Publireportatge

El Govern homenatja els esportistes catalans als Jocs Olímpics i Paralímpics de París 2024

El president de la Generalitat, Salvador Illa, va dir-los que “sou esportistes d’elit i un orgull per al conjunt del país”

El president de la Generalitat, Salvador Illa, va encapçalar al Palau de la Generalitat l’acte de reconeixement als esportistes catalans que van participar en els Jocs Olímpics i Paralímpics de París 2024, on van guanyar 9 i 10 medalles, respectivament. El president va afirmar que tots els esportistes “tant si guanyeu medalles com si no ha estat possible en aquesta ocasió, sou esportistes d’elit i un orgull per al conjunt del país”. Illa va afegir que el Govern “vol estar al vostre costat i reconèixer-vos aquesta fita, perquè pugueu continuar construint una trajectòria d’èxits compartits amb la resta de la societat catalana”.

El cap de l’Executiu va fer menció en el seu parlament a la paritat en l’equip olímpic i paralímpic a París 2024, però va exposar que “hem de continuar donant passos cap al reconeixement i accés de les dones en el món esportiu”. Alhora, es va comprometre a “treballar perquè puguem erradicar tota discriminació cap a les dones en el món de l’esport”.

A l’acte, també hi va assistir el conseller d’Esports, Bernardo Álvarez, que va felicitar els esportistes pels “resultats excel·lents a París. Més enllà de les medalles, us heu convertit en autèntics referents per als amants de l’esport, i això és el més important. La meva més sincera enhorabona”.

Orgullosos dels nostres esportistes

El president de la Generalitat va desatacar que “hem de sentir-nos orgullosos dels nostres esportistes, tant dels de primera línia, com els que ens acompanyeu avui aquí després d’haver-nos representat als Jocs Olímpics, com també dels petits clubs esportius que hi ha arreu, als pobles i ciutats de Catalunya”. En aquest sentit, Illa va dir que el Govern es compromet a “donar suport als esports minoritaris, donar-los l’espai de difusió que mereixen”.

Més informació:
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.