Programació La Sexta

Diumenge, 16 desembre de 2018
06.00
Minutos musicales
Música en directe interpretada per artistes de primer nivell. Un espai pensat i dissenyat per als amants de la música.
Altres
Durada: 80'
07.20
Comprando en casa
Espai que permet comprar des de casa productes exclusius d'electrònica, televisió i vídeo, informàtica, bellesa i salut, llar, esports, cuina i bany.
Altres
Durada: 30'
07.50
Historias con denominación de origen
El programa busca reflectir de manera positiva el millor dels espanyols, de les seves feines, dels seus llocs de trobada, de les seves aficions i de la seva manera de passar-s'ho bé i de viure.
Altres
Durada: 25'
08.15
Bestial
Programa que descobreix tots els secrets del món animal.
Documentals
Durada: 45'
09.00
¿Qué me pasa, doctor?
Espai de salut en el qual els millors especialistes del país atenen les preguntes dels espectadors.
Altres
Durada: 60'
10.00
Zapeando
Programa que esmicola amb humor i desimboltura els millors moments de les cadenes nacionals i internacionals.
Altres
Durada: 100'
11.40
Equipo de investigación
Programa de recerca en què, a través de reportatges monogràfics, es tracten temes d'actualitat amb un perfil exhaustiu.
Altres
Durada: 140'
14.00
La Sexta noticias 1ª edición
Espai dedicat a la informació d'actualitat.
Informatius
Durada: 60'
15.00
La Sexta deportes
Espai dedicat a la informació d'actualitat esportiva.
Esports
Durada: 15'
15.15
La Sexta meteo
Espai dedicat a la informació meteorològica.
Altres
Durada: 30'
15.45
Pel·lícula: Ahí os quedáis
Quan mor el seu pare, quatre germans grans, colpejats per les seves vides d'adults, es veuen obligats a tornar a la seva casa de la infantesa. Aquí han de viure sota el mateix sostre durant una setmana, juntament amb la seva mare, excessivament xerraire, i una gran varietat de cònjuges, exparelles i antics pretendents.
Pel·lícules
Durada: 125'
17.50
Liarla Pardo
El magazín rep la visita d'Arturo Valls, presentador d'Ahora Caigo, que parla sobre l'actualitat i repassa la seva trajectòria professional. A més, el programa torna a l'Església Evangèlica Anglicana, on la setmana passada va denunciar la venda de menjar que reben gratis del Banc d'Aliments, per comprovar si aquesta venda s'ha suspès o no.
Altres
Durada: 130'
20.00
La Sexta noticias 2ª edición
Espai dedicat a la informació d'actualitat.
Informatius
Durada: 45'
20.45
La Sexta meteo
Espai dedicat a la informació meteorològica.
Altres
Durada: 15'
21.00
La Sexta deportes
Espai dedicat a la informació d'actualitat esportiva.
Esports
Durada: 25'
21.25
Salvados
Jordi Évole es reuneix amb dos exministres del Partit Popular, José Manuel García-Margallo i Manuel Pimentel, i també amb Xavier García Albiol, exdiputat al Parlament de Catalunya pel PP, per debatre sobre la línia ideològica que ha de seguir el partit després dels esdeveniments dels últims mesos: el seu pas a l'oposició, l'elecció de Pablo Casado com a líder, la disputa amb Ciutadans i la forta irrupció de VOX en el panorama polític.
Altres
Durada: 65'
22.30
El objetivo
El secretari general del PP, Teodoro García Egea, respon aquesta nit a les preguntes d'Ana Pastor, en uns dies clau per conèixer si hi haurà canvi a la Junta d'Andalusia i si el PP arribarà a algun tipus d'acord amb Ciutadans o amb Vox per reemplaçar el PSOE al capdavant del govern d'aquesta comunitat. A més, el programa ha llançat a les xarxes socials una enquesta perquè el públic voti quin ha estat el canvi de criteri més sonor protagonitzat pels líders dels quatre grans partits polítics i n'analitza els resultats. També fa un repàs dels fact-checks o proves de verificació més rellevants de l'any.
Altres
Durada: 75'
23.45
Pel·lícula: Sinister II
Els bessons de 9 anys Dylan i Zach Collins s'han mudat amb la mare, la Courtney, a una casa rural a Illinois. La llar i la propietat estan prou aïllades com per amagar-se del perillós marit de la Courtney, el Clint. El que desconeixen és que la casa està marcada per la mort. L'antic oficial de policia So & So, ara detectiu privat, està convençut que la casa és el proper lloc de manifestació per al Bughuul. Però en trobar-hi la Courtney i els bessons, s'adona del perill que corren per culpa del Clint, per la qual cosa ha d'ajudar-los abans de posar en marxa un pla d'atac contra el Bughuul. Del que no són conscients la Courtney i el So & So és que els nens fantasmes fa temps que inquieten el Dylan amb les seves pertorbadores pel·lícules casolanes, cada cop més sinistres.
Pel·lícules
Durada: 105'
01.30
Pel·lícula: Los miserables
A la França del segle XIX, Jean Valjean és un exconvicte perseguit durant dècades pel despietat policia Javert després de saltar-se la condicional. Quan el Valjean accedeix a cuidar la Cosette, la jove filla de la Fantine, les seves vides canvien per sempre.
Pel·lícules
Durada: 150'
04.00
Minutos musicales
Música en directe interpretada per artistes de primer nivell. Un espai pensat i dissenyat per als amants de la música.
Altres
Durada: 120'