Lliga de campions   Europa league   Descens
Darrera actualització: 17-04-2024 14:45:11
Classificacions i resultats

Avui fa...

1994
Bàsquet
El Joventut derrota el Barça i passa a la final de l'Eurolliga El Joventut derrota el Barça (65-79) en les semifinals de la final a quatre que es juga a Tel-Aviv i es classifica per jugar la final de l’Eurolliga per segona vegada. Al descans el Barça domina 36-31, però un parcial de 6-20 de la Penya contra la defensa zonal del Barça, amb sis triples, capgira el matx. Tomàs Jofresa fa 21 punts i Villacampa, 20. Pel Barça, Epi en fa 23.
2009
Hoquei sobre patins
El Mataró guanya la copa de la CERS El CH Mataró aconsegueix l’èxit més gran de la seva història en imposar-se en la fase final de la copa de la CERS que es disputa a Lloret. L’equip que dirigeix Ivan Sanz s'imposa al Lloret 2-1 gràcies a un gol d’or de Ferran Formatjé en la pròrroga. El Mataró acabava de perdre la categoria en la lliga espanyola.
2003
Hoquei sobre gel
La selecció catalana debuta derrotant Bèlgica La selecció catalana derrota la de Bèlgica (2-0) en el partit disputat al Palau de Gel de Puigcerdà davant un miler d'espectadors en el que és el seu debut internacional. David Salinas i Jordi Bernet marquen els gols de l'equip dirigit per Enrique Espino i Gabi Massó.