Barça

Grada reivindicativa contra la sentència

Protesta. Des de l’espai d’animació es demana la dimissió de Miquel Buch i el grup Almogàvers marxa en el minut 80, després que no els deixessin mostrar totes les pancartes

No es va jugar el clàssic per decisió de la federació espanyola, LaLiga i fins i tot el govern espanyol, però el primer partit al Camp Nou després de la sentència de l’1 d’octubre va ser reivindicatiu. A banda dels ja clàssics càntics d’independència i llibertat presos polítics que sonen a l’estadi blaugrana en el minut 17.14, ahir hi ha haver pancartes des de la grada d’animació. Significatives eren una que deia: “David llibertat”, en referència a David Soler, un dels detinguts a Tarragona. Una altra deia: “Llibertat per a tots els presos, detinguts i exiliats”. A més, els membres de la grada d’animació, especialment el grup Almogàvers, van demanar la dimissió del conseller d’Interior, Miquel Buch, que ahir era a la llotja.

Precisament els membres d’aquest col·lectiu van abandonar la graderia en el minut 80 de partit. Quan ja havia acabat el partit, van emetre un comunicat en què explicaven que volien treure més pancartes protestant per la brutalitat policial dels últims dies a Catalunya, però que després de parlar amb el club van acordar no treure les més contundents per no danyar la imatge del Barça. Almogàvers va denunciar que s’havien trobat les pancartes malmeses, assenyalant seguretat i la Brigada Mòbil. Per això van marxar del camp abans del xiulet final.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)