Barça

Luis Suárez veu tallada la seva excel·lent ratxa

Lesió oficial. L’uruguaià té una afectació al soli de la cama dreta, tal com confirmen les posteriors proves fetes a Barcelona, i serà baixa contra l’Slavia de Praga i el Celta

Luis Suárez no va poder completar el partit contra el Llevant perquè en el minut 41 va demanar el canvi per culpa d’una entrada de Clerc al turmell dret. El davanter uruguaià havia intentat seguir uns minuts però les molèsties eren massa evidents per seguir sobre la gespa i va demanar ser substituït.

Valverde havia fet sortir a escalfar Ansu Fati i Carles Pérez per substituir-lo i l’escollit va ser el segon, que no jugava des del 28 de setembre en el partit al camp del Getafe. El club va informar d’unes molèsties al soli de la cama dreta i un cop l’expedició va arribar a Barcelona se li van fer més proves que van confirmar la lesió. Serà baixa contra l’Slavia i el Celta.

Fins aleshores, Luis Suárez havia estat barallant-se per trobar espais entre els centrals del Llevant, tot cal dir-ho, sense gaire èxit. Va fer només un xut a porta –minut 6. Va veure també una groga per una falta que havia comès Arthur i que li va ser retirada a instàncies del VAR.

Per culpa d’aquestes molèsties, el davanter blaugrana veu aturada la seva gran ratxa golejadora després de marcar contra el Valladolid, l’Eibar, el Sevilla i el Getafe. En la Champions en va fer dos contra l’Inter i no va marcar a Praga.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)