LEB Or

Marc Gasol: “No em plantejo res més que jugar i gaudir del moment”

LEB Or El Bàsquet Girona afronta una final a quatre a Fontajau carregats d’il·lusió. La plantilla gironina ha respost als mitjans en el ’Media Day’ i que Marc Gasol no s’ha perdut

L’expectació era màxima a Fontajau per assistir al Media Day abans de la final a quatre que començarà dissabte a Girona. L’equip arriba després d’estar disset dies sense disputar un partit, cosa diferent que el seu rival, el Lleida (ds, 20h), que n’ha disputat dos més. Entrar per la via ràpida a semifinals d’ascens va provocar aquesta situació. Això no obstant, no és cap preocupació segons el tècnic de l’equip, Jordi Sargatal: “Amb les càrregues de treball i amb la idea de joc que portem no serà tan important aquesta inactivitat. Els jugadors ja són conscients que el Lleida ha jugat més minuts i que la competitivitat a la pista no s’ha de notar”. Sargatal, integrant del projecte del Bàsquet Girona des del primer dia, és conscient de la magnitud del moment: “Quan el projecte es va iniciar arribar fins on som ara era una cosa que quedava molt lluny. És molt maco veure-ho i viure-ho des de dins. S’ha anat creixent de mica en mica i ara estem en un moment molt emocionant”. A l’espera del comunicat del club, l’equip no presenta cap baixa pel dissabte. La compareixença inicial ha estat la del jugador i president Marc Gasol. L’expectació ha sigut màxima. “El somni i la realitat que estic vivint a Girona està essent diària”, ha comentat Gasol fent referència a totes les coses han evolucionat al club gironí. Entre d’elles el primer equip, aquest cap de setmana principal protagonista: “El primer equip quan estàvem a EBA érem 150 aficionats a Fontajau, ara estem organitzant una Final Four. Tot això llueix moltíssim”. També ha comentat que està vivint una doble faceta aquests dies que els cataloga com a “molt intensos” tant com a president com a jugador. Finalment, el pivot català ha concentrat tot el missatge en la importància del partit de dissabte davant el Lleida: “Ara mateix només pensem en el dissabte. Lleida és un equip molt complet i que juguen molt bé a bàsquet. La nostra concentració i il·lusió les hem de fer durar durant 40 minuts”. També han parlat amb la premsa la resta de jugadors després de la sessió matinal a Fontajau. L’equip es concentra aquests dies al Mas Solà de Santa Coloma de Farners per encarar una Final Four amb un objectiu molt engrescador: l’ascens a l’ACB.

Patrocini
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)