Barça

Amor confirma que no arribarà cap davanter

Mercat d’hivern. El director de relacions institucionals del club desactiva la bomba i garanteix que no hi haurà cap moviment

Ni Rodrigo Moreno, ni ningú. No caldrà esperar a l’últim minut per resoldre l’enigma. El Barça no fitxarà un 9 en aquest mercat d’hivern. Oficial. No arribarà cap davanter centre. Quique Setién haurà de trobar les alternatives a Luis Suárez amb les peces que té actualment damunt el taulell. No tindrà fitxa extra per jugar la partida. El tècnic càntabre havia reconegut en la prèvia del partit contra el Leganés que hauria estat oportú fitxar un home gol com a substitut de l’uruguaià, però la seva petició no serà finalment corresposta. El director de relacions institucionals del club, Guillermo Amor, va ser l’encarregat de neutralitzar la bomba: “El mercat es tanca aquest divendres a la nit i no hi havia opcions òptimes d’encarrilar una bona operació que pugui ajudar l’equip.” Paraules d’Amor en declaracions al canal oficial del club abans del Barça-Leganés de copa. No hi haurà moviments.

El club, escarmentat pel nul rendiment de Kevin-Prince Boateng la temporada passada, tenia clar que no cauria en un error similar. Descartada dimarts la via Rodrigo, ara sí, la carpeta del davanter queda tancada. La inversió es farà a l’estiu. El Barça fuig d’hipotètics invents.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)