Barça

Arthur no es vol moure i el club no es tanca a res

Barça. El brasiler deixa molt clar, en un comunicat, que no en vol saber res de deixar el Camp Nou, però l’entitat manté que hi ha molt pocs intocables

Arthur Melo ha volgut sortir al pas de totes les informacions sobre el seu futur, tenint en compte que aquestes l’allunyen del Camp Nou, precisament el lloc d’on el migcampista brasiler no es vol moure de cap de les maneres. El seu nom s’ha relacionat amb la Juventus per fer un intercanvi amb Pjanic i també amb l’Inter de Milà per entrar en l’operació que hauria de portar Lautaro Martínez al Barça. En principi, serviria per rebaixar els 111 milions d’euros que costa el davanter argentí, un dels objectius prioritaris per reforçar la posició de davanter centre pensant en el present i també el futur.

Arthur, “afalagat” per l’interès de grans clubs, però, vol seguir molts anys de blaugrana i, en el dia d’avui, no es planteja cap canvi d’aires. “Sempre hi ha especulacions, però sincerament la meva idea és molt clara. L’única opció que m’interessa és seguir a Barcelona. Estic molt segur i tranquil. Em trobo molt bé aquí i, a més, agraeixo al club i al cos tècnic la seva confiança. Aquest és un altre motiu més per tenir totalment clar que el meu únic desig és continuar”, ha assenyalar en un comunicat.

Com ja vam explicar en aquest diari fa uns dies, el brasiler s’està preparant de valent per tornar en les millors condicions quan es pugui tornar a jugar. S’entrena sis dies a la setmana, ha canviat la seva alimentació i també té un preparador personal per completar la feina. El seu objectiu és convertir-se en un jugador important per a l’equip i deixar enrere els problemes físics que li han impedit tenir més continuïtat. I també vol fer arrels a Barcelona i Catalunya. Fa mesos que està aprenent el català. “Cada dia em sento més còmode i bé aquí, a l’equip, el club i la ciutat. M’encanta la gent i la cultura d’aquí i sento el suport de l’afició”, insisteix el jugador.

Però la situació provocada pel coronavirus fa que el Barça no es tanqui cap porta perquè no el considera un dels intocables, que en l’escenari actual es poden comptar amb els dits d’una mà. Per una banda, defensen que si vol pot convertir-se en un jugador important per a l’equip, però, per l’altra, que no ha rendit al nivell que s’esperaven i que la seva sortida podria deixar diners a la caixa o bé abaratir alguna possible operació. El mercat actual es presenta amb sorpreses.

EL COMUNICAT DEL MIGCAMPISTA

Sempre hi ha especulacions, però sincerament la meva idea és molt clara. L’única opció que m’interessa és seguir a Barcelona
Cada dia em sento més còmode i bé aquí, a l’equip, el club i la ciutat. M’encanta la gent i la cultura d’aquí
Arthur Melo
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)