Publireportatge

L’INEFC Pirineus dona la benvinguda a la nova promoció d’estudiants

S’aconsegueix la paritat en aquests estudis universitaris centrats en el món de l’esport, amb 21 noies i 19 nois.

A l’INEFC Pirineus ja s’ha iniciat el curs de Ciències de l’Activitat Física i l’Esport amb un total de quaranta alumnes, sent 21 noies i 19 nois. Així doncs, paritat en uns estudis universitaris esportius que tot just porta quatre anys oferint aquesta formació a la zona del Pirineu. Tots ells i elles s’han aclimatat de seguida fent un raid d’aventura que han posat en marxa al Parc del Segre de la Seu d’Urgell (Lleida), on s’han atrevit amb diferents esports, com l’orientació a peu o amb bicicleta, i també amb altres activitats, com la baixada d’open kayak pel canal d’aigües braves de la ciutat.

A més a més, l’alumnat de segon, tercer i quart curs ha organitzat, amb representants del professorat i del personal d’administració i serveis del centre, una petita representació de diversos esports que ha servit per fer arribar les lletres d’INEFC a la terrassa del Parc del Segre, on ha tingut lloc l’acte, amb un missatge acròstic que feia al·lusió a la Il·lusió, la Natura, l’Esforç, la Família i el Camí, tots ells, eixos de l’aposta educativa del centre pirinenc.

A la benvinguda, a banda de les autoritats locals i de diversos representants de les entitats col·laboradores, també hi han estat presents el director de l’INEFC, Eduard Inglés, i la directora d’INEFC Pirineus, Sílvia Puigarnau.

La primera generació de l’INEFC Pirineus

Amb la nova fornada d’estudiants nouvinguts, l’INEFC Pirineus tanca aquest curs acadèmic 2024-2025 el cicle amb el funcionament dels quatre cursos del grau en Ciències de l’Activitat Física i l’Esport, la qual cosa suposarà que, quan s’acabi el curs actual, la primera de les promocions del centre, la del curs 2021-2022, es graduarà.

Més informació:
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)