Barça

Luis Suárez tornarà als entrenaments amb la resta del grup

Barça. Ho revela el preparador físic blaugrana, Fran Soto, en un xat a quatre bandes protagonitzat per Quique Setién i el seu cos tècnic

Quique Setién i el seu cos tècnic –el seu segon, Éder Sarabia; el preparador físic, Fran Soto, i l’entrenador de porters, Jon Pascua– van protagonitzar una videotrucada en el canal de Youtube del FC Barcelona, en la qual va quedar clar que Luis Suárez tornarà a l’activitat amb el grup quan l’equip torni a treballar. La revelació va anar a càrrec de Fran Soto. “La seva recuperació anava pel bon camí i ara es reincorporarà amb normalitat, juntament amb la resta de companys, perquè la feina haurà de ser individual”, manifesta el preparador físic de confiança de Setién. “Serà un fitxatge important, l’hem vist treballar amb una gran intensitat, tenim moltes esperances en ell”, hi afegeix Éder Sarabia.

Per la seva banda, Quique Setién reconeix que té moltes ganes de tornar a la normalitat i que, alhora, està especialment sensibilitzat per les conseqüències que es puguin derivar de la pandèmia del coronavirus. El tècnic cantàbric, per altra banda, es torna a referir a la possibilitat que, en cas que no es reprengui la competició, el Barça pugui ser campió. “No m’agradaria guanyar la lliga sense acabar-la. Estic desitjant acabar el campionat, però em preocupa el que pot suposar un retorn a la competició. Seria de sentit comú que, si no es continua, quedi com està ara, però m’estimo més jugar”, comenta en aquest sentit.

Setién adverteix també que, en la “petita pretemporada” que el Barça haurà de fer, com la resta dels equips, durant les pròximes setmanes: “Treballarem coses que no hem pogut treballar abans del confinament”, i subratlla que “a cada jugador li haurà afectat de manera diferent la situació que s’ha viscut.”

VIDEOTRUCADA

La recuperació de Suárez va pel bon camí. Tornarà amb la resta de companys, perquè la feina serà individual
Fran Soto
No m’agradaria guanyar la lliga sense acabar-la. Vull acabar el campionat, però em preocupa el que pot suposar tornar a competir
Haurem de fer una petita pretemporada, en la qual treballarem coses que no hem pogut fer
Quique Setién
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)