Programació 8tv

Dijous, 21 novembre de 2019
06.00
8 de 8
Cobla Sant Jordi: pa amb tomàquet. Programa musical de 16 episodis que recupera una de les tradicions musicals catalanes més antigues i arrelades: la sardana.
Altres
Durada: 29'
06.29
Catalunya Blues
Mario Cobo & His Swingin Stringers. Programa musical de 10 episodis que repassa els músics de blues més representatius de Catalunya.
Altres
Durada: 30'
06.59
El món a RAC1
Emissió en directe de l'àudio del programa El món a RAC1.
Altres
Durada: 174'
09.53
Televenda
Espai de venda de productes diversos.
Altres
Durada: 187'
13.00
Informatiu 8tv
Espai dedicat a la informació d'actualitat.
Informatius
Durada: 27'
13.27
Hora B
L'espai vol donar a conèixer de primera mà i abans que ningú el que ha passat al Barça al llarg del dia i quina és la reacció del club davant de qualsevol fet destacat de la seva actualitat.
Esports
Durada: 65'
14.32
L'amo del poble
Esterri d'Àneu
Els presentadors van en furgoneta per Catalunya i descobreixen la cultura i algunes de les tradicions i personatges emblemàtics de cada població.
Altres
Durada: 17'
14.49
Ventdelplà
La Teresa parla amb la Roser sobre l'estat del Benet. Com que està trist perquè la Isona se'n va de casa, la Teresa convida el Genís a dinar. A més, la Isona li diu a la seva mare que té clar que ha de treballar per independitzar-se.
Sèries
Durada: 66'
15.55
Pel·lícula: La caza real del Sol
El conqueridor extremeny Francisco de Pizarro captura a el cap inca Atahualpa i es compromet a alliberar-lo a canvi d'un enorme tresor. Però, després d'haver establert amb Atahualpa una relació d'amistat basada en el respecte, Pizarro se sent dividit entre el seu afany de riqueses i el seu sentit de l'honor.
Pel·lícules
Durada: 104'
17.39
Pel·lícula: Barro en los ojos
Després de l'assassinat de la seva dona, el Django va a buscar els criminals. Per fer-ho, salva de la forca el Carranza, l'únic membre del grup que coneix, però que estava a la presó quan es va cometre el crim, perquè l'ajudi a trobar els homicides. Tanmateix, s'acaben veient implicats en un enfrontament entre malfactors mexicans, pistolers gringos i soldats, causat per un carregament de winchesters.
Pel·lícules
Durada: 97'
19.16
Caçadors de bolets
Sèrie documental que retrata l'afició d'alguns catalans pel món dels bolets.
Altres
Durada: 31'
19.47
Caçadors de bolets
Sèrie documental que retrata l'afició d'alguns catalans pel món dels bolets.
Altres
Durada: 35'
20.22
Lo Cartanyà
Las Vegas
Un exfutbolista famós anomenat Enzo Modunyo s'instal·la al poble per inaugurar un club nocturn. L'Enzo convida a la inauguració el Cartanyà, que queda tan enlluernat per l'ambient mafiós que es respira en l'ambient que decideix obrir el seu propi negoci al Cafè de l'Amargura. Això no agrada gens al Modunyo ni als seus goril·les.
Sèries
Durada: 37'
20.59
Plats bruts
Tinc parella
La Carbonell, el Ramon, el Pol i la Mercedes tornen de vacances. El Ramon no para d'explicar que el Pol li va salvar la vida i que està en deute amb ell. L'Emma, per la seva banda, no sap si triar el David o el Lopes com a xicot, i ho intenta amb tots dos.
Sèries
Durada: 28'
21.27
Plats bruts
Tinc enyorances
El Lopes i el David viuen en un estat de deixadesa provocat per la marxa de l'Emma. L'administrador del bloc vol llogar la caseta a un nou inquilí, i això fa que els dos amics vagin a buscar la noia.
Sèries
Durada: 33'
22.00
Pel·lícula: Crimes of Passion: Rosas, besos y muer
Rödhyttan està envoltat de fragants i belles flors de colors. Allà hi viu la Gabriella, que està enamorada del Christer. Una inesperada invitació a la seva festa de compromís fa que la Puck i l'Einar viatgin fins allà. Però la calor de l'estiu i l'idil·li amb aroma de rosa es converteixen en asfíxia quan la Puck troba l'avi de la Gabriella enverinat.
Pel·lícules
Durada: 107'
23.47
Pel·lícula: Esperando al jefe
El Ben és un gàngster d'estar per casa a qui li sorgeix una oportunitat única per guanyar molts diners. El seu cap l'envia a un ranxo remot amb una bossa plena de medicaments i li ordena esperar el comprador. Però els socis del Ben converteixen el que semblava un tràmit senzill en un desastre absolut.
Pel·lícules
Durada: 102'
01.29
Clips
Programa d'entreteniment per a adults.
Altres
Durada: 271'