Barça

Operació més que difícil

Mercat. Demà és l’últim dia per fitxar. El Barça continua buscant un davanter, però des de la direcció esportiva admeten que cada vegada és més complicat que arribi un substitut de Suárez

Amb Carles Pérez ja a Roma i a falta de dos dies perquè es tanqui el mercat d’hivern, a can Barça continuen treballant per portar un davanter que cobreixi la baixa de Luis Suárez. Amb les negociacions per Rodrigo amb el València trencades, però no acabades, el missatge des del Camp Nou és que no faran cap bogeria. No volen que es repeteixi un cas Boateng i per això només es fitxarà un davanter amb cara i ulls. Deien ahir fonts properes a la direcció esportiva a aquest diari que havien rebut més de vint oferiments i que pràcticament tots van quedar descartats d’inici.

Fins a última hora, però, es treballarà per portar el reforç que vol Setién. En aquest sentit, Catalunya Ràdio va explicar que s’estudiava una operació rocambolesca per aconseguir els diners necessaris per fitxar un davanter. L’operació consistiria a vendre en aquests dos dies Rakitic i Coutinho. La sortida del croat, però, va quedar descartada poc després. La venda de Coutinho també és difícil i des del club veuen difícil que acabi arribant algú.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)