Barça

Risc d’intervenció per a Luis Suárez

Lesionats. El davanter uruguaià continua amb molèsties al genoll dret i avui serà visitat pel doctor Ramon Cugat, que en funció de com el trobi podria aconsellar que passi de nou per la sala d’operacions per posar fi al problema

Alarma amb Luis Suárez. Segons va anunciar el diari Sport, el davanter uruguaià podria haver de tornar a passar de nou per la sala d’operacions perquè les molèsties al seu genoll dret persisteixen. El jugador avui es visitarà amb el doctor Ramon Cugat i en funció de com li vegi el genoll podria recomanar-li que s’operi. Segons la informació, aquesta és l’opció més probable. Luis Suárez ja va haver de jugar el partit contra l’Atlético de Madrid de la supercopa d’Espanya infiltrat.

Malgrat que pot jugar i que el seu rendiment està sent més que correcte, l’uruguaià continua tenint dolor i vol posar-hi fi. El seu objectiu és arribar al tram més decisiu de la temporada en perfectes condicions i per aquest motiu no descarta una nova intervenció que el podria deixar fora dels terrenys de joc unes sis setmanes. Arribaria a temps, però, de disputar el partit dels vuitens de la Champions contra el Nàpols. Es perdria els partits de lliga contra el Granada, el València, el Llevant, el Betis, el Getafe, l’Eibar i les primeres eliminatòries de la copa del Rei.

Luis Suárez es va operar el 10 de maig passat poc després del partit contra el Liverpool i no va poder disputar la final de la copa del Rei que el Barça va perdre contra el València en una decisió que no va ser entesa per l’afició blaugrana.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)