Barça

Optimisme amb Ter Stegen en espera de tornar a parlar

Barça. L’aparició de la Covid-19 ha aturat les converses amb l’agent del porter alemany però en el club blaugrana tenen sensacions molt positives respecte a la seva ampliació de contracte

La crisi provocada pel coronavirus ha provocat una aturada total en el FC Barcelona. No només pel que fa a les activitats esportives, la venda a les botigues i les visites al Museu, sinó que també han quedat en stand by múltiples gestions que estava duent a terme la secretaria tècnica del club. Amb tot el que està passant per culpa de la Covid-19 tota la resta ha quedat en un paper secundari. Perquè a hores d’ara és molt difícil fer previsions de fitxatges i de traspassos quan no es pot definir encara com serà la magnitud de la tragèdia econòmica, que, en part, dependrà de si finalment es pot tornar a jugar. Ara mateix sembla que sí que es podrà, però no és del tot segur perquè dependrà de l’evolució de la pandèmia.

Les operacions de mercat són difícils de concretar, però també aquelles que fan referència a renovacions de contracte. Una de les prioritàries del Barça és la de Ter Stegen. Feia mesos que es mantenien converses amb el seu agent, però el coronavirus ho ha frenat. En cap cas perquè alguna de les dues parts així ho hagi volgut, sinó que tant el jugador com el club entenen que ara mateix no és el moment d’afrontar aquest tema perquè ja hi haurà temps més endavant per continuar parlant. El més important és que les dues parts es volen tornar a asseure quan sigui possible. Així és com van quedar fa poc amb l’alemany. Les relacions entre Ter Stegen i el club són molt satisfactòries i els responsables esportius blaugrana són molt optimistes respecte a les possibilitats d’aconseguir la seva renovació, encara que saben que les negociacions no seran del tot fàcils. I no ho seran perquè hi ha molts factors que ho condicionen. Per una banda, hi ha diversos clubs, entre aquests el Bayern de Munic, que tenen el porter alemany en el punt de mira i també perquè el Barça haurà de veure finalment com d’afectada queda l’economia de l’entitat. La fitxa de Ter Stegen no està entre les més altes i ell demana que se’l tracti a l’altura de la importància que té dins la plantilla, que en aquests moments és molt gran. El Barça és plenament conscient que l’alemany és un dels puntals de l’equip i que ho ha de continuar sent en el futur, perquè encara és jove –ahir va fer 28 anys– i no vol tornar a obrir el meló de la porteria –en aquest cas només pel suplent, per si Neto marxa– i perquè saben que hi ha pocs porters com Ter Stegen, excel·lent sota pals i brillant en la sortida de la pilota jugada des del darrere gràcies a un magnífic joc de peus. És qüestió de temps i d’esperar que tot s’aclareixi una mica per acabar tancant la seva continuïtat per moltes més temporades.

CALMA

Les dues parts entenen que ara no és el millor moment per negociar

POSICIONS

Ter Stegen vol que se’l valori com un jugador de pes i el club hi està molt d’acord
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)