Barça

Umtiti treballa al marge del grup i tornen Piqué i Neto

L’entrenament. A tres dies de la visita del Getafe, Semedo no s’entrena per una amigdalitis

La sessió d’entrenament d’ahir a la tarda va tenir la presència de Gerard Piqué, que va tornar a treballar amb el grup després de superar la sobrecàrrega que el fa afectar contra l’Athletic, al partit de copa de fa una setmana. El de la Bonanova no va jugar contra el Betis perquè estava sancionat i dilluns va treballar al marge del grup. Per contra, qui no es va exercitar amb la resta de companys va ser Samuel Umtiti. La possibilitat que el central francès no pugui jugar contra el Getafe, aquest dissabte a les 16 hores, és un maldecap més per a Quique Setién, ja que no podrà disposar tampoc de Clémént Lenglet, que, després de la vermella que va veure al Benito Villamarín, serà baixa segura per sanció.

La sortida de Todibo en el mercat d’hivern ha deixat la posició de central amb només tres efectius i, per això, ahir es van entrenar amb el primer equip Ronald Araujo i Chumi, del filial. També ho van fer els habituals Ansu Fati, Riqui Puig i Iñaki Peña, a més de Monchu i el lateral Dani Morer. Aquest últim ho va fer per cobrir l’absència de Nelson Semedo, que no es va exercitar a conseqüència d’una amigdalitis.

L’altra novetat positiva de la sessió va ser el retorn a la feina amb el grup del porter Neto, que ja ha superat la lesió al turmell esquerre que es va fer en el partit de copa a Eivissa, el mes passat.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)