar una nit agradable de menjar, vi i amistat. No obstant això, les parelles comencen molt aviat a mostrar el seu veritable estat d'ànim, la seva insatisfacció mútua, i queda de manifest que el que realment pretenen és viure una aventura amorosa.
Pel·lícules
Durada: 111'
00.00
Misteris... amb Sebastià d'Arbó
Espai que mostra aspectes màgics, misteriosos i enigmàtics d'altres mons ocults.
Altres
Durada: 136'
02.16
Televenda
Espai de venda de productes diversos.
Altres
Durada: 224'