Barça

Sandro Rosell acusa la policia

Avançament. L’expresident del Barça, en el llibre ‘Una forta abraçada’, en el qual parla sobre la seva estada a la presó, explica que el dia de la seva detenció van col·locar proves falses en el seu domicili per incriminar-lo

El 23 de març sortirà a la venda el llibre Una forta abraçada, escrit per l’expresident del Barça Sandro Rosell, que tracta del seu pas per la presó, on va passar 645 dies de manera preventiva abans de ser posat en llibertat i posteriorment declarat innocent dels delictes dels quals havia estat acusat.

El diari El Mundo va publicar ahir diversos fragments del llibre. Rosell explica que la policia va introduir proves falses a casa seva el dia de la seva detenció per incriminar-lo. “S’acosta a mi un dels policies i em diu que hem de comprovar el contingut d’un armari junts. Fins aleshores havien fet tot l’escorcoll sense mi. Va obrir l’armari i va anar directament a un abric de la Marta i d’una de les seves butxaques va treure un sobre amb una inscripció que deia RT i 5K. Li dic que aquell sobre no és meu i ell em diu que deu ser de la meva dona. Li dic que no, que aquell sobre no és ni meu ni seu i que al matí no hi era.” Rosell explica en el llibre que va dir als policies: “El que feu és molt lleig.” Creu que ells es limitaven a complir ordres de qui havia originat aquella trama contra la seva persona. En el llibre, també es pregunta per què li va passar tot allò i si podria haver estat per haver deixat Mediapro sense els drets de televisió del Barça. Els beneficis del llibre aniran destinats a la fundació que té el pare Paulino, el capellà que Rosell va conèixer a Soto del Real. Es destinaran a pagar la defensa de presos preventius.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)