Programació 8tv

Dilluns, 25 novembre de 2019
06.00
8 de 8
Cobla Sant Jordi: Complaença. Programa musical de 16 episodis que recupera una de les tradicions musicals catalanes més antigues i arrelades: la sardana.
Altres
Durada: 30'
06.30
Catalunya Blues
Blas Picón & The Junk Express. Programa musical de 10 episodis que repassa els músics de blues més representatius de Catalunya.
Altres
Durada: 30'
07.00
El món a RAC1
Emissió en directe de l'àudio del programa El món a RAC1.
Altres
Durada: 172'
09.52
Televenda
Espai de venda de productes diversos.
Altres
Durada: 188'
13.00
Informatiu 8tv
Espai dedicat a la informació d'actualitat.
Informatius
Durada: 37'
13.37
Arriba y abajo
El poyuelo
1936. Sir Hallam Holland i la seva bella i jove esposa, lady Agnes, deixen l'ambaixada a la qual ell ha estat destinat i s'instal·len al número 165 d'Eaton Place, l'antiga mansió de la família Bellamy, buida des de fa anys. La casualitat fa que li demanin a Rose Buck, que durant molts anys va treballar per als Bellamy, que contracti el nou personal de servei, al qual s'uneix finalment ella mateixa com a governanta.
Sèries
Durada: 60'
14.37
L'amo del poble
Pals
Els presentadors van en furgoneta per Catalunya i descobreixen la cultura i algunes de les tradicions i personatges emblemàtics de cada població.
Altres
Durada: 30'
15.07
Ventdelplà
El Genís convida la Teresa a sopar, però ella no hi pensa anar. Tot i així, la Isona arriba amb un missatge d'ell: té previst recollir-la més tard per anar a sopar. La Teresa truca al Roger i li explica el que està passant.
Sèries
Durada: 53'
16.00
Pel·lícula: Desafío a una leyenda
La llegenda del cavall a l'antic Oest.
Pel·lícules
Durada: 112'
17.52
Pel·lícula: También la carroña tiene un precio
Els germans Cortez i la seva colla roben un banc, segresten la xicota del Django i fugen més enllà de la frontera amb Mèxic. Els volen capturar diverses persones, per raons diferents: el Django, que a més és un caçador de recompenses; el xèrif Fulton, enviat pel banc per recuperar els diners; el Pickwick, per recuperar el seu cavall; i el Pedro i la Dolores, que també volen aconseguir el botí.
Pel·lícules
Durada: 75'
19.07
Caçadors de bolets
Sèrie documental que retrata l'afició d'alguns catalans pel món dels bolets.
Altres
Durada: 30'
19.37
Caçadors de bolets
Sèrie documental que retrata l'afició d'alguns catalans pel món dels bolets.
Altres
Durada: 30'
20.07
Lo Cartanyà
Varadero
El Cartanyà pronostica una tempesta universal, amb la qual prediu també la fi del món. Ell mateix i l'Anselmo estan totalment convençuts que és l'escollit. Ha de proclamar l'Apocalipsi, per la qual cosa creen una secta.
Sèries
Durada: 38'
20.45
Plats bruts
Tinc un mal rotllo
La Mercedes intenta parlar amb el Lopes d'un assumpte important, però ell intenta evitar-la perquè no el renyi. Llavors, va a casa per esperar-lo i es besa amb el David, que es queda enamorat d'ella.
Sèries
Durada: 37'
21.22
Plats bruts
Tinc poder
El Lopes és el nou director de ràdio Bofarull i fa una aposta molt personal per millorar la ràdio. D'altra banda, el Pol parla de la importància d'un llibre i el David es predisposa a llegir-lo.
Sèries
Durada: 38'
22.00
Pel·lícula: Mejor otro día
Durant la nit de Cap d'Any a Londres, quatre desconeguts coincideixen en un gratacel per llançar-se al buit. En comptes de saltar, fan un pacte per seguir amb vida fins al dia de Sant Valentí. Així comença una amistat impredictible i una autèntica celebració de la vida.
Pel·lícules
Durada: 97'
23.37
Pel·lícula: Autopista al infierno
Un jove té només 24 hores per recuperar la seva nòvia de les urpes del diable.
Pel·lícules
Durada: 143'
02.00
Clips
Programa d'entreteniment per a adults.
Altres
Durada: 240'