Barça

Quique Setién

Entrenador del FC Barcelona

“Estic molt content amb l’actitud de l’equip”

Quique Setién va viure un retorn al Benito Villamarin carregat d’emoció i el seu Barça en va sortir victoriós després de 90 minuts de màxima intensitat. Després del partit, el tècnic càntabre estava molt satisfet del treball dels seus jugadors. “Hem hagut d’afrontar dos partits molt exigents, contra dos equips que ens han exigit molt i no ens han deixat estar còmodes. Avui, a més, Fekir ha fet un partit extraordinari. Nosaltres, per sort, hem pogut controlar el partit en la segona part i hem acabat dominant clarament”, va manifestar.“S’ha de valorar aquest partit, sobretot, perquè veníem de Bilbao. Potser hi ha coses que podem fer millor, però estic molt content amb l’actitud de l’equip, que ha remuntat dues vegades el resultat”, hi va afegir.

Setién va subratllar la resposta del seu equip davant la pressió del Betis. “Sempre que el rival et pressiona alt, pots fer mal amb passades profundes. Ja havíem fet jugades com la del primer gol en altres partits, però no havien sortit. Estic satisfet amb el rendiment dels meus jugadors i amb el resultat”, va insistir a dir. Sobre l’àrbitre, i el penal no xiulat de Bartra Sobre Messi, va reconèixer que no havia vist bé la jugada des de la seva posició, però va revelar el que havia comentat amb l’argentí: “L’ha reclamat i ha dit que potser cal que es tiri perquè xiulin les faltes sobre ell.” L’entrenador blaugrana, per altra banda, va destacar el que suposa el 2-3 d’ahir: “Una victòria importantíssima, que ens permet sumar, per fi, tres punts fora de casa, que ens donarà una energia i una motivació extraordinàries.”

Finalment, sobre el seu retorn al Villamarín, va comentar: “Tinc grans amics aquí i, ara que ja hem jugat contra ells, vull que els vagi molt bé.”

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)