Barça

“Hem arriscat en la pressió i hem estat fins al davant”

Ernesto Valverde. Entrenador del FC Barcelona

Després d’haver aconseguit el pas als vuitens de final amb el lideratge del difícil grup F, Ernesto Valverde es mostrava satisfet. “Hem tingut molt bons moments. Volíem segellar el pas a la següent eliminatòria i ells també se la jugaven, amb l’Inter. Hem sortit seriosos, hem estat bé en la pressió, arriscant, i els nostres davanters han estat fins al davant. Amb el 3-0 semblava que el partit estava decidit i ens hem descompost una mica”, resumia el tècnic blaugrana.

Preguntat per la bona entesa que, una vegada més, van demostrar Luis Suárez i Messi, l’entrenador del Barça només va tenir bones paraules per als seus davanters: “Tenen moltes hores junts i s’entenen perfectament. Saben on han d’esperar la passada de l’altre, es troben i coincideixen.” Sobre Griezmann i la seva entesa amb Messi, Valverde va comentar: “En Leo és un passador extraordinari i busca sempre els companys que es desmarquen en el moment just. I Griezmann tira molt bons desmarcatges.”

Finalment, va lamentar la lesió de Dembélé: “És una pena, s’estava entrenant bé. És una lesió als isquiotibials. Estava molt afectat, perquè no és el primer cop que es lesiona. S’ha lesionat fent un gest estrany en un salt.”

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)