Barça

Busquen una sortida per a Todibo

Mercat d’hivern. El Barça prefereix una cessió a una venda, per poder-lo recuperar o fer caixa amb ell

Jean-Claire Todibo sortirà, amb tota probabilitat, del FC Barcelona en l’imminent mercat d’hivern. El central francès, que complirà 20 anys dilluns vinent, 30 de desembre, vol disposar de més minuts de joc que els que li ofereix Ernesto Valverde i al Barça l’interessa fer caixa. Per equilibrar els seus comptes, el club blaugrana ha de recuperar 124 milions d’euros abans del pròxim 30 de juny. Tot plegat convida a pensar en una sortida de Todibo en la finestra de mercat que està a punt d’obrir-se. La incògnita és saber on anirà i de quina manera.

S’ha parlat del Mònaco, el Southamptom, el Watford i, fins i tot, el Manchester United, però els dos clubs que tenen més opcions d’aconseguir els seus serveis són el Milan i el Bayer Leverkusen. Els rossoneri, que viuen una altra temporada negra, perduts a la meitat de la taula de la Serie A, busquen reforços desesperadament i els noms que sonen amb més força són els de Zlatan Ibrahimovic, tot i els seus 38 anys, per a la davantera, i Jean-Claire Todibo per a la defensa. El Leverkusen, per la seva banda, ocupa posició europea en la Bundesliga i continua viu en l’Europa League, però té molts de problemes a l’eix de la seva defensa i li cal fitxar. Per això ha posat l’ull en Todibo.

En el Barça, tot i que els interessaria de fer caixa, veuen de més bon ull la possibilitat d’una cessió, perquè permetria de perllongar el temps d’avaluació del jugador i perquè podria revalorar-lo, encara una mica més, abans del final de la temporada. No hi ha pressa a vendre, en tot cas. Per altra banda, l’opció del Bayer Leverkusen agrada més que la del Milan en el club blaugrana, perquè el club alemany posaria el futbolista a l’aparador continental, tenint en compte que disputa competició europea. En tot cas, no es descarta res: un traspàs de Todibo, que va arribar del Tolosa fa tot just un any per només un milió d’euros, seria una bona operació.

El futbolista, que també hi ha de dir la seva, ha demanat temps per pensar. La seva idea és prendre una decisió, juntament amb el club, durant la primera setmana de gener. Todibo ha jugat només 167 minuts aquesta temporada, repartits en tres partits: contra el Getafe i el Sevilla , a la lliga, i contra l’Inter de Milà, a la Champions.

PRETENDENTS

El Milan i el Bayer Leverkusen són els equips amb més possibilitats d’incorporar-lo

EL JUGADOR

Ha jugat només tres partits i decidirà el seu futur la primera setmana de gener
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)